Author Topic: Tranzit S.Vozla  (Read 74285 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Tranzit S.Vozla
« Reply #75 on: September 30, 2016, 10:08:44 AM »
Povratek severnega vozla

Sem šla gledat nazaj in pred 18 leti se je tudi dogajalo. Podobne stvari ....
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Online Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #76 on: January 06, 2017, 02:12:00 AM »
Nikjer nisem videl, da bi katera napisala kaj pomeni tranzit Severnega vozla čez natalnega?   Usodo? Osodna dela, osodno srečanja al kaj zdaj?  :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #77 on: January 06, 2017, 05:10:37 AM »
Nikjer nisem videl, da bi katera napisala kaj pomeni tranzit Severnega vozla čez natalnega?   Usodo? Osodna dela, osodno srečanja al kaj zdaj?  :)

Andres
Usodo - saj se reče karmični ...
Odvisno od tega, kje je natalni in kakšno zgodbo natalno opisuje. Pa seveda tudi kje je trenutno P Luna, t Saturn in t Pluton.

Včasih so rekli, da je to karmično leto in so večjo pozornost takkrat iskali na področju zdravja. Danes vozle opisujemo bolj psihološko.
No pri meni je bilo oboje, zdravstvene težave, pa tudi ločitev. Vozu je v Devici /zdravje/ v 7 H /partnerstvo/
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Online Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #78 on: January 06, 2017, 07:21:53 PM »

Andres
Usodo - saj se reče karmični ...
Odvisno od tega, kje je natalni in kakšno zgodbo natalno opisuje. Pa seveda tudi kje je trenutno P Luna, t Saturn in t Pluton.

Včasih so rekli, da je to karmično leto in so večjo pozornost takkrat iskali na področju zdravja. Danes vozle opisujemo bolj psihološko.
No pri meni je bilo oboje, zdravstvene težave, pa tudi ločitev. Vozu je v Devici /zdravje/ v 7 H /partnerstvo/

Hvala Tea.  Sem eno karto primerjal in našel, da je bilo vse skupaj v devici in še Jupiter je čisto zraven.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #79 on: July 13, 2018, 11:56:14 AM »
sem imela doma pred časom knjigo severna vozla.....BEST!
tolk enih stvari se mi je razjasnilo. Vav vav vaaav
Priporočam.
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #80 on: August 02, 2018, 04:55:48 PM »
Kdo jo je napisal? Jo imaš še :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #81 on: May 11, 2019, 08:39:13 PM »
Ko bo :U zadnjič tvoril točno konjunkcijo z mojim IC (marec 2020), bo tranzitni Severni vozel točno na mojem DC. Se komu sanja, kaj bi se lahko dogajalo oz. konkretnega zgodilo. Teoretiziram, ampak bi prosila za kakšno neodvisno mnenje.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #82 on: May 13, 2019, 10:19:12 PM »
Hja lahko ze zgodi kaksna nepricakovana poroka, spremba v druzini-domu. To je prvo kar mi pade na misel.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #83 on: May 14, 2019, 05:54:19 PM »
Moje mnenje pa je, da bo ob prehodu DC tvoj Severni vozel zaključil s tematiko 7 hiše, torej partnerstva vseh oblik, tudi z odkritimi sovražniki. Od takrat naprej bo v 6 hiši, torej vsakdanje delovne obveznosti, po moje bodo kar povečane. Se bo pa zadeva dobro peljala naprej, saj je Severni vozel v natalni karti s  :tr povezan na DC  ;)
Bolj pomembna povezava bo po moje takrat, ko bo naredil  :kon z N Kironom.
Pri tretjem prehodu  :U čez IC bo po mojem mnenju tudi rešena zgodba s tvojo kariero, se bo pa razvijala in zavijala zaradi R  :U kar skozi vse leto.
Najbolj je pa seveda možno, da je boš nenadoma preselila??
Pa seveda, tole jaz vidim tako, kot sem zapisala  ;)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #84 on: May 14, 2019, 08:31:18 PM »
Hvala obema, vsak vidik je dobrodošel.

Ustrašim se, ko preberem, da gre morda za selitev, saj tega pa res ne planiram. Zadnjih nekaj let sem v dom namreč vložila veliko sredstev. Ampak nikoli ne reci nikoli ...

Vsekakor pa si želim in upam, da se stabilizira službeno področje, in sicer tako, da bosta obe področji, dom in kariera, v sozvočju.
Si že želim malo bolj umirjenega in brezskrbnega življenja ... Pobožne želje ...
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #85 on: May 21, 2019, 07:59:30 AM »
Sem v gužvi, ko se mi stvari malo sprostijo kaj več napišem v astrološke sobane.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #86 on: May 21, 2019, 09:28:47 AM »
Hvala obema, vsak vidik je dobrodošel.

Ustrašim se, ko preberem, da gre morda za selitev, saj tega pa res ne planiram. Zadnjih nekaj let sem v dom namreč vložila veliko sredstev. Ampak nikoli ne reci nikoli ...

Vsekakor pa si želim in upam, da se stabilizira službeno področje, in sicer tako, da bosta obe področji, dom in kariera, v sozvočju.
Si že želim malo bolj umirjenega in brezskrbnega življenja ... Pobožne želje ...

Nikoli ne veš kaj življenje prinese. Pri uranu pa pričakuj nepričakovano. Včasih nakazuje tudi selitev ali priselitev koga drugega.

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #87 on: May 22, 2019, 07:33:35 AM »
Za začetek me je presenetilo to, da bo Uran na IC že 25.5. in ne 1.6., kot sem zmotno mislila.
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #88 on: January 29, 2020, 10:07:59 PM »
Pozor tole!

Moj T severni vozel je danes TOČNO na natalnem MC!  :o
4 stopinje in 18 minut.

Bo to to s službo???

Pa  :Lu točno na DC.
Tale post obujam. Maja, se mogoče spomniš, če ti je ta konjunkcija prinesla kaj posebnega na opozicijskem IC področju? Se mi konec tedna tole obeta, bo pa s stopinjo orbisa napadena tudi os AC/DC. Jaooo, napišem lahko samo to, da je pri nas stanje pred vreliščem.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #89 on: January 30, 2020, 09:10:04 AM »
Pozor tole!

Moj T severni vozel je danes TOČNO na natalnem MC!  :o
4 stopinje in 18 minut.

Bo to to s službo???

Pa  :Lu točno na DC.
Tale post obujam. Maja, se mogoče spomniš, če ti je ta konjunkcija prinesla kaj posebnega na opozicijskem IC področju? Se mi konec tedna tole obeta, bo pa s stopinjo orbisa napadena tudi os AC/DC. Jaooo, napišem lahko samo to, da je pri nas stanje pred vreliščem.

Ja, sem dobila klic za službo (zdaj že bivšo), a sem šla zaradi zapletov dejansko tja delat šele julija.
9ZK 656