Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelska znamenja
Maja:
--- Quote from: sasa on June 26, 2010, 01:33:44 PM ---ok, tole pa mislim, da res ne smem spregledati.
včeraj, ko sem šla okol jezera, sta okoli prifrfotala dva metulja, en bele, en rumene barve. danes, ko sem šla s kolegico na kavo, so na poti domov mimo prifrfotali 4 (!!!) metulji v roku 10 minut. 3 bele barve, en rumen. in glede na to, da me zadnje čase res obkrožajo same petice, mislim, da se moram res pripraviti na kar nekaj sprememb. :o :o :o :o
--- End quote ---
Ti jih kar veselo sprejmi. :-*
sasa:
--- Quote from: ženska on June 26, 2010, 01:35:19 PM ---
--- Quote from: sasa on June 26, 2010, 01:33:44 PM ---ok, tole pa mislim, da res ne smem spregledati.
včeraj, ko sem šla okol jezera, sta okoli prifrfotala dva metulja, en bele, en rumene barve. danes, ko sem šla s kolegico na kavo, so na poti domov mimo prifrfotali 4 (!!!) metulji v roku 10 minut. 3 bele barve, en rumen. in glede na to, da me zadnje čase res obkrožajo same petice, mislim, da se moram res pripraviti na kar nekaj sprememb. :o :o :o :o
--- End quote ---
Ti jih kar veselo sprejmi. :-*
--- End quote ---
to pa brez dvoma, da jih bom ;)
:-* :-* :-*
Neska:
--- End quote ---
Lepo Saša...pa poglej uro posta, podporo maš ;) :-*
sonce:
A kdo ve kaj o podlasici? Mene asociira na nekaj slabega, hinavskega...se motim?
Gaia:
--- Quote from: sonce on June 27, 2010, 06:23:15 PM ---A kdo ve kaj o podlasici? Mene asociira na nekaj slabega, hinavskega...se motim?
--- End quote ---
Postavi prosim vprašanje v pravo rubriko, pa ti bom odgovorila. ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version