Bila do 22h, me kar odneslo.
Na desni preplašen otrok sedi na tleh, jezen (pošiljam ljubezen, se sprosti, me pogleda in sramežljivo nasmehne), vse je dobro.
Ena nosi drobno kepico.
Nekdo se boji višine- naj gre visoko v hribe, globoko diha in je pozoren, … iz daljave ga opazuje srna.
Moški, svetlejših rjavih, malo kodravih las, širokih pleč vneto plava, trebušno, z velikimi zamahi z obema rokama enakomerno, z mislimi »moram, moram, moram, … naprej, naprej …
Neka oseba se boji svojega daru, zdravilnih rok, posledica boleč želodec, - položi svojo roko na solarni pleksus, globoko izpihuj bolečino, jo stisni v pest in vrzi v vijolični plamen.
Videla napis 4na, se počasi, sloneč na zidu, drsi, se presenečeno sesede … pričakuj zanimivo novico.
Bolečina v predelu desne lopatice nekomu izgine.
Nekdo potrebuje počitek, nujno. Oseba rada hodi bosa. Obuj se, glej kje in kako stopaš. Lahko jo telo samo prisili k počitku.
Vsakemu posebej sem pošiljala ljubezen. Pri meni je potekalo v lepih energijah. Želela sem le pošiljati lepe energije, a so slike same prihajale. Bilo vas je veliko, več kot na seznamu.
Aha, še ena črno ali temnolasa, nekako na paža ostrižena je bila poleg. Vse je dobro, le prepusti se in bodi v pozitivnem pričakovanju. Zaupaj, zaupaj si. Imaš svete pomočnike ob sebi.
Vsem vam želim prijetne sanje, mirno noč in prebujanje z nasmeškom na ustih!