PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Regina, potrebujem malo navdušenja za solatke, ja. zadnje čase sem na sendvičih, rogljičkih in ostalih slabih OH, zato kile kar letijo skupaj.Kreator nč ne pomaga, da bi šlo kaj dol.
Quote from: Tejka on October 01, 2009, 07:23:14 PMNalivam se s čajem z medom. Sem čist zabasana in prehlajena. Zvilo me je fejst To ne bo dolgo. 2 dni, nekaj takega. Ta hip sprejemaš mojo terapijo. Andres
Nalivam se s čajem z medom. Sem čist zabasana in prehlajena. Zvilo me je fejst
Quote from: Andres on October 01, 2009, 09:08:55 PMQuote from: Tejka on October 01, 2009, 07:23:14 PMNalivam se s čajem z medom. Sem čist zabasana in prehlajena. Zvilo me je fejst Malenkost. Vse je ok. AndresTo ne bo dolgo. 2 dni, nekaj takega. Ta hip sprejema mojo terapijo. AndresHvala Andres, je pomagalo. Danes sem e precej bolje.
Quote from: Tejka on October 01, 2009, 07:23:14 PMNalivam se s čajem z medom. Sem čist zabasana in prehlajena. Zvilo me je fejst Malenkost. Vse je ok. AndresTo ne bo dolgo. 2 dni, nekaj takega. Ta hip sprejema mojo terapijo. Andres
Pozdravček vsem formuvcem Vrnila sem se z enotedenskega dopusta v Tuniziji...(sicer oba z manjšim prehladom),ampak malo spremembe prav paše. Kakšna fotografija še pa sledi... Darja
Ne po Tuniziji še nisem potovala...mogoče kdaj midve z Azro sva ga skupaj sračkale po Maroku
Quote from: taja6 on October 04, 2009, 05:50:29 PMNe po Tuniziji še nisem potovala...mogoče kdaj midve z Azro sva ga skupaj sračkale po Maroku Nooo Tunizi is veri dejnđers, veri drti stay in maroc