Author Topic: Tranzit S.Vozla  (Read 74265 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Tranzit S.Vozla
« Reply #150 on: November 08, 2021, 07:11:02 AM »
Uf. Ja majkumila.
Vozel mi je šel čez isto mesto na prehodu iz 2002 v 2003.
Lahko bi rekla, da sem takrat postavila zelo pomembne temelje za to, v čemer sem kasneje precej uspela.
Zaznamovalo me je okolje (estetsko in konceptualno), kjer sem opravljala podiplomca, soustanovila neko skupino, iz katere sem čez par let izstopila in nadaljevala samostojno, imela nekaj prelomnih razstav...
Mi je pa takrat tudi Saturn šel čez 10.

Sicer so bila tudi ob drugih tranzitih obdobja, ki so me zaznamovala, vendar je tisto obdobje recimo prineslo nekaj, kar še vedno gradim.

ja, prehode vozlov je fajn opazovat, ker naj bi skozi njihovo obdobje nekako spiralno napredovali...
torej kaj lahko sedaj po 19 letih nadgradiš iz tistega obdobja...?

Zdajle sem se spomnila, da sem takrat pravzaprav prešla v drugo področje. Sicer sorodno, vendar drugačno.
V tem področju delujem še zdaj.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #151 on: November 09, 2021, 11:49:24 PM »
Po moje ti lahko pride kaj nepredvidljivega.   Mogoče celo takšna stvar, ki si jo potiho želiš in jo nisi nikoli uresničila.

Ne vem, če gledam nazadnje kaj se je dogajalo sem takrat okorg tega obdobja dobila svojo prvo redno službo, ki me je pripeljala v svet računovodstva. Tista služba mi je bila ful všeč, sem se res dobro počutila tam in v kolektivu. Ajde naslednja leta potem (tukaj sem samo nadomeščala porodniško 1 leto in pol), me je življenje vodilo čez različne službe. Prva je bila v enem servisu, kjer so bili sami psihopati, po devetih mesecih, ko sem začela dobivati panične napade, sem dala odpoved. Dobila najboljšo službo v turizmu - v računovodstvu z odlično ekipo. Super smo delali, dokler nas niso med mojo porodniško prodali in sem ostala brez službe. Potem šla v šolo delat, sama služba OK, rada sem delala, ampak kolektiv - ne premakneš šolnikov nikamor. Šla delat v en servis spet - adijo pamet, ušla sem takoj ko sem lahko. In potem šla na svoje.
Mogoče pa dobim kako ponudbo za job :D

Zdaj si me pripravila do tega, da bom tudi sam brskal kaj je bilo v času ko je meni šel S vozel čez MC.   Nenazadnje, še dobro da si zapomneš za nazaj kaj in kdaj se je kaj dogajalo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #152 on: November 11, 2021, 12:41:00 PM »
Mogoče lahko kdo pokomentira...
Kaj se lahko dobrega pričakuje pri vozlovem povratku na Algolu, v 6. hiši?  :blank:
Hvala!

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #153 on: November 11, 2021, 06:37:12 PM »
Dodajam...
Itak vem, da se ne da iz enega podatka kaj dosti videti.  :-\
Sem impulzivno napisala, ko sem videla ta tranzit...

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #154 on: November 11, 2021, 09:01:42 PM »
Mogoče lahko kdo pokomentira...
Kaj se lahko dobrega pričakuje pri vozlovem povratku na Algolu, v 6. hiši?  :blank:
Hvala!

Da se sekajo glave ;D
Hec ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #155 on: November 11, 2021, 09:03:07 PM »
Potem ima ta oseba s. vozel ze v natalu na algolu?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #156 on: November 11, 2021, 09:06:33 PM »

Kje vam bo prihodnje leto tranzitiral s. vozel v biku?
Meni bo šel čez 9. in 8 hišo.
Napišite pa malo pokomentiramo :)

čez 12-to in 6-to hišo. Ne vem kaj pričakovat. Šel bo čez marsa in luno v opoziciji na urana tam bo južni vozel, sprožil bo jod. Mogoče dobim idejo kaj naj počnem v lajfu, upam samo da ne pristanem v zaporu haha. Od aprila do junija je bil na mojem soncu v 12-ti hiši, sem delala čistko. Skenslala polovico strank, menjala telefonsko številko, se znebila tečnežev in se odločila da bom raje manj delala pa imela manj keša ampak mir, kot pa keš in en kup tečnežev in debilov okrog sebe. Upam, samo da s tem prehodom ne pride kak payback (čez mars) da s kakšno stranko nisem kaj razčistila. Bo pa to od februarja do junija 2022. Torej spet čas bilanc in malo čez.
Ne vem ma kdo kakšno mnenje?

Jane imas ti uransko opozicijo?

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #157 on: November 11, 2021, 09:17:57 PM »

Ja, tako je. :)

Seka glave. ;D

Ožja žlahta sicer.
Sami morilci. ;D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #158 on: November 11, 2021, 09:22:55 PM »

Ja, tako je. :)

Seka glave. ;D

Ožja žlahta sicer.
Sami morilci. ;D

Zdravje, sluzba?

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #159 on: November 11, 2021, 09:29:16 PM »
S. vozel v 6. hosi v biku--nauciti se mora poskrbeti zase , biti materialno neodvisen, ne sme se zatekati v kaksna sanjarjenja, odvisnosti, vlogo zrtve…
Organizirati vsak dan, imeti rutino, delati, sluziti drugim…sluziti svoj denar, imeti svojo nepremicnino…
Lahko bi bil maser, kuhar, estet, umetnik, nepremicninar, arhitekt, designer…

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #160 on: November 12, 2021, 01:41:16 AM »
Hvala, Sanjalka. :-*
Oseba izpolnjuje vsa vozlova pričakovanja, opisana do zadnjega odstavka. :)
Poklic pa čisto nekaj devetega, gimnazijska profesorica zgodovine.
Vsekakor pa izredno delovna, na vseh področjih.

Zdravje... se spopada z nekimi težavami v zadnjih letih, jih obvladuje z zdravili in dieto, očitno je vedno bolj občutljiva na stres in jo vse precej zruka, da se ji takoj poslabša. Potem to obvlada in je mir do naslednjega rukerja.
Mogoče bo morala še dodatno poskrbeti za zdravje.

No, v sinastriji imava konjunkcijo Marsa in S. vozla.
Jaz imam Marsa namreč na Algolu.
Ne bi rekla, da ravno ena drugi glavo sekava, mogoče sva jo pa v prejšnjem lajfu.
« Last Edit: November 12, 2021, 01:44:35 AM by Pika »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #161 on: November 12, 2021, 08:19:24 AM »

Kje vam bo prihodnje leto tranzitiral s. vozel v biku?
Meni bo šel čez 9. in 8 hišo.
Napišite pa malo pokomentiramo :)

čez 12-to in 6-to hišo. Ne vem kaj pričakovat. Šel bo čez marsa in luno v opoziciji na urana tam bo južni vozel, sprožil bo jod. Mogoče dobim idejo kaj naj počnem v lajfu, upam samo da ne pristanem v zaporu haha. Od aprila do junija je bil na mojem soncu v 12-ti hiši, sem delala čistko. Skenslala polovico strank, menjala telefonsko številko, se znebila tečnežev in se odločila da bom raje manj delala pa imela manj keša ampak mir, kot pa keš in en kup tečnežev in debilov okrog sebe. Upam, samo da s tem prehodom ne pride kak payback (čez mars) da s kakšno stranko nisem kaj razčistila. Bo pa to od februarja do junija 2022. Torej spet čas bilanc in malo čez.
Ne vem ma kdo kakšno mnenje?

Jane imas ti uransko opozicijo?

ne se, bo pa kmalu. Cez kako leto. Nisem sla tocno na datum gledat.

Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/