Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelska znamenja
sonce:
--- Quote from: Gaja on June 28, 2010, 12:42:36 AM ---
--- Quote from: sonce on June 27, 2010, 06:23:15 PM ---A kdo ve kaj o podlasici? Mene asociira na nekaj slabega, hinavskega...se motim?
--- End quote ---
Postavi prosim vprašanje v pravo rubriko, pa ti bom odgovorila. ;)
--- End quote ---
hehe, bom, bom ;D nisem bila pozorna...ups :P
:-* ang:
Jane:
Ne vem ali je angelsko znamenje ali kaj drugega, ampak prisežem da nisem na trdih drogah ;D Sem pri sinu v sobi čakala kdaj bo zaspal in sedim zraven in premišljujem nakar na polici zagledam bitje veliko do pol metra, oblečeno v belo tuniko s kapuco. :o :o
Občutila nisem ničesar, ne strahu ne kakega finega občutka, v bistvu res nič, sem vprašala kdo je, nič. Sem šla v theto in preko kreatorja prosila naj pove kdo je....je reklo samo da prihaja iz luči in še ene par drugih zadev.
Kaj bi to lahko bilo?? :o :o
taja6:
--- Quote from: jane on June 28, 2010, 09:25:51 PM ---Ne vem ali je angelsko znamenje ali kaj drugega, ampak prisežem da nisem na trdih drogah ;D Sem pri sinu v sobi čakala kdaj bo zaspal in sedim zraven in premišljujem nakar na polici zagledam bitje veliko do pol metra, oblečeno v belo tuniko s kapuco. :o :o
Občutila nisem ničesar, ne strahu ne kakega finega občutka, v bistvu res nič, sem vprašala kdo je, nič. Sem šla v theto in preko kreatorja prosila naj pove kdo je....je reklo samo da prihaja iz luči in še ene par drugih zadev.
--- End quote ---
:o
Gaia:
--- Quote from: jane on June 28, 2010, 09:25:51 PM ---Ne vem ali je angelsko znamenje ali kaj drugega, ampak prisežem da nisem na trdih drogah ;D Sem pri sinu v sobi čakala kdaj bo zaspal in sedim zraven in premišljujem nakar na polici zagledam bitje veliko do pol metra, oblečeno v belo tuniko s kapuco. :o :o
--- End quote ---
Pa že kakšen sinov vodnik. Sicer bi te rada samo spomnila, da Kreatorja ne prosimo, temveč ukazujemo, ker s tem ves dvom izgine.
:-* Gaja
Jane:
Hvala Gaja, ja to pa res delam napake, kar podzavestno včasih rečem prosim. Mam probleme z ukazovanjem ::)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version