Se lahko se jaz pridruzim razvajanju ceprav sem nova? Nekaj oci nagajajo, vid. Pa ni pravega elana. Hvala. Imam tudi vprasanje, saj sem nekje nekaj prebrala, morda sem narobe razumela. A moram imeti Theto za tole zdravljenje? Vem, verjamem, da se da s to tehniko marsikaj pozdraviti, odpraviti, spremeniti. Kaj pa glede ljubezni? Najvec primerov je, ko me moski le obletavajo, osvajajo, kaj konkretnega, da bi se kaj razvilo pa ne. Kaj potem tukaj narediti?
Hvala.
LP, M.
Živjo Miša,
Dobrodošla med nami. Kot ti je že odgovorila Nena, lahko sodeluješ pri skupinskem zdravljenju tako, da se prepustiš energijam, ki te obkrožajo in si osrediščena v srcu. Theta praktiki nato pošiljajo energijo s sedme ravni enemu praktiku, ta pa je tisti, ki vodi celotno zdravljenje. Če energij ne pošiljamo s sedme ravni Kreatorja ali pa več ljudi izvaja zdravljenje na istih osebah, lahko naredimo več škode kot koristi.
In prav tako kot ti je rekla Nena, boš največ naredila zase, če boš šla k praktiku, ki te pritegne na individualno seanso, da ti odpravi prepričanja in travme, ki jih nosiš v sebi v odnosu do moških.

Gaja