Author Topic: Ciganske karte V. del  (Read 170033 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline apemaya

• Veteran
Re: Ciganske karte V. del
« Reply #270 on: January 29, 2010, 09:24:57 PM »
Gre za nekaj nepričakovanega, nenadnega ... Nekaj, česar ne pričakuješ.

Hvala zenska!
Kaj pa ce ti recem, da gre za izpit?

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #271 on: January 30, 2010, 08:23:05 AM »
Gre za nekaj nepričakovanega, nenadnega ... Nekaj, česar ne pričakuješ.

Hvala zenska!
Kaj pa ce ti recem, da gre za izpit?

...jaz bi rekla, da bo razsodnik strog, ne bo ti lahko, vendar imaš možnosti odprte. Če imaš zagovor ali ustnega, potem imaš še več potenciala ;D

Ja, je ustno. Sem bila posranka glede tega izpita, ker je prof. res strog, ampak me je dobra dusica s theto zrihtala in sem vsak dan bolj pogumna in odlocena, da grem in uspem.  ;D Samo en mali crvicek dvoma, me pa vseeno vsake toliko daje.

Hvala sonce! :)

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #272 on: January 31, 2010, 07:09:09 PM »
4Xmix flying power persons",torej,do kje,koliko,kdo,morda zakaj..
loss
freude unexpected
jalousie

Očitno so tudi štirje gužva, ne samo trije ...  ;D Deluje mi, kot, da ne bi sodelovali, ampak bi nagajali drug drugemu ...

Za še kaj pa lahko na ZS, če želiš  ;)
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #273 on: February 01, 2010, 07:17:28 AM »
Sem sprasevala karte ali mi je v sredo namenjen pozitiven izzid...in sem povlekla:

SODNIK
OBISK
TAT

Meni to ne deluje pozitivno. Res bo en strog razsodnik in upam, da bo pravicen, ceprav mi zaradi Tata jemlje pozitivnost. Ne razumem pa kako naj Obisk interpretiram.

kaksen namig? Kako bi si ve razlagale?

Hvala :-*

Kadar je Tat na koncu, ti lahko vse odnese. Največkrat ti sama sebi.

Torej če gre za izpit, kot sem razumela je lahko označen skozi sodnika. Ti obiščeš ta "izpit" in tat ti ga odnaša, kar pomeni da ni nujno, da se sploh zgodi. Ponavadi kaže na to, da ne bo takrat in tisto, kar si si zamislila.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #274 on: February 01, 2010, 07:18:45 AM »
Tea, jaz bi pa imela eno VELIKO, VELIKO prošnjo...saj bi probala sama, ampak moja objektivnost tukaj odpove...
Bi mi prosim lahko pogledala, kaj pravijo ciganke za bikca? Kako bo z nama naprej? Imava sploh (še) kaj prihodnosti?
Prosim Tea, bi mi zelo veliko pomenilo! Upam, da boš našla čas in voljo...
 :-* ang:

Pridhodnost imata, seveda. Le da najbrž ne tako, kot si ti predstavljaš  ;)
www.Astro-Star.net

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #275 on: February 01, 2010, 09:20:07 AM »
Sem sprasevala karte ali mi je v sredo namenjen pozitiven izzid...in sem povlekla:

SODNIK
OBISK
TAT

Meni to ne deluje pozitivno. Res bo en strog razsodnik in upam, da bo pravicen, ceprav mi zaradi Tata jemlje pozitivnost. Ne razumem pa kako naj Obisk interpretiram.

Torej če gre za izpit, kot sem razumela je lahko označen skozi sodnika. Ti obiščeš ta "izpit" in tat ti ga odnaša, kar pomeni da ni nujno, da se sploh zgodi. Ponavadi kaže na to, da ne bo takrat in tisto, kar si si zamislila.

Hvala, Tea, za razlago.
Dvom oz. vprasanje ali iti ali ne iti ostaja in je mocno prisoten. Bi pa rada s tem zakljucila, ampak ne vem ... nisem pripravljena, kot si zelim.  :-\
Pa se prejsnji teden ni bil najboljsi in mi je vzel vso voljo ...

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #276 on: February 01, 2010, 09:41:14 AM »

SODNIK
OBISK
TAT

Hvala, Tea, za razlago.
Dvom oz. vprasanje ali iti ali ne iti ostaja in je mocno prisoten. Bi pa rada s tem zakljucila, ampak ne vem ... nisem pripravljena, kot si zelim.  :-\

No vidiš, sama si pojasnila "tatu". Največkrat karta tatu kaže prav nas same, ki si odvzemamo priložosti z dvomi itd.... kar si sama zelo lepo pojasnila in bodo tudi druge punce iz tega potegnile neko znanje.
Hvala
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #277 on: February 01, 2010, 09:44:02 AM »
Tea, jaz bi pa imela eno VELIKO, VELIKO prošnjo...saj bi probala sama, ampak moja objektivnost tukaj odpove...
Bi mi prosim lahko pogledala, kaj pravijo ciganke za bikca? Kako bo z nama naprej? Imava sploh (še) kaj prihodnosti?
Prosim Tea, bi mi zelo veliko pomenilo! Upam, da boš našla čas in voljo...
 :-* ang:

Pridhodnost imata, seveda. Le da najbrž ne tako, kot si ti predstavljaš  ;)
Hvala Tea! Torej je najbolje, da poskušam dvigniti roke od njega in iti dalje?

Ja, tega pa nisem rekla  ;) :D Kakor pač čutiš

Največ težav imamo v življenju takrat, ko mislimo, da mora vse biti točno tako kot smo si zamislili, vesolje pa ima z nami drugačne načrte  ;)

Nobena stvar v življenju se ne bo sama od sebe rešila. Vztrajanje v situaciji, ki nam kravžlja živčke je nečemu namenjena, največkrat ozaveščanju nekega notranjega principa, ki ga ne moremo prepoznati.
www.Astro-Star.net

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #278 on: February 01, 2010, 04:04:07 PM »

SODNIK
OBISK
TAT

Hvala, Tea, za razlago.

No vidiš, sama si pojasnila "tatu". Največkrat karta tatu kaže prav nas same, ki si odvzemamo priložosti z dvomi itd.... kar si sama zelo lepo pojasnila in bodo tudi druge punce iz tega potegnile neko znanje.
Hvala

Samo kako naj si pa potem razlagam glede na vprasanje- ali mi je namenjen pozitiven izzid? Ker to ali bom sla ali ne je moj dvom sedaj, ampak morda, ce bi bile karte npr. pozitivne bi imela spodbudo in voljo it.
Ali to pomeni, da imam moznosti, ampak da je odvisno od mene, ce bom sla ali ne?

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #279 on: February 01, 2010, 04:09:37 PM »
Apemaya, glede na uro oddaje posta imaš vso podporo angelov. Umiri se, prisluhni jim in odgovor na vprašnje boš dobila 100%. ang:
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #280 on: February 01, 2010, 04:46:40 PM »

SODNIK
OBISK
TAT

Hvala, Tea, za razlago.

Hvala

Samo kako naj si pa potem razlagam glede na vprasanje- ali mi je namenjen pozitiven izzid? Ker to ali bom sla ali ne je moj dvom sedaj, ampak morda, ce bi bile karte npr. pozitivne bi imela spodbudo in voljo it.
Ali to pomeni, da imam moznosti, ampak da je odvisno od mene, ce bom sla ali ne?

Tako dvomljivo zastavljate vprašanja, zato dobivate tako dvomljive odgovore.

Kaj pa je pozitiven izid. Za energije vesolja to lahko pomeni marsikaj....

Karte lahko vprašaš ali bom izpit naredila v /datum/ ... no pol smo pa že bližje rezultatu? ;)
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #281 on: February 01, 2010, 05:52:42 PM »
Kaj pomeni zaporedje kart SMRT - STALNOST?

Jaz si tolmačim kot obdobje, ki se je že končalo. Kot že končano transformacijo ... Je prav?
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #282 on: February 02, 2010, 07:05:29 AM »
Odvisno kako si zastavila vprašanje. Vsaka postavite je odvisna od tega s čim se pravzaprav ubadamo

Smrt in Stalnost sta obe karte karme, če hočeš in da na dogodke nimamo neposrednega vpliva in se odvijajo tako kot se pač morajo glede na naše neke prejšnje dogovore ali situacije. Sta posledični karti ... kot bi rekli v zakonu vesolja: kar seješ - to žanješ

Stalnost govori, da smo mogoče kaj v preteklosti spregledali in bo potrebno na nek način oddelati, uvideti, spregledati ......in se bomo še v nadaljevanju leta ukvarjali prav s to , mogoče navidez, zelo neplodno zadevo.

Ampak kot rečeno, bistveno je vprašanje.
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #283 on: February 02, 2010, 07:47:49 AM »
Hvala.  :-*
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #284 on: February 02, 2010, 08:25:18 AM »
No jaz sem pra vrgla karte vprašanje če mi bo uspelo diplomirati do junija.

Sodnik, upanje in nenadna sreča.

Mislim da bo, kaj mislite?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/