Sem sprasevala karte ali mi je v sredo namenjen pozitiven izzid...in sem povlekla:
SODNIK
OBISK
TAT
Meni to ne deluje pozitivno. Res bo en strog razsodnik in upam, da bo pravicen, ceprav mi zaradi Tata jemlje pozitivnost. Ne razumem pa kako naj Obisk interpretiram.
kaksen namig? Kako bi si ve razlagale?
Hvala 
Kadar je Tat na koncu, ti lahko vse odnese. Največkrat ti sama sebi.
Torej če gre za izpit, kot sem razumela je lahko označen skozi sodnika. Ti obiščeš ta "izpit" in tat ti ga odnaša, kar pomeni da ni nujno, da se sploh zgodi. Ponavadi kaže na to, da ne bo takrat in tisto, kar si si zamislila.
Hvala, Tea, za razlago.
Dvom oz. vprasanje ali iti ali ne iti ostaja in je mocno prisoten. Bi pa rada s tem zakljucila, ampak ne vem ... nisem pripravljena, kot si zelim. 
Pa se prejsnji teden ni bil najboljsi in mi je vzel vso voljo ...
No vidiš, sama si pojasnila "tatu". Največkrat karta tatu kaže prav nas same, ki si odvzemamo priložosti z dvomi itd.... kar si sama zelo lepo pojasnila in bodo tudi druge punce iz tega potegnile neko znanje.
Hvala
Samo kako naj si pa potem razlagam glede na vprasanje- ali mi je namenjen pozitiven izzid? Ker to ali bom sla ali ne je moj dvom sedaj, ampak morda, ce bi bile karte npr. pozitivne bi imela spodbudo in voljo it.
Ali to pomeni, da imam moznosti, ampak da je odvisno od mene, ce bom sla ali ne?
Tako dvomljivo zastavljate vprašanja, zato dobivate tako dvomljive odgovore.
Kaj pa je pozitiven izid. Za energije vesolja to lahko pomeni marsikaj....
Karte lahko vprašaš ali bom izpit naredila v /datum/ ... no pol smo pa že bližje rezultatu? 
No, sedaj pa sem vprasala konkretno in potegnila samo eno karto- SPOROCILO.
Imam eno cisto preprosto knjigico z razlagami in pise, da je to nevtralna karta in da je sporocilo odvisno od ostalih kart. Pa sem pogledala se cisto spodnjo karto- VESELJE.
Ali je to pozitivno sporocilo?
No, sedaj imam razlago za tole

Najprej naj povem, da izpita nisem naredila.

Tistega Tata je Tea zelo dobro interpretirala - sem zacela in se na sredini izgubila in sem odstopila od izpita. Itak pa je strogi razSODNIK menil, da itak ni bilo dobro.
Sem pa med cakanjem spoznala punco, ki mi je povedala en kup koristnih stvari (SPOROCILO), sva se zmenile, da bova sodelovale tako studijsko kot poslovno, pa se iz istega kraja prihaja kot moja mami.

In vam moram povedat, da kljub temu, da nisem naredila, kar skacem od VESELJA in butam od optimizma. Pa ne vem zakaj