No, takole na kratko s seznama
Goga - itak sva zaplavali, bilo je prečudovito v tvoji družbi
Plavala si v kristalno čisti vodi, potem pa se dvignila nad njo in zaplesala svoj ples /trebušni seveda/
Čist si bila v ekstazi
Ana - nisem te mogla dovolj začutiti oz. tvoje prisotnosti, le kje si bila. Kot bi bi bolj z oddaljenosti gledala vse skupaj in se čudila, dobila sem občutek, da ne verjameš. Pošpricala sem te z roza sprejem, potem pa si si dovolila malo crkljanja
Strela - nič posebnega, prijetna energija, nobenega posebnega sporočila, vsekakor pa sva se dobro pobožali
Jane - naložila sem ti občutek spokojnosti in varnosti v vseh situacijah ki ti prihajajo nasproti. Vse je OK pravi Kreator
Šima - glede tvojih oči sem dobila močno sporočilo. Namesto tvojih oči se mi je prikazalo tretje oko, ki je bistro zrlo vame. Mislim da ne sprejemaš svoje jasnovidnosti ....... pozabavaj se s tem
Naložila sem ti občutek, da si varna, ko vidiš
Mačica - pri tebi je v ospredju bolečina duše in srca .... zavila sem te v kopreno ljubezni in te pošpricala s sprejem. Težko sprejamaš. Pozabavaj se malo s tem
Tia - zalo močno si bila prisotna in kar posrkala moje božanje in ljubezen, je kar trajalo in trajalo, kot da se ne moreš dovolj napolniti.........
Pikica - nič posebnega
Andres - ko sem delala s tabo, me je začelo boleti v spolni čakri. Bolečina kar ni popustila. Ko sem spustila žarek bele svetlobe skozi tvoje čakre, mi skozi spolko ni šlo kar nekaj časa. Potem pa se je vse skupaj naštelalo kot je treba.
MišaN - kot da te ni bilo, ko sem te priklicala pravzaprav nisi želela sodelovati. Uporabila sem roza sprej, potem pa ti poslala ljubezen.
Neska - ojoj, kako močno sva se zazibali. Tudi s tabo bi se kar ostala zibat ......superca
Buttafly - nič posebnega
Rena - nisem te čutila Rena dovolj prisotne. Kaj si delala tisti čas. Poslala sem ti sicer pobož in belo svetlobo z ljubeznijo Kreatorja nisem pa se več ukvarjala s tem, če si sprejela ......
No, takole
Upam, da je vsak našel nekaj zase
So pa te božajoče energije tako prijetne, da se vsem prav prisrčno zahvaljujem za vse kar ste mi dale .........Hvala