IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
ne tokrat pa res, sem si obljubila, raje umrem, ne javim se mu več, nikoli
Uf madoniš dobro, da sem našla tole temo . Grešim v sanjah vsako noč imam drugega
Lažem na veliko.
Quote from: Anonymous on August 14, 2009, 02:23:39 AMUf madoniš dobro, da sem našla tole temo . Grešim v sanjah vsako noč imam drugega Uf no nisi povedala zakaj maš drugega. No pokvarjen ku sem mislim da za sex. Če ni me pa popravi. No če že v reali ne moreš met vsak dan drugega zopet predpostavljam da moškega k didlota bi lahko mela ni to velika stvar. Je pa zanimivo kaj bi blo če v reali bi se res to zgodilo. Pa pustimo to.Če sploh to greh je odpustek pa paše tu še. Zato nalagam ti da v trgovski center odideš in vsakega ki srečaš vprašaš če bi šel s tabo se mojat.
Quote from: bik7 on August 14, 2009, 09:16:40 AMQuote from: Anonymous on August 14, 2009, 02:23:39 AMUf madoniš dobro, da sem našla tole temo . Grešim v sanjah vsako noč imam drugega Uf no nisi povedala zakaj maš drugega. No pokvarjen ku sem mislim da za sex. Če ni me pa popravi. No če že v reali ne moreš met vsak dan drugega zopet predpostavljam da moškega k didlota bi lahko mela ni to velika stvar. Je pa zanimivo kaj bi blo če v reali bi se res to zgodilo. Pa pustimo to.Če sploh to greh je odpustek pa paše tu še. Zato nalagam ti da v trgovski center odideš in vsakega ki srečaš vprašaš če bi šel s tabo se mojat.He, he ni za sex, predvsem pogerešam nežnost in crkljanje
Prvič se poskusila marihuano. Pri mojih letih
Oh, mene je to hvalabogu že minilo. Je bilo pa kar nekaj let norih.Čutim da odraščam, všeč mi je, a obenem sem fouš vrstnikom, ki lepo stanujejo doma, na ramenih staršev, imajo celo plačo zase, nič jim ni treba. Grrr.....
Kako mi ta ženska kri pije! Želim si, da je ne bi bilo!
Če kdo rabi marihuano, moj mož itak preveč kadi, jo podarim