Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelska znamenja

<< < (40/60) > >>

sasa:
Evo, včreaj sem že drugič videla srček... Sem prišla domov in vzela v roke zvezek, kamor pišem moje rime, in sem ga prijela tako, da je bil s hrbtno stranjo obrnjen proti meni. Takrat sem opazila, da je spodaj na sredini narisan srček, kot znak ljubezni do okolja. Mislim, da v enem dnevu dvakrat videti srce nekje ni ravno naključje....  ang:

Tea:
Neška kako čudovita slikica

Gaia:

--- Quote from: Neska on June 17, 2010, 11:39:00 PM ---
--- Quote from: Gaja on June 17, 2010, 09:44:57 PM ---Neška, na prvi sliki si definitivno v objemu vil. Tako izrazitih še nisem videla.

Pošlji sliko od moža, do jo jaz obrnem, če ti ne moreš. Gre pa sigurno za nadangelsko energijo.

Čudovite slike. ;D

--- End quote ---

A si videla tisto ob moji desni roki :o, noter so kar še tri svetlobna telesa, mene je čisto prevzela ang:
Ostali dve, tista ob drevesnem steblu in tista med stopali sta pa v "moovingu" ;)

Sliko od moža sem na računalniku že obrnila, a na shrani.si, mi jo shrani tako :(
Če želiš ti jo vseeno pošljem ;), sem tudi sama ob povečavi slike ugotovila, da je nadangel ;)

--- End quote ---

Seveda sem jo videla. Tista je še najbolj izrazita. Bi prosila, če mi pošlješ obe, če ti paše. ;-)

Neska:
Hvala dekleta :-*

Gaja, poslano ;) :-*

sasa:
ok, tole pa mislim, da res ne smem spregledati.

včeraj, ko sem šla okol jezera, sta okoli prifrfotala dva metulja, en bele, en rumene barve. danes, ko sem šla s kolegico na kavo, so na poti domov mimo prifrfotali 4 (!!!) metulji v roku 10 minut. 3 bele barve, en rumen. in glede na to, da me zadnje čase res obkrožajo same petice, mislim, da se moram res pripraviti na kar nekaj sprememb.  :o :o :o :o

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version