Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Neely, me zelo veseli, da sva bili "na zvezi". Upam, da si dobro.Lep dan ti želim
Quote from: Gaja on August 18, 2009, 11:46:26 PMSamo da poročam glede zdravljenja denarnic in računov. Pravkar sem kupila povratno letalsko karto do Londona za (še zdaj ne morem verjet) pičilh 8 €. Če to ni obilje, nočem nič. Gre kdo zraven? GajaAha, tudi to je obilje. Le v primeru, če si imela namen London obiskati. Če nimaš tam kaj za početi si potemtakem izgubila ne samo 8 funtov. Tudi vse stroške, ki tam nastanejo. Potem je že bolje, če greš v Lendavo na kavo, kot pa v London. Morda pa te tam čaka še več obilja.Andres
Samo da poročam glede zdravljenja denarnic in računov. Pravkar sem kupila povratno letalsko karto do Londona za (še zdaj ne morem verjet) pičilh 8 €. Če to ni obilje, nočem nič. Gre kdo zraven? Gaja
Azra je verjetno mislila moje prebavne motnje
OK, vidim, da bo danes zvečer bolj množična podpora. Thetkamo torej ob 21. Zdravljenje lahko vodim jaz ali pa kdo drug, če si želi. Če še kdo potrebuje zdravljenje, razen Andresovega očeta, naj pove. Pa še kakšno denarnico ali račun lahko damo na seznam. Od viška glava ne boli. Andresov očeGajina denarnica in račun
AzraSaj verjetno da sta potem dve s prebavnimi motnjami. Tebe kot vem ni bilo zraven, saj nenazadnje si z zadnjim postom ravno sebe izdala. Tebi rajši priporočam, da ne oblečeš več črne gate. Andres
Jaz tudi...denarnica in moj račun