Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelska znamenja

<< < (45/60) > >>

Daia*:
Hm..vceraj lezim na kavcu v temi in enkrat odprem oči in vidim, rahlo svetlobo v zarnici, ki je potem izginila  ang: mi je bilo prijetno, zelela sem ugotoviti kdo je tukaj..vendar se je zacel oglasati ego in mi vzbujati neprijetne obcutke, tako da sem vzgala luc, da mi je bilo lazje.

Ampak nekaj mi ni dalo miru in sem se povezala z enostjo..tam pa srecam na krasnem kotičku v naravi polno raznih bitij svetlobe..angeli, vile, boginje, skratki...prisli so mi povedati, da bi radi sodelovali z mano in da me vodijo. V hecu sem jih vprasala, ce so me dolgo čakali, ker sem vcasih en tak zmedenko  :D
Bilo mi je res prijetno in sama opazam, da so se mi kanali in poti odprli in zaupam, da je bila to resnicna izkusnja, ne pa proizvod mojega ega  :)

lou:
Dajči, super!  ang: :-*

Fresita:

--- Quote from: Daia* on October 02, 2010, 02:24:07 PM ---Hm..vceraj lezim na kavcu v temi in enkrat odprem oči in vidim, rahlo svetlobo v zarnici, ki je potem izginila  ang: mi je bilo prijetno, zelela sem ugotoviti kdo je tukaj..vendar se je zacel oglasati ego in mi vzbujati neprijetne obcutke, tako da sem vzgala luc, da mi je bilo lazje.

Ampak nekaj mi ni dalo miru in sem se povezala z enostjo..tam pa srecam na krasnem kotičku v naravi polno raznih bitij svetlobe..angeli, vile, boginje, skratki...prisli so mi povedati, da bi radi sodelovali z mano in da me vodijo. V hecu sem jih vprasala, ce so me dolgo čakali, ker sem vcasih en tak zmedenko  :D
Bilo mi je res prijetno in sama opazam, da so se mi kanali in poti odprli in zaupam, da je bila to resnicna izkusnja, ne pa proizvod mojega ega  :)

--- End quote ---

Evo mene, še en tak zmedenko  ;D Ne vem točno kako bi razložila...kadar dobim kak tak občutek v smislu 'še nekdo je tukaj z mano itd', me vedno strah zagrabi in se zablokiram v smislu 'nič ne vidim, nič ne slišim, nič ne vem' ;D ::) da me potem nihče 'ne tika'. Če je pa to ponoči, pa vedno hitim luči prižigati :D A je to delo ega?

safeni:
Fresita hvala za odgovor!

Se mi je včeraj ravno naredilo, da sem šla po mestu in na tleh našla belo pero ( tako majhno). Zraven je bila moja mami in ko hočem pobrati pero, ter ga shraniti, ona reče, da je to sigurno od kakšnega goloba. Men se to ni zdelo, sem vzela kot znamenje ter ga shranila v denarnico. Kasneje pa sem po poti zagledala in videla še veliko podobnih, če ne celo istih peres.

Je to znamenje, ki sem ga čakala?

Fresita:

--- Quote from: safeni on October 03, 2010, 07:26:15 PM ---Fresita hvala za odgovor!

Se mi je včeraj ravno naredilo, da sem šla po mestu in na tleh našla belo pero ( tako majhno). Zraven je bila moja mami in ko hočem pobrati pero, ter ga shraniti, ona reče, da je to sigurno od kakšnega goloba. Men se to ni zdelo, sem vzela kot znamenje ter ga shranila v denarnico. Kasneje pa sem po poti zagledala in videla še veliko podobnih, če ne celo istih peres.

Je to znamenje, ki sem ga čakala?

--- End quote ---

Če je to znamenje, ki si ga čakala, boš najbolj ti sama vedela. No, jaz bi rekla, da je kar bilo znamenje :) Na primer, ravno razmišljaš o določeni zadevi, ki ti že dalj časa ne da miru, potem pa čisto slučajno mimo tebe veter prinese eno lepo belo peresce, ali pa ga nenadoma zagledaš pred nogami ipd. Taki primeri na primer so se meni dogajali.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version