Author Topic: Tranzit S.Vozla  (Read 74309 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Tranzit S.Vozla
« Reply #120 on: October 28, 2021, 09:41:45 AM »
Meni gre cez 8 in 7...

Tebi je s. vozel prišel v 8. hišo septembra 2020 in ven ti bo šel junija 2022.
To je torej obdobje, ko se preizprašujejš glede partnerstva, v življenje lahko vstopi oseba, ki usodno spremeni dosedanje partnerstvo, vprašanje skušnih financ, seksa, ukvarjamo se s psiho, okultnim, vprašanje dediščine (psihološke, ki smo jo prejeli s strani naše primarne družine), obdobje, ko se priporoča psihoterapija...
Ko je meni s. vozel prišel v 8. hišo in naredil konjunkcijo z natalnim s. vozlom sem pričela razmerje s sedanjim možem, se ločila od bivšega...na nek način me je to novo razmerje usodno zaznamovalo...nisem več taka kot sem bila prej...začela sem študirati psihološko astrologijo...ukvarjati sem se morala z delitvijo skupnih financ...
Ti želim vso srečo :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #121 on: October 28, 2021, 09:45:14 AM »
Še malo o delovanju osi s. vozel in j. vozel.
Dinamika govori o usodnih zadevah, gre lahko za usodna srečanja, usodne dogodke, ki nam popolnoma spremenijo življenje na področju, kjer os s. in j. vozla tranzitira hišo…
Vse z namenom našega evolucijskega razvoja.
S. vozel je vedno priložnost za razvoj, je nekaj čemur se bi sicer najraje upirali in ne šli v te energije, a za razvoj oz večje razumevanje nas samih, je potrebno, da gremo v to neznano polje, da se naučimo plavati proti toku, res je potreben vložek naše lastne energije, a se obrestuje z večjim zavedanjem…
J. vozel kot vemo pa predstavlja cono udobja…Tako smo videli tudi sedaj, ko smo imeli j. vozel v strelcu, vsi bi najraje imeli nazaj naš stari svet, daljna potovanja, zanašanje samo na znanost, torej vse to kar je domena strelca smo želeli na silo obdržat, ampak tako nam je samo odtekala energija, saj smo morali se naučiti delovati v energijah s. vozla, torej v energijah dvojčka…
Mogoče se zopet naučiti ukvarjati s sosedi, jih pozdraviti, malo poklepetati, se zopet naučiti spoznavati svoje bližnje okolje, ne samo daljne dežele, mogoče zopet preveriti kakšna so ustna izročila in kakšna »znanja« so nam zapustili naši najbližji predniki, morali smo se več ukvarjati z informacijami, le-teh je bila cela poplava, izluščiti kaj je res in kaj ne…
In seveda najti ravnovesje med strelcem in dvojčkom, najti ravnovesje med znanostjo, izobrazbo, širšim odkrivanjem sveta ter med ustnim izročilom, odkrivanjem bližnjega sveta…
Bile so dileme komu verjeti, znanstvenikom ali sosedu…?
Potem dileme kdo v resnici stoji za znanostjo, je znanost še to kar naj bi predstavljala…pojavili so se dvomi…
Ni še konec tega obdobja, to bo januarja 2022, takrat bomo več vedeli kaj smo se naučili iz vsega tega….
in sedaj se moram dotakniti še s. vozla v biku, ki bo februarja 2023  naredil konjunkcijo z nesrečno fiksno zvezdo algol.
Algol je bolj poznan pod imenom »glava Meduze«. Povzroča nesreče in težavna psihična stanje. Rad pije ali kaže na odvisnost  droge. Prinaša nasilje, umore, sekanje glav…
No in v februarju 2022 bomo imeli to konjunkcijo. Nazadnje smo jo imeli v juliju in avgustu 2003.
Vsak lahko sam pri sebi pogleda kam mu pade ta nesrečna zvezda algol…
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #122 on: October 28, 2021, 10:03:44 AM »
Ja, meni se bo usedel na Marsa, ki je v konjunkciji z Algolom.
V 9. hiši, v konj. z MC in Saturnom (orbis 5). Ker je vladar mojega Sonca, ga smatram za dovolj močnega, da še sodi v kategorijo kotnih planetov.

Skratka, kot sem omenila, obdobje, ko je bil na Algolu, torej 2003, je bilo eno izmed najbolj plodnih v mojem življenju (karierno oz. študijsko).
Tudi fizično sem cvetela.
So bili tudi stresi, razšla sem se s tedanjim partnerjem in se zapletla z nekom iz tujine.
Slednjemu sem potem "pobegnila" in pred nekaj leti prišla do spoznanja, da sem si s tem rešila glavo.  :-X

Srečne izide pripisujem dobri postavitvi Saturna in Marsa, sta namreč vpeta v Veliki sekstil.
« Last Edit: October 28, 2021, 10:09:08 AM by Pika »

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #123 on: October 28, 2021, 10:50:17 AM »
Ja, meni se bo usedel na Marsa, ki je v konjunkciji z Algolom.
V 9. hiši, v konj. z MC in Saturnom (orbis 5). Ker je vladar mojega Sonca, ga smatram za dovolj močnega, da še sodi v kategorijo kotnih planetov.

Skratka, kot sem omenila, obdobje, ko je bil na Algolu, torej 2003, je bilo eno izmed najbolj plodnih v mojem življenju (karierno oz. študijsko).
Tudi fizično sem cvetela.
So bili tudi stresi, razšla sem se s tedanjim partnerjem in se zapletla z nekom iz tujine.
Slednjemu sem potem "pobegnila" in pred nekaj leti prišla do spoznanja, da sem si s tem rešila glavo.  :-X

Srečne izide pripisujem dobri postavitvi Saturna in Marsa, sta namreč vpeta v Veliki sekstil.

Vladar tvojega sonca je mars in je vsekakor v tesni konjunkciji z algolom, saturna pa ne bi več štela v to konjunkcijo...
V sekstil s soncem pa ja, vsekakor...
Mogoče si pa ti sekala glave drugim, si bila ti ta meduza ;)
Sicer je mars vladar tvoje 9. hiše, torej hiše, ki govori o področjih življenja kot je študij, tujci...
Mogoče bi bil tale tujec res lahko tvoj algol, pa te je neka srečna planetarna konstelacija v tistem času verjetno rešila pred tem... ;)
Bi morala pogledati celotno karto iz tistega časa...
Imaš pa dober sekstil med saturnom, marsom in soncem... ta ti zagotovo daje zagon, voljo, energijo in stabilnost, vztrajnost, delavnost, da lahko realiziraš svoje sonce...
fajn postavitev :)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #124 on: October 28, 2021, 01:51:44 PM »
Meni bi šel čez 6. in 5. hišo, vmes mi bo pa še pohodil natalni S vozel.
9ZK 674

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #125 on: October 28, 2021, 02:16:03 PM »
Vauuu, kaj se mi je odprlo. Severni vozel mi je prehajal v tem korona času 9 hišo v dvojčkih. Ta čas sem se osvobodila, začela sem komunikacijo s Svetom, zaradi omejenih stikov z ljubimi domačimi(v drugih občinah) sem se sama sprehajala  po hribčkih, ob potokih, ob jezerih, tudi morju. Nisem cutila samote, res mi je 9 hisa tranzitom severnega vozla dala pogum in odprtost za prihod novega, svežega vetra.
In sedaj me čaka tranzit po 8 hiši, pa tudi konjunkcija z natalnim juznim vozlom me čaka. Ogromna sprememba,,

(Sem popravila besedilo, ne caka me konjunkcija z natalnim s vozlom.)

Super Cvetka, sem vesela, da se ti je odprlo in si imela s potovanjem s. vozla cez 9.hiso vec optimizma in vere.
Za 8. hiso pa podobno kot pri Lumpi.
8. hisa ti zna odpirati vprasanja skupnih financ s partnerjem, dediscine, pa tudi mogoce vec ukvarjanja z okultnim, psiho…
Sanjalka hvala. Po tem svetlem obdobju prihaja kar nekaj grenkih pilul, tko je to. Ne vem, katero področje 8 hiše bo aktivirano, živi pa videli✊✊
Bodite dobro vsi.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #126 on: October 28, 2021, 02:18:43 PM »

Najprej ti je šel čez 7. hišo, se je dogajalo na področju odnosov, 1:1. Ko je tranzitiral 7. hišo, bi šlo lahko za usodna srečanja, ki ti prinesejo spremembe v odnosih, odnose lahko vidiš v popolnoma novi luči, mogoče več učenja kako komunicirati v odnosih...
Imaš ti zdaj mogoče p luno v konjunkciji s tranzitnim s. vozlom ali je že mimo?
Čez 6. hišo so verjetno v ospredje prišla vprašanja povezana z zdravjem, z vsakodnevno rutino, s službo...
Lahko začneš bolj skrbeti za zdrav način življenja...
Čez 5. hišo pa saj veš,to je hiša otrok, kreativnosti...kaj naj napišem...ti želim, da pride kar mora priti... ;)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #127 on: October 28, 2021, 02:24:02 PM »
Vauuu, kaj se mi je odprlo. Severni vozel mi je prehajal v tem korona času 9 hišo v dvojčkih. Ta čas sem se osvobodila, začela sem komunikacijo s Svetom, zaradi omejenih stikov z ljubimi domačimi(v drugih občinah) sem se sama sprehajala  po hribčkih, ob potokih, ob jezerih, tudi morju. Nisem cutila samote, res mi je 9 hisa tranzitom severnega vozla dala pogum in odprtost za prihod novega, svežega vetra.
In sedaj me čaka tranzit po 8 hiši, pa tudi konjunkcija z natalnim juznim vozlom me čaka. Ogromna sprememba,,

(Sem popravila besedilo, ne caka me konjunkcija z natalnim s vozlom.)

Super Cvetka, sem vesela, da se ti je odprlo in si imela s potovanjem s. vozla cez 9.hiso vec optimizma in vere.
Za 8. hiso pa podobno kot pri Lumpi.
8. hisa ti zna odpirati vprasanja skupnih financ s partnerjem, dediscine, pa tudi mogoce vec ukvarjanja z okultnim, psiho…
Sanjalka hvala. Po tem svetlem obdobju prihaja kar nekaj grenkih pilul, tko je to. Ne vem, katero področje 8 hiše bo aktivirano, živi pa videli✊✊
Bodite dobro vsi.

Ja, nihče ne ve kaj nas čaka, to je tudi umetnost življenja...saj v resnici nočemo vedeti...tudi astrologija ne more eksaktno ničesar napovedati, kljub vsemu imamo svobodno voljo, različno zavest, tako nam lahko da le vpogled v to katera področja življenja bodo aktivirana in katere energije, kaj bomo s tem naredili, je pa odvisno, kot sem že napisala, od naše svobodne volje in od našega nivoja zavesti...
Meni osebno je odličen pripomoček pri terapijah, saj hitreje vidim kje so težave in kaj se v resnici dogaja...
Kot nekakšen rentgen... :)
Cvetka ti želim vse dobro, pa karkoli že bo...ostani zveta sebi, to je ve kar imamo... :-*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #128 on: October 28, 2021, 02:33:17 PM »

Najprej ti je šel čez 7. hišo, se je dogajalo na področju odnosov, 1:1. Ko je tranzitiral 7. hišo, bi šlo lahko za usodna srečanja, ki ti prinesejo spremembe v odnosih, odnose lahko vidiš v popolnoma novi luči, mogoče več učenja kako komunicirati v odnosih...
Čez 6. hišo so verjetno v ospredje prišla vprašanja povezana z zdravjem, z vsakodnevno rutino, s službo...
Čez 5. hišo pa saj veš,to je hiša otrok, kreativnosti...kaj naj napišem...ti želim, da pride kar mora priti... ;)
Čez 7. hišo mi je prinesel ločitev.  :laugh: :laugh: :laugh:

Čez 6. pa ja, je bilo tudi zdravje, rutina moja se je popolnoma spremenila .... 5. pa vem, ja.  :laugh: :laugh:
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #129 on: October 28, 2021, 02:35:44 PM »

Čez 6. pa ja, je bilo tudi zdravje, rutina moja se je popolnoma spremenila .... 5. pa vem, ja.  :laugh: :laugh:

No, evo, vidiš :)
Je šlo za uspodno srečanje ;)
Verjamem,da ti tudi tranzit s. vozla čez 5. hišo prinese veliko veselja... :-*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #130 on: October 28, 2021, 02:54:38 PM »

Tudi jaz.  8)
9ZK 674

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #131 on: October 28, 2021, 06:18:24 PM »
Meni gre cez 8 in 7...

To je torej obdobje, ko se preizprašujejš glede partnerstva, v življenje lahko vstopi oseba, ki usodno spremeni dosedanje partnerstvo, vprašanje skušnih financ, seksa, ukvarjamo se s psiho, okultnim, vprašanje dediščine (psihološke, ki smo jo prejeli s strani naše primarne družine), obdobje, ko se priporoča psihoterapija...
Ko je meni s. vozel prišel v 8. hišo in naredil konjunkcijo z natalnim s. vozlom sem pričela razmerje s sedanjim možem, se ločila od bivšega...na nek način me je to novo razmerje usodno zaznamovalo...nisem več taka kot sem bila prej...začela sem študirati psihološko astrologijo...ukvarjati sem se morala z delitvijo skupnih financ...

Hvala Sanjalka... Uf...
Neke "cudne" osebe zadnje case res kar vstopajo v moje življenje. Hvalabogu se ŠE drzim trdno na tleh  :laugh: :laugh: :laugh: ...upam da tako tudi ostane.
Bom porocala
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #132 on: October 29, 2021, 10:00:30 AM »

Tudi jaz.  8)
Sem šla še enkrat gledat, kdaj točno se je severni vozel premikal po hišah. Res je. Ko je tranzitiral 7. hišo, je prišlo do usodnega srečanja. Najprej prvega, potem do ločitve, potem do drugega. Pri drugem imam sedanjega partnerja. Ko je vozel prišel v 6. hišo je prišlo so poznega spontanega splava, ne takoj na začetku, pa vendar. Posledica je, da sem drugače začela gledati na službo, nase itd. No, pa počakajmo, kaj se bo zgodilo naprej.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #133 on: October 29, 2021, 10:50:41 AM »

Tudi jaz.  8)
Sem šla še enkrat gledat, kdaj točno se je severni vozel premikal po hišah. Res je. Ko je tranzitiral 7. hišo, je prišlo do usodnega srečanja. Najprej prvega, potem do ločitve, potem do drugega. Pri drugem imam sedanjega partnerja. Ko je vozel prišel v 6. hišo je prišlo so poznega spontanega splava, ne takoj na začetku, pa vendar. Posledica je, da sem drugače začela gledati na službo, nase itd. No, pa počakajmo, kaj se bo zgodilo naprej.

;) :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #134 on: October 29, 2021, 10:52:31 AM »
Meni gre cez 8 in 7...

Hvala Sanjalka... Uf...
Neke "cudne" osebe zadnje case res kar vstopajo v moje življenje. Hvalabogu se ŠE drzim trdno na tleh  :laugh: :laugh: :laugh: ...upam da tako tudi ostane.
Bom porocala

Gloria le poročaj ;)
Sicer gre pri vozlih za tisto "usodnost", ki nam je namenjena za naš lastni razvoj...
Kljub vsemu razmisli, kaj ti te "čudne" osebe prinašajo v tvoje življenje, česa te učijo...?