Author Topic: Spovednica baj bik7  (Read 81761 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Spovednica baj bik7
« Reply #60 on: August 14, 2009, 08:20:44 PM »

Ne kliči hudiča kjer ga ni pa še take besede ne izgovarjaj k pole ti bo itak žal ker se ti to lahko kmalu zgodi.

Tole nisem najbolje razumela, kje hudiča, rekla sem tako, kakor se pač reče, nič se ne bo zgodilo.
Sedaj mu privoščim, tudi če ni v moji naravi, pa tudi ne v mojem etičnem kodeksu: naj proba vsaj toliko kolikor sem jaz prestala, potem naj se lepo opraviči za vse in šele potem, v prihodnjem ž. se bom odločilam če bom z njim spregovorila. v temu, ne ne in še 100x ne"
Saj vem dovolj je trmast, da se tudi javil ne bo, naj se ima tam kjer je! Takega pa res ne rabim!  :-\

Anonymous

• Guest
« Reply #61 on: August 14, 2009, 11:10:41 PM »
toliko grešnikov, da je spovednik zbežal  :D

Anonymous

• Guest
« Reply #62 on: August 14, 2009, 11:33:14 PM »

;D ;D ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #63 on: August 14, 2009, 11:49:30 PM »
Glede na populacijo na forumu je pri nas še največ grešnic.

Anonymous

• Guest
« Reply #64 on: August 14, 2009, 11:53:23 PM »
ma men se pa zdi, da smo samo bolj odprte glede gresitev, moski pa to zatirajo v sebi. njihovo kesanje bi moglo bit hujse  ;D

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #65 on: August 15, 2009, 12:42:48 PM »

Zaki bi zbežal če še dobro nism začel. Vsaj mislim da pred grehi ne bežim če so to sploh grehi.  :D :D :D :D :D
Theta Practitioner™

Anonymous

• Guest
« Reply #66 on: August 15, 2009, 01:15:16 PM »
ne maram je, ne sovražim je, le ne maram je  >:D

Anonymous

• Guest
« Reply #67 on: August 15, 2009, 09:51:29 PM »
potem se zategni v svojo publiko priznanja  ;)
nimaš poguma, si pa kwazi reva karakterna ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #68 on: August 15, 2009, 11:24:32 PM »
Laganje, da koga ne prizadanes pa ni greh, aneda  ::)

Anonymous

• Guest
« Reply #69 on: August 16, 2009, 12:01:11 AM »
relativno je laganje,predvsem pa neznaje",premalo daješ, dobiš prec >:D

Anonymous

• Guest
« Reply #70 on: August 16, 2009, 09:59:08 AM »

Zaki bi zbežal če še dobro nism začel. Vsaj mislim da pred grehi ne bežim če so to sploh grehi.  :D :D :D :D :D

Greh smo si omislili mi ljudje, če se ti nekaj zgodi z določenim namenom to ni greh, če bi pa ta dejanja namerno in naklepno realiziral potem pa ?
Zato smo preveč kritični do sebe, ni greh če nekoga ljubiš, če hrepeniš po njemu, saj pota življenja ti nakazujejo ali sta za skupaj ali ne.
Če ti je nekaj usojeno so vsa pota prehodna in vse se zrealizira tako da je prav, brez preprek. V kolikor ti ni namenjeno, je med akcijo in reakcijo nešteto preprek katere ti hočejo nekaj povedat, samo prisluhnit je potrebno.
 ;D

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #71 on: August 17, 2009, 07:36:35 AM »
ne maram je, ne sovražim je, le ne maram je  >:D

No mislim da razlike ni skratka ne paša ti njena energija vedi pa da to je tvoj problem ne njen in ti maš za to razčistit. Zato ti nalagam da greš pod tuš in seveda se prej slečeš in dvajsetkrat rečeš to me ne moti pri tem pa položiš levo roko na trebuh, da čutiš energijo ljubezni ki bo vela iz tebe.

bik7
Theta Practitioner™

Anonymous

• Guest
« Reply #72 on: August 17, 2009, 07:40:10 AM »
Laganje, da koga ne prizadanes pa ni greh, aneda  ::)

Ufffffffffff ki mi pa ti delaš. Sama sebi lažeš in s tem njega ali njo še bolj prizadeneš. V naših glavah je to da če lažeš nobenega ne prizadeneš. Prepričan noben ni umru še zaradi resnice in tudi ta ne bo umru.

Zato ti nalagam da greš v gozd objameš smreko in pet minut kričiš nikoli ne bom več lagala ali pa lagal. hehehehehehe. Pa seveda brez spodnjic tako da bo pretok energije boljši.
hehehehehehe

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #73 on: August 17, 2009, 07:40:37 AM »
Pozabu podpis bik7 hehehehe :D :D
Theta Practitioner™

Anonymous

• Guest
« Reply #74 on: August 17, 2009, 08:52:01 AM »
Greh smo si omislili mi ljudje, če se ti nekaj zgodi z določenim namenom to ni greh, če bi pa ta dejanja namerno in naklepno realiziral potem pa ?
Zato smo preveč kritični do sebe, ni greh če nekoga ljubiš, če hrepeniš po njemu, saj pota življenja ti nakazujejo ali sta za skupaj ali ne.
Če ti je nekaj usojeno so vsa pota prehodna in vse se zrealizira tako da je prav, brez preprek. V kolikor ti ni namenjeno, je med akcijo in reakcijo nešteto preprek katere ti hočejo nekaj povedat, samo prisluhnit je potrebno.
 ;D

Pod to se pa podpišem. Včasih čutimo čustva do nekoga, ki nam je "kao" prepovedan. Bodisi, da smo trenutno vezani, je ta vezan, sta oba vezana. Čustva se ne ozirajo na to. Če nam je namenjeno, se že nekako znajdejo v nas in nas začnejo "žgečkat". Če je namenjeno, se tudi udejanijo, čeprav čez ovire in prizadetosti, na koncu prinesejo nekaj boljšega, iskrenejšega, bolj pravega. Nisem za visenje na družini za vsako ceno, čeprav je hudo in je treba to izpeljati z veliko takta, potrpežljivosti, dogovarjanja. Boli. Ampak rane je tudi treba zdravit, ane. Ali jih pozdraviš, ali pa moraš kdaj kaj celo obrezat  ali odrezat. In kako res je, da če ni namenjeno ali pa če hočeš kaj po vsej sili, je med akcijo in reakcijo nešteto preprek. Vse sem že dala skoz. Važno je, da si iskren. Najprej sam do sebe, nato pa do drugih.