Princes, hvala za pripravljenost. Sama nisem vodila zdravljenja, ker se do takrat, ko sem se oglasila ni nihče javil, brez prave podpore pa ni pravih energij. Poleg tega sem se ukvarjala s tamalim, ki je točno v tem času imel napad trme. Andres, Neely se ni javila za skupinsko zdravljenje. Lahko ga pa za tvojega očeta naredimo jutri ob isti uri, če bo več interesa.
Gaja
Kaj potem sem sama pošiljala ljubezen obema? ???
Očitno. Je že moralo biti tako. Ponavadi tisti, ki so podpora, sicer pošiljajo ljubezen praktiku, ki izvaja skupinsko zdravljenje, ta pa potem energije usmerja naprej in opazuje proces. To pa zato, da ne nastane cel šmorn in da vsak ne dela nekaj svojega. V tvojem primeru je bilo prav, da si to počela ti, ker mene ni bilo. Morda si pa že pripravljena za vodenje kakšnega skupinskega zdravljenja. 
Gaja
Pred dvema urama sem malo za nazaj gledal in videlo se je kot bi Neelly prosila za pomoč. Torej sem jo dodal v tvojem postu in pa tudi v urniku. Torej sem verjetno zamočil jaz, kar obžalujem, upam pa, da ni nikomur škodovalo.
Jaz sem kar dolgo vztrajal in na koncu ste mi vse pobegnile nekam, tako da sem bil čisto sam nekje. Zanimivo Gaja, da te jaz vedno vidim kot "ta rjavo". Popolnoma se zavedam, da nisi iz Kenije ali Casabalance, toda nekako v rjavo te vedno sproti vidim. In danes ko si bila tu, na moji desni strani sem te še posebno začutil, zato o podrobnostih zapišem privat.
Tista nasproti tebe je bila Princes na desno od tebe pa ne vem katera. Mogoče ravno Neely. Skratka, na pol, ali neaktivna, tudi sramežljivo bitjo, za katero sem komaj sedaj ugotovil, da ima danes ali je imela pretekle dni prebavne motnje. Upam, da nisem kiksnil in gre tako za tebe Gaja, ali za Princes. Bila pa je še ena malo bolj daleč proč. Sam si razlagam, da gre za kakšno našo članico, ki ni mogla biti aktivna, ter je tako tetirala iz avta, v času obiskov, skratka v trenutku, ko ni mogla biti aktivna. No, ona obožuje čipkaste modrce.
Andres