Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelska znamenja

<< < (44/60) > >>

tadeja11:
Eno vprašanje kar se tiče videvanja peres. Zadnje čase jih kar naprej videvam, ampak ne znam sprejet, kaj dejansko me tolk nagovarjajo (moj ego kr naprej govori, da je je polno ptičev povsod). Pa zakaj ravno tolikok peres in samo to. Druge znake si lažje intrepetiram, peresa pa ne vem zakaj ne znam (nekaj me slepi, pa sem spet zgubljena). In fora je tudi ta, da sploh nisem bila pozorna, da se ravno tako pojavlja na fotki iz julijskega morja. Vidno je eno peresce, poleg tega pa še ena krogla. Mi zna kdo, kaj več razložit, pojasnit? Hvala ;)
Zanimivo je to, da sem hodila po temi, in sem si mogla zavezat trakce na sandalih, zraven pa se pojavi peresce, ki sem ga tudi pobrala in prinesla domov (kologice so me itak da zafrkavale, da se bom še kej okužla od teh crknjenih ptičev...ampak jst sem ga prav mogla vzet...je spravljen v lončku na moji pisalni mizici)

Gaia:
Tadeja, angelski znaki so bela peresa, ker so z njihovih kril. Vse ostalo pripada živalim. ;) Svetlobna krogla, ki je zraven pa kaže na tvojo posebno povezavo z vilinskim svetom. Očitno te imajo rade, ker tako skrbiš za Mati Zemljo.

:-* Gaja

tadeja11:

--- Quote from: Gaja on September 22, 2010, 11:50:18 PM ---Tadeja, angelski znaki so bela peresa, ker so z njihovih kril. Vse ostalo pripada živalim. ;) Svetlobna krogla, ki je zraven pa kaže na tvojo posebno povezavo z vilinskim svetom. Očitno te imajo rade, ker tako skrbiš za Mati Zemljo.

:-* Gaja

--- End quote ---

o hvala za odgovor  :-* lepo slišat take besede, očitno delam prav
(pa še to- zdaj vidim, da nism kr tko brez namena začela nekaj časa nazaj brat o vilah :) si bom mogla za začetek še kakšno knjigico sposodit)
Pri peresih mi bo pa zdaj jasno in ne bom več čist zmedena.

Lep angelski pozdravček* vsem!

safeni:
sama tudi že lep čas delam z angeli ( sicer res je, da vmes malo zabušavam, drugače pa verjamem in vse ) ... tudi jaz bi rada videla angelsko pero, pa mi ga do sedaj ni uspelo :(

kakšne izkušnje imate ostale?

Fresita:

--- Quote from: safeni on October 01, 2010, 06:59:20 PM ---sama tudi že lep čas delam z angeli ( sicer res je, da vmes malo zabušavam, drugače pa verjamem in vse ) ... tudi jaz bi rada videla angelsko pero, pa mi ga do sedaj ni uspelo :(

kakšne izkušnje imate ostale?

--- End quote ---

Ne trudi se ga videti, pa ga boš videla ;D Čisto preprosto. Ne išči znamenj, ampak pusti, da te 'poiščejo'. To je delovalo pri meni :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version