Author Topic: Spovednica baj bik7  (Read 81944 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
Re: Spovednica baj bik7
« Reply #45 on: August 14, 2009, 09:11:36 AM »
ne tokrat pa res, sem si obljubila, raje umrem, ne javim se mu več, nikoli

Ne kliči hudiča kjer ga ni pa še take besede ne izgovarjaj k pole ti bo itak žal ker se ti to lahko kmalu zgodi.

Zato tzi za pokoro nalagam, da greš v najbližjo slaštičarno in si naročiš dve kepici sladoleda s sladkim grehom in pr vsaki žlički rečeš najlepša, najboljša sem in ni me vreden zravn pa dodaš kako lepo je živeti.hehehehehe
Theta Practitioner™

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #46 on: August 14, 2009, 09:16:40 AM »
Uf madoniš dobro, da sem našla tole temo ;D. Grešim v sanjah vsako noč imam drugega ;D

Uf no nisi povedala zakaj maš drugega. No pokvarjen ku sem mislim da za sex. Če ni me pa popravi. No če že v reali ne moreš met vsak dan drugega zopet predpostavljam da moškega k didlota bi lahko mela ni to velika stvar. Je pa zanimivo kaj bi blo če v reali bi se res to zgodilo. Pa pustimo to.
Če sploh to greh je odpustek pa paše tu še. Zato nalagam ti da v trgovski center odideš in vsakega ki srečaš vprašaš če bi šel s tabo se mojat.
Theta Practitioner™

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #47 on: August 14, 2009, 09:19:35 AM »
Lažem na veliko.

A je to sploh kaki greh. Dej no sej danes že vsi lažejo. Tevi ki najbolj lažejo pa pravijo, da se ne sme. No ampak ker si si sama ali sam presodu, da lažeš ti nalagam to pokoro.

En stavek v dnevu moraš povedatio popravici pa sam-a si ne smeš lagati. :D :D :D
Theta Practitioner™

Anonymous

• Guest
« Reply #48 on: August 14, 2009, 09:26:14 AM »
Uf madoniš dobro, da sem našla tole temo ;D. Grešim v sanjah vsako noč imam drugega ;D

Uf no nisi povedala zakaj maš drugega. No pokvarjen ku sem mislim da za sex. Če ni me pa popravi. No če že v reali ne moreš met vsak dan drugega zopet predpostavljam da moškega k didlota bi lahko mela ni to velika stvar. Je pa zanimivo kaj bi blo če v reali bi se res to zgodilo. Pa pustimo to.
Če sploh to greh je odpustek pa paše tu še. Zato nalagam ti da v trgovski center odideš in vsakega ki srečaš vprašaš če bi šel s tabo se mojat.
He, he ni za sex, predvsem pogerešam nežnost in crkljanje

Anonymous

• Guest
« Reply #49 on: August 14, 2009, 09:26:54 AM »
Prvič se poskusila marihuano. Pri mojih letih :o

Anonymous

• Guest
« Reply #50 on: August 14, 2009, 09:32:07 AM »
Oh, mene je to hvalabogu že minilo. Je bilo pa kar nekaj let norih.
Čutim da odraščam, všeč mi je, a obenem sem fouš vrstnikom, ki lepo stanujejo doma, na ramenih staršev, imajo celo plačo zase, nič jim ni treba.
Grrr.....

Anonymous

• Guest
« Reply #51 on: August 14, 2009, 02:05:03 PM »

He, he ni za sex, predvsem pogerešam nežnost in crkljanje

Ti nism naložil da greš z njim sexat apak mojat kar pomeni ckrkljat hehehehehehehe

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #52 on: August 14, 2009, 02:07:59 PM »

Uf želim si, da si tudi zadnjič. Pa še to, da probala le z radovednosti ne zaradi česa drugega.

Nalagam ti za pokoro da poskusiš raje prjateljčka namazanega z nutelo in to vsakič ko boš pomislila nazaj na kako tako neumnost. :D :D :D :D
Theta Practitioner™

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #53 on: August 14, 2009, 02:09:36 PM »
Oh, mene je to hvalabogu že minilo. Je bilo pa kar nekaj let norih.
Čutim da odraščam, všeč mi je, a obenem sem fouš vrstnikom, ki lepo stanujejo doma, na ramenih staršev, imajo celo plačo zase, nič jim ni treba.
Grrr.....

Kaj je to izpoved ali samo pripomba. Ne vem al bi ti ki naložil al te pustil brez odpustkov.  :D :D :D
Theta Practitioner™

Anonymous

• Guest
« Reply #54 on: August 14, 2009, 02:16:42 PM »
Kako mi ta ženska kri pije! Želim si, da je ne bi bilo!

Anonymous

• Guest
« Reply #55 on: August 14, 2009, 02:37:53 PM »
Kako mi ta ženska kri pije! Želim si, da je ne bi bilo!

Meni pa ta moški. Najraje bi ga zbrisala  >:D

Anonymous

• Guest
« Reply #56 on: August 14, 2009, 04:28:21 PM »

pasalo pa ti je, a?  ;D
vse je enkrat prvic, tako da super  8)

Anonymous

• Guest
« Reply #57 on: August 14, 2009, 04:59:44 PM »
Če kdo rabi marihuano, moj mož itak preveč kadi, jo podarim  ;D

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #58 on: August 14, 2009, 05:01:58 PM »
Če kdo rabi marihuano, moj mož itak preveč kadi, jo podarim  ;D

Pisi na privat.  :D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #59 on: August 14, 2009, 05:03:49 PM »
Lahk skupaj.  ;)  :D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.