Author Topic: Skupinsko zdravljenje, drugi del.  (Read 83091 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: Skupinsko zdravljenje, drugi del.
« Reply #45 on: August 18, 2009, 09:57:10 PM »
Neely upam da ti je bolje, počivaj  ang:

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #46 on: August 18, 2009, 09:59:06 PM »
Kaj potem sem sama pošiljala ljubezen obema? ???

..... Morda si pa že pripravljena za vodenje kakšnega skupinskega zdravljenja. ;)

:-* Gaja

Helou, tole se mi je v ušesu zataknilo, kako to misliš, da je mogoče že pripravljena?

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #47 on: August 18, 2009, 10:04:14 PM »
Princes, hvala za pripravljenost. Sama nisem vodila zdravljenja, ker se do takrat, ko sem se oglasila ni nihče javil, brez prave podpore pa ni pravih energij. Poleg tega sem se ukvarjala s tamalim, ki je točno v tem času imel napad trme. Andres, Neely se ni javila za skupinsko zdravljenje. Lahko ga pa za tvojega očeta naredimo jutri ob isti uri, če bo več interesa.

Očitno. Je že moralo biti tako. Ponavadi tisti, ki so podpora, sicer pošiljajo ljubezen praktiku, ki izvaja skupinsko zdravljenje, ta pa potem energije usmerja naprej in opazuje proces. To pa zato, da ne nastane cel šmorn in da vsak ne dela nekaj svojega. V tvojem primeru je bilo prav, da si to počela ti, ker mene ni bilo. Morda si pa že pripravljena za vodenje kakšnega skupinskega zdravljenja. ;)

Pred dvema urama sem malo za nazaj gledal in videlo se je kot bi Neelly prosila za pomoč.  Torej sem jo dodal v tvojem postu in pa tudi v urniku. Torej sem verjetno zamočil jaz, kar obžalujem, upam pa, da ni nikomur škodovalo.  

Jaz sem kar dolgo vztrajal in na koncu ste mi vse pobegnile nekam, tako da sem bil čisto sam nekje.  Zanimivo Gaja, da te jaz vedno vidim kot "ta rjavo".   Popolnoma se zavedam, da nisi iz Kenije ali Casabalance, toda nekako v rjavo te vedno sproti vidim. In danes ko si bila tu, na moji desni strani sem te še posebno začutil,  zato o podrobnostih zapišem privat.

Tista nasproti tebe je bila Princes na desno od tebe pa ne vem katera. Mogoče ravno Neely. Skratka, na pol, ali neaktivna, tudi sramežljivo bitjo, za katero sem komaj sedaj ugotovil, da ima danes ali je imela pretekle dni prebavne motnje.  Upam, da nisem kiksnil in gre tako za tebe Gaja, ali za Princes.  Bila pa je še ena malo bolj daleč proč.  Sam si razlagam, da gre za kakšno našo članico, ki ni mogla biti aktivna, ter je tako tetirala iz avta, v času obiskov, skratka v trenutku, ko ni mogla biti aktivna.  No, ona obožuje čipkaste modrce.  

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #48 on: August 18, 2009, 10:21:08 PM »

Princes, nisi bila sama. Bila sem poleg, a šele pet minut pred terminov opazila, da zdravljenje je in sem šla takoj v akcijo.  ;)
Hvala ti.
Si morda temnolasa, dolgolasa? Ta je tudi meni delovala sramežljivo.

In Hvala tudi tebi Andres.  ;)
In jaz sem tista, ki obožujem čipkaste modrce.  :)

Videla sem nekega moškega, ki je nekaj vneto navijal na roko in vlekel. Kar nekaj časa je vlekel, da je izvlekel. Nato se je ob njem pojavila svetlolasa deklica in mu nekaj podajala z zajemalko. Danes mi je bilo vse tako nejasno. Sem se sicer že prej bolje počutila, a zdaj sem fenomenalno. Torej hvala na pomoči.
Nekaj sem videla gozd in vse slike nerazpoznavne. Morda vsa ta utrujenost zadnje dni.  :-\
Kar nekaj mi je pa ušlo, saj sem šla takoj pod tuš. Seveda sem se tudi jaz zelo potila.

Miren spanec vsem in lahko noč!  :-* ang:
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #49 on: August 18, 2009, 10:22:47 PM »
Neely upam da ti je bolje, počivaj  ang:
Hvala Nensi!  :-* Dobro sem. Sem ubogala.  ;)
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #50 on: August 18, 2009, 10:23:52 PM »

Princes, nisi bila sama. Bila sem poleg, a šele pet minut pred terminov opazila, da zdravljenje je in sem šla takoj v akcijo.  ;)
Hvala ti.

In Hvala tudi tebi Andres.  ;)
In jaz sem tista, ki obožujem čipkaste modrce.  :)

Videla sem nekega moškega, ki je nekaj vneto navijal na roko in vlekel. Kar nekaj časa je vlekel, da je izvlekel. Nato se je ob njem pojavila svetlolasa deklica in mu nekaj podajala z zajemalko. Danes mi je bilo vse tako nejasno. Sem se sicer že prej bolje počutila, a zdaj sem fenomenalno. Torej hvala na pomoči.
Nekaj sem videla gozd in vse slike nerazpoznavne. Morda vsa ta utrujenost zadnje dni.  :-\
Kar nekaj mi je pa ušlo, saj sem šla takoj pod tuš. Seveda sem se tudi jaz zelo potila.

Miren spanec vsem in lahko noč!  :-* ang:

Drži se, punca!  :-* ang:

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #51 on: August 18, 2009, 10:34:14 PM »

..... Morda si pa že pripravljena za vodenje kakšnega skupinskega zdravljenja. ;)

Helou, tole se mi je v ušesu zataknilo, kako to misliš, da je mogoče že pripravljena?

Ne spomnim se, če je Princes, že kdaj vodila skupinsko zdravljenje. Če je, se ji opravičujem. Danes ji je zagotovo bilo namenjeno. Po mojih izkušnjah ima večina theta praktikov malo 'rešpekta' pred vodenjem skupinskega zdravljenja. Kot da bi lahko naredili kaj narobe pa itak vemo, da se to ne da, če delaš s Kreatorjevo energijo.

Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #52 on: August 18, 2009, 10:36:15 PM »
Pred dvema urama sem malo za nazaj gledal in videlo se je kot bi Neelly prosila za pomoč.  Torej sem jo dodal v tvojem postu in pa tudi v urniku. Torej sem verjetno zamočil jaz, kar obžalujem, upam pa, da ni nikomur škodovalo.  

Jaz sem kar dolgo vztrajal in na koncu ste mi vse pobegnile nekam, tako da sem bil čisto sam nekje.  Zanimivo Gaja, da te jaz vedno vidim kot "ta rjavo".   Popolnoma se zavedam, da nisi iz Kenije ali Casabalance, toda nekako v rjavo te vedno sproti vidim. In danes ko si bila tu, na moji desni strani sem te še posebno začutil,  zato o podrobnostih zapišem privat.

Tista nasproti tebe je bila Princes na desno od tebe pa ne vem katera. Mogoče ravno Neely. Skratka, na pol, ali neaktivna, tudi sramežljivo bitjo, za katero sem komaj sedaj ugotovil, da ima danes ali je imela pretekle dni prebavne motnje.  Upam, da nisem kiksnil in gre tako za tebe Gaja, ali za Princes.  Bila pa je še ena malo bolj daleč proč.  Sam si razlagam, da gre za kakšno našo članico, ki ni mogla biti aktivna, ter je tako tetirala iz avta, v času obiskov, skratka v trenutku, ko ni mogla biti aktivna.  No, ona obožuje čipkaste modrce.  

Andres

Andres, jaz nisem bila zraven, če si me videl, je bil moj hologram. ;)

www.theta.si
DZK 519

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #53 on: August 18, 2009, 11:31:49 PM »
Pred dvema urama sem malo za nazaj gledal in videlo se je kot bi Neelly prosila za pomoč.  Torej sem jo dodal v tvojem postu in pa tudi v urniku. Torej sem verjetno zamočil jaz, kar obžalujem, upam pa, da ni nikomur škodovalo. 

Jaz sem kar dolgo vztrajal in na koncu ste mi vse pobegnile nekam, tako da sem bil čisto sam nekje.  Zanimivo Gaja, da te jaz vedno vidim kot "ta rjavo".   Popolnoma se zavedam, da nisi iz Kenije ali Casabalance, toda nekako v rjavo te vedno sproti vidim. In danes ko si bila tu, na moji desni strani sem te še posebno začutil,  zato o podrobnostih zapišem privat.

Tista nasproti tebe je bila Princes na desno od tebe pa ne vem katera. Mogoče ravno Neely. Skratka, na pol, ali neaktivna, tudi sramežljivo bitjo, za katero sem komaj sedaj ugotovil, da ima danes ali je imela pretekle dni prebavne motnje.  Upam, da nisem kiksnil in gre tako za tebe Gaja, ali za Princes.  Bila pa je še ena malo bolj daleč proč.  Sam si razlagam, da gre za kakšno našo članico, ki ni mogla biti aktivna, ter je tako tetirala iz avta, v času obiskov, skratka v trenutku, ko ni mogla biti aktivna.  No, ona obožuje čipkaste modrce. 

Andres

Kako da nisi bila? Sem cel čas mislil, da si ti tista v rjavem. :(

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #54 on: August 18, 2009, 11:46:26 PM »
Samo da poročam glede zdravljenja denarnic in računov. Pravkar sem kupila povratno letalsko karto do Londona za (še zdaj ne morem verjet) pičilh 8 €. Če to ni obilje, nočem nič. Gre kdo zraven?

www.theta.si
DZK 519

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #55 on: August 19, 2009, 12:27:06 AM »

Princes, nisi bila sama. Bila sem poleg, a šele pet minut pred terminov opazila, da zdravljenje je in sem šla takoj v akcijo.  ;)
Hvala ti.

In Hvala tudi tebi Andres.  ;)
In jaz sem tista, ki obožujem čipkaste modrce.  :)

Nekaj sem videla gozd in vse slike nerazpoznavne. Morda vsa ta utrujenost zadnje dni.  :-\

Miren spanec vsem in lahko noč!  :-* ang:

Aha, torej ti si tista s čipkastimi modrci, ta belimi. No, lepo.  Sicer pa glavno je, da je tebi zdaj bolje.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #56 on: August 19, 2009, 12:28:54 AM »
Samo da poročam glede zdravljenja denarnic in računov. Pravkar sem kupila povratno letalsko karto do Londona za (še zdaj ne morem verjet) pičilh 8 €. Če to ni obilje, nočem nič. Gre kdo zraven?

Aha, tudi to je obilje. Le v primeru, če si imela namen London obiskati.  Če nimaš tam kaj za početi si potemtakem izgubila ne samo  8 funtov. Tudi vse stroške, ki tam nastanejo. Potem je že bolje, če greš v Lendavo na kavo, kot pa v London. :)  Morda pa te tam čaka še več obilja.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #57 on: August 19, 2009, 01:40:55 AM »
Pred dvema urama sem malo za nazaj gledal in videlo se je kot bi Neelly prosila za pomoč.  Torej sem jo dodal v tvojem postu in pa tudi v urniku. Torej sem verjetno zamočil jaz, kar obžalujem, upam pa, da ni nikomur škodovalo. 

Jaz sem kar dolgo vztrajal in na koncu ste mi vse pobegnile nekam, tako da sem bil čisto sam nekje.  Zanimivo Gaja, da te jaz vedno vidim kot "ta rjavo".   Popolnoma se zavedam, da nisi iz Kenije ali Casabalance, toda nekako v rjavo te vedno sproti vidim. In danes ko si bila tu, na moji desni strani sem te še posebno začutil,  zato o podrobnostih zapišem privat.

Tista nasproti tebe je bila Princes na desno od tebe pa ne vem katera. Mogoče ravno Neely. Skratka, na pol, ali neaktivna, tudi sramežljivo bitjo, za katero sem komaj sedaj ugotovil, da ima danes ali je imela pretekle dni prebavne motnje.  Upam, da nisem kiksnil in gre tako za tebe Gaja, ali za Princes.  Bila pa je še ena malo bolj daleč proč.  Sam si razlagam, da gre za kakšno našo članico, ki ni mogla biti aktivna, ter je tako tetirala iz avta, v času obiskov, skratka v trenutku, ko ni mogla biti aktivna.  No, ona obožuje čipkaste modrce. 

Andres

Kako da nisi bila? Sem cel čas mislil, da si ti tista v rjavem. :(

Andres

Jaz vem katera ima prebavne motnje.
Wow Andres, to ti gre!  :o
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #58 on: August 19, 2009, 04:26:12 AM »
Azra

Saj verjetno da sta potem dve s prebavnimi motnjami. Tebe kot vem ni bilo zraven, saj nenazadnje si z zadnjim postom ravno sebe izdala. :)
Tebi rajši priporočam, da ne oblečeš več črne gate. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #59 on: August 19, 2009, 04:31:31 AM »
Princes, hvala za pripravljenost. Sama nisem vodila zdravljenja, ker se do takrat, ko sem se oglasila ni nihče javil, brez prave podpore pa ni pravih energij. Poleg tega sem se ukvarjala s tamalim, ki je točno v tem času imel napad trme. Andres, Neely se ni javila za skupinsko zdravljenje. Lahko ga pa za tvojega očeta naredimo jutri ob isti uri, če bo več interesa.

Za danes ob isti uri načeloma velja, ne vem pa, če bom takrat že doma. No, navadno se mi tak sestanek kot ga imam zvečer tako dolgo ne zavleče.  Upam, da se bo še kdo prijavil čez dan, zato prijavljam mojega očeta in pa sebe preventivno.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858