Jaz sem nad kartami fascinirana. Sedaj že nekaj dni prebiram knjigo in "ovohavam" karte. Danes sem jih prvič položila v sistem 7 kart (vprašanje partnerstvo), ki jih nekako opisuje Tea. Bila sem naravnost ŠOKIRANA nad tem, kaj sem odprla.
Ker me trenutno preganja čas, obljubim, da bom pozneje napisala in opisala, kaj se mi je odprlo...bom vprašala, če si pravilno razlagam (shy)
Vso razlago sem si posebaj zapisala v zvezek. 
veeelikooo sončka do takrat

Draga
Glede na to, da že nekaj časa spremljam kaj se dogaja s teboj bom rekla takole. Ni dobro da vedno znova postavljamo eno in isto vprašanje. Dovolj je enkrat in če kaj ne prepoznamo iz sporočila, se nanj pač vračamo in si ga ogledujemo iz vseh zornih kotov
Namreč. Če isto vprašanje zastavljamo tolikokrat, potem se sporočila začno delati norca iz nas ... če razumeš.
Torej, pomisli, da bi z enim in istim vprašanjem vsakič v pogovoru s prijatelji pričakovala odgovor. Na začetku bodo ljudje še prijazni in ti skušali dopovedat. Potem pa si bodo mislili: pa kje je tu spoštovanje. Tolikokrat sem ji že povedala/povedal, pa še vedno ne razume. Kaj govorim kitajsko. Več ali manj te bodo siti, ker pa se ti ne bodo hoteli zameriti, ti bodo začeli odgovarjat kar tako .... da te pač zadovoljijo.
Tko nekako no ........
Brez da ti zaupaš vase, nikoli ne boš dobila takega sporočila, da bi te zadovoljilo.