Se šteje potešitev strasti kot varanje? Če nimaš slabega občutka, niti slabe vesti?
Samo vzameš si, kar doma ne dobiš?
Jaz bom pa takole rekla, je že vredi, sigurno si dolgo premlevala predno si napravila tale korak, vem nekateri mogoče me bodo obsojali, ali jaz te podpiram, če si ljibila ali če nisi, očitno ti je bilo, oziroma vama je bilo namenjeno. Verjetno je to šola, nekaj si iz tega iztržila: ali to da drugje je bolje in to potrebuješ, ali pa doma je ok le da si se hotela samo prepričat. Punca si že pravilno ravnala, tako kakor si.
Ker ljudje smo čudna bitja, bojimo se kaj bo okolica rekla, sosedje......kaj me brigajo sosedje, niso oni z menoj v postelji, ne delijo oni z menoj radosti...
Povedala bom anekdoto; Nekoč mi je znanka, sicer se ukvarja z astrologijo, amatersko dejala, Kaj ti nucajo jabolka katera ti jih ponujajo, če tebi se luštajo in najraje imaš hruške?
Nauk te zgodbe pa lahko potegne vsak sam. Saj tudi bik ima svoj prav, dokler ni dobil svoje je taval, torej......Nismo sodniki, lahko iz izkušen povemo svoje, soditi pa nimamo pravice. Naj sodi tisti kateri je za to postavljen, če kdo sploh je. Vsakdo napravi sebi najbolje, tako kakor čuti v danem trenutku. ZATO, punca nič bat...

Drži se