Author Topic: Ciganske karte V. del  (Read 169896 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Ciganske karte V. del
« Reply #480 on: March 22, 2011, 06:49:15 PM »
Mi je nekaj reklo, da ti odgovorim. V preteklosti se je med vama definitivno kuhalo, ljubezen je tlela v ozadju. Sedaj je poteklo neko določeno obdobje, čas je dozorel, da se prevaga na eno ali drugo stran. Karta prihodnosti napoveduje, da boš kmalu izvedela, kako in kaj. V bistvu bi morala biti dovolj močna, da se poglobiš vase in zaupaš svoji intuiciji. Čutiš v svojem srcu njegovo ljubezen? Si dovolj močna, da si priznaš, če je ne? Možno, da je v ozadju celo druga ženska... V tvoji prihodnosti je izkazan uspeh, čustveno zadovoljstvo, toplina.

Offline Opal

• Mojster
« Reply #481 on: March 24, 2011, 12:23:47 PM »
Mi je nekaj reklo, da ti odgovorim. V preteklosti se je med vama definitivno kuhalo, ljubezen je tlela v ozadju. Sedaj je poteklo neko določeno obdobje, čas je dozorel, da se prevaga na eno ali drugo stran. Karta prihodnosti napoveduje, da boš kmalu izvedela, kako in kaj. V bistvu bi morala biti dovolj močna, da se poglobiš vase in zaupaš svoji intuiciji. Čutiš v svojem srcu njegovo ljubezen? Si dovolj močna, da si priznaš, če je ne? Možno, da je v ozadju celo druga ženska... V tvoji prihodnosti je izkazan uspeh, čustveno zadovoljstvo, toplina.

Najlepša hvala, Rena, za vpogled v karte.
Moram rečt, da vpogled kar zelo drži in tudi to, da je v ozadju druga ženska, kar sem pa preko nekoga drugega slučajno včeraj izvedela ampak baje mene pa ne more čisto pozabiti, je nekaj razdvojen .... No, zdj čakam na njegov odgovor, ki kot kaže po kartah sodeč bo kmalu *na dlani* ....
Je pa napoved po kartah sodeč za mojo prihodnost kar lepa torej, če prav razumem na vidiku nova oseba? Ali morda tu leži že ta odgovor, ki ga čakam od njega? .... Nevem ampak tu mi intuicija malo zataji, me zmede .... Mogoče samo kakšen namig?  ::)

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #482 on: March 24, 2011, 01:36:41 PM »
Dragi moji soforumci in soforumke!

Sedaj pa iz srca prosim za malo pomoči in konkreten vpogled v moje ljubezensko življenje. Kaj me čaka? In da ne bom tako splošna: v mojem življenju je spet moj soulmate, nikoli zaključena zgodba. Kako nama kaže? Sem v precej čudnem obdobju..

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #483 on: March 25, 2011, 10:31:43 AM »
Moram rečt, da vpogled kar zelo drži in tudi to, da je v ozadju druga ženska, kar sem pa preko nekoga drugega slučajno včeraj izvedela ampak baje mene pa ne more čisto pozabiti, je nekaj razdvojen .... No, zdj čakam na njegov odgovor, ki kot kaže po kartah sodeč bo kmalu *na dlani* ....
Je pa napoved po kartah sodeč za mojo prihodnost kar lepa torej, če prav razumem na vidiku nova oseba? Ali morda tu leži že ta odgovor, ki ga čakam od njega? .... Nevem ampak tu mi intuicija malo zataji, me zmede .... Mogoče samo kakšen namig?  ::)

Opal, nimam še dovolj izkušenj in znanja. Potegnila sem še eno karto, ki pravi, da boš morala pokazati v zvezi s sedanjim fantom vztrajnost,  potrpežljivost, ne pustiti čustvom, da te preveč burijo, medtem ko se bo razpletalo ... Ne vem, po moje boš morala odgovor poiskati v sebi.  :-*

Offline Opal

• Mojster
« Reply #484 on: March 26, 2011, 10:22:21 AM »

Opal, nimam še dovolj izkušenj in znanja. Potegnila sem še eno karto, ki pravi, da boš morala pokazati v zvezi s sedanjim fantom vztrajnost,  potrpežljivost, ne pustiti čustvom, da te preveč burijo, medtem ko se bo razpletalo ... Ne vem, po moje boš morala odgovor poiskati v sebi.  :-*

Ok  :) in vseeno hvala, Rena

:-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #485 on: April 04, 2011, 12:35:45 PM »
Punce, ma kera čas, da mi vrže karte mogoče? Bi lepo prosila..ker sem v precepu v ljubezni: se bo pojavila čisto nova ali nekaj kuhava s staro? Ne slišim intuicije sploh.. Hvala tisti, ki si bo vzela čas.  :-*

Offline ariadna

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #486 on: April 05, 2011, 09:44:42 PM »
Punce, ma kera čas, da mi vrže karte mogoče? Bi lepo prosila..ker sem v precepu v ljubezni: se bo pojavila čisto nova ali nekaj kuhava s staro? Ne slišim intuicije sploh.. Hvala tisti, ki si bo vzela čas.  :-*

Čau, Missy  ... bom jaz. :)

Ja, se vidi zopet sreča ob snidenju ... vendar pa je veliko prekinitve vmes.... srečujeta se, to drži, samo je videti kar precej neiskrenosti, nekaj nerazrešenega in morda nerazčiščenega, tako da ne bo lahko tole s tvojim soulmatom. On ne ve, kako bi se odločil ... kot kaže, se bo raje umaknil ... hm, hm .... ni še čas razcveta za čisto ljubezen.
Zakaj ne počistita tisto, kar morata? ... vama bo lažje ... bodita odkrita, ... povejta, kaj misli srce. :) ne glede, kar pač že ...

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #487 on: April 05, 2011, 10:09:10 PM »

Ja, se vidi zopet sreča ob snidenju ... vendar pa je veliko prekinitve vmes.... srečujeta se, to drži, samo je videti kar precej neiskrenosti, nekaj nerazrešenega in morda nerazčiščenega, tako da ne bo lahko tole s tvojim soulmatom. On ne ve, kako bi se odločil ... kot kaže, se bo raje umaknil ... hm, hm .... ni še čas razcveta za čisto ljubezen.
Zakaj ne počistita tisto, kar morata? ... vama bo lažje ... bodita odkrita, ... povejta, kaj misli srce. :) ne glede, kar pač že ...

Hm, hvala za odgovor, sem kar slutila tole..in njegove občutke in umik..in to, kaj on predstavlja v mojem življenju. In ja, nekako ne morem nesti na plan tega, kar me muči...po tvojih besedah sklepam, da je pri njemu enako. Te lahko prosim, če pogledava še, če je kaj, kar lahko storim, da ne pride do umika ampak do uresničitve obojestranske želje? Bo s tem prišel pravi čas?

Offline ribica

• Novinec
  • *
« Reply #488 on: April 18, 2011, 09:43:55 AM »
Prosim, če mi nekdo poskuša interpretirat karto ljubosumje.

Vprašala sem se ali nam določeni ljudje še vedno poskušajo škoditi in sem potegnila karto ljubosumnosti.

Predvidevam, da to pomeni ja.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #489 on: April 18, 2011, 09:46:56 AM »
Seveda
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline ribica

• Novinec
  • *
« Reply #490 on: April 18, 2011, 09:52:02 AM »
Seveda
Ta odgovor je bil namenjen meni?

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #491 on: April 18, 2011, 01:01:54 PM »

Hm, hvala za odgovor, sem kar slutila tole..in njegove občutke in umik..in to, kaj on predstavlja v mojem življenju. In ja, nekako ne morem nesti na plan tega, kar me muči...po tvojih besedah sklepam, da je pri njemu enako. Te lahko prosim, če pogledava še, če je kaj, kar lahko storim, da ne pride do umika ampak do uresničitve obojestranske želje? Bo s tem prišel pravi čas?

Glede te situacije so se karte odprle in sprostila se je pot do iskrenosti..ima mogoče katera čas, da situacijo pregleda v danem trenutku, kje stvari stojijo? Bi bla hvaležna.. :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #492 on: April 18, 2011, 01:39:32 PM »

Glede te situacije so se karte odprle in sprostila se je pot do iskrenosti..ima mogoče katera čas, da situacijo pregleda v danem trenutku, kje stvari stojijo? Bi bla hvaležna.. :-*

Takole brez kart. Če kolebaš nekaj s staro, potem nove ne bo .....ali pa vsaj ne prave
Če kolebaš s staro, potem nekaj ni v tej zvezi OK

Zakaj to sploh počneš, pa še eno vprašanje - ali mora ravno skoz v življenju biti ena ljubezen. Malo se oddahni in poglej vase in bodi s sabo zadovoljna.... potem bo vse ob svojem času in tisto bo sigurno pravo.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #493 on: July 31, 2011, 03:44:14 PM »
hej...
kartice sem vprašala, če nama bo uspel nek pomemben projekt, pa so padle
OTROK-BOLEZEN-DAR
 Kaj zdaj to pomeni???
 Bo, čeprav naju bo zadeva precej izčrpala????
Prosim pomoč...

Offline Serena

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #494 on: April 26, 2012, 07:47:22 PM »
Sem nova na tem forumu, čeprav sem temo o cigankah prebrala podolgem in počez. Sicer že nekaj časa v tej temi ni bilo nobenega prispevka, vendar bom kljub temu zastavila vprašanje, mogoče pa kdo le odgovori. :D

Že nekaj časa se ukvarjam s cigankami in se počasi učim. Včasih pa imam z določeno kombinacijo še težave. Tako sem za vprašanje glede ljubezenskega odnosa med dvema osebama, ki še nista par, je pa med njima zelo močna privlačnost, dobila kombinacijo: vdovec-stalnost-vdova. Zdaj pa se mi ponujata 2 povsem različni interpretaciji. Meni karta stalnost predstavlja tudi nekaj, kar je usojeno, in najprej sem pomislila na to, da je med tema dvema osebama neka karmična povezava in da se bo zgodilo tisto, kar se mora. Po drugi strani pa bi to kombinacijo lahko interpretirala tudi kot stalnost, nobenih sprememb, oba nadaljujeta s svojim vdovstvom - se pravi, da veze ne bo.