Author Topic: Spovednica baj bik7  (Read 81929 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Spovednica baj bik7
« Reply #180 on: February 25, 2010, 08:53:20 AM »
Tudi marija devica je brezmadežno spočela  :D :D :D :D :D :D

:-\ toliko pa še ne  ::) ::), pustiva njo  :-*

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #181 on: February 25, 2010, 01:12:52 PM »
Tudi marija devica je brezmadežno spočela  :D :D :D :D :D :D

:-\ toliko pa še ne  ::) ::), pustiva njo  :-*

Kot želite vaše visočanstvo.  :D :D :D :D :D kaka simpatikona.
« Last Edit: February 25, 2010, 02:16:19 PM by bik7 »
Theta Practitioner™

Anonymous

• Guest
« Reply #182 on: February 25, 2010, 01:54:27 PM »
O, bog... ups ... mislim bik ... grešila sem

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #183 on: February 25, 2010, 02:17:00 PM »
O, bog... ups ... mislim bik ... grešila sem

Ja pišuka, :D :D ki si pa zdej grešila.
Theta Practitioner™

Anonymous

• Guest
« Reply #184 on: February 25, 2010, 08:09:22 PM »
Se šteje potešitev strasti kot varanje? Če nimaš slabega občutka, niti slabe vesti?
Samo vzameš si, kar doma ne dobiš?

Sem grešila? Če sem, prosim naloži mi pokoro.

Anonymous

• Guest
« Reply #185 on: February 26, 2010, 07:13:41 AM »
Se šteje potešitev strasti kot varanje? Če nimaš slabega občutka, niti slabe vesti?

Kako bi se pa ti počutila, če bi bilo obratno

Anonymous

• Guest
« Reply #186 on: February 26, 2010, 07:16:34 AM »

Kako bi se pa ti počutila, če bi bilo obratno

Če mu paše pa naj gre

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #187 on: February 26, 2010, 07:35:42 AM »

:D :D :D :D :D :D :D

Nism sodnik sem samo spovednik. Vsak sam čuti kdej greši in kdej ne greši. Je pa tako za več časa bi se mogla vsest v zaprto spovednico in o tem več podebatirat. Tudi sam sn bil na isti poti in iskal okoli kar doma nism mel pa se nism čutil krivega danes je drugače in vem, da bi delu krivico. Je pa res, da to v nedogled ne moreš delat in prej al slej boš morala stvari razćistit.

Ma neglede na to al si vredna pokore al ne ti bi enu vseeno naložu. Pač danes sn dobre volje že navsezgodi in mi je malo v veselje.
POKORA:  Popoldan pojdi in si privošči eno vročo čokolado.

Pa lepo naprej uživaj in upam, da si tam dobila kar si iskala
Theta Practitioner™

Anonymous

• Guest
« Reply #188 on: February 26, 2010, 10:02:48 AM »
Jaz bom pa takole rekla, je že vredi, sigurno si dolgo premlevala predno si napravila tale korak, vem nekateri mogoče me bodo obsojali, ali jaz te podpiram, če si ljibila ali če nisi, očitno ti je bilo, oziroma vama je bilo namenjeno. Verjetno je to šola, nekaj si iz tega iztržila: ali to da drugje je bolje in to potrebuješ, ali pa  doma je ok le da si se hotela samo prepričat. Punca si že pravilno ravnala, tako kakor si.
Ker ljudje smo čudna bitja, bojimo se kaj bo okolica rekla, sosedje......kaj me brigajo sosedje, niso oni z menoj v postelji, ne delijo oni z menoj radosti...
Povedala bom anekdoto; Nekoč mi je znanka, sicer se ukvarja z astrologijo, amatersko dejala, Kaj ti nucajo jabolka katera ti jih ponujajo, če tebi se luštajo in najraje imaš hruške?
Nauk te zgodbe pa lahko potegne vsak sam. Saj tudi bik ima svoj prav, dokler ni dobil svoje je taval, torej......Nismo sodniki, lahko iz izkušen povemo svoje, soditi pa nimamo pravice. Naj sodi tisti kateri je za to postavljen, če kdo sploh je. Vsakdo napravi sebi najbolje, tako kakor čuti v danem trenutku. ZATO, punca nič bat... :-* Drži se  :)

Anonymous

• Guest
« Reply #189 on: February 26, 2010, 10:05:36 AM »
Tudi marija devica je brezmadežno spočela  :D :D :D :D :D :D

:-\ toliko pa še ne  ::) ::), pustiva njo  :-*

Kot želite vaše visočanstvo.  :D :D :D :D :D kaka simpatikona.

Hvala, lepo se to bere, ja simpaticona ;)

Anonymous

• Guest
« Reply #190 on: February 26, 2010, 11:04:36 AM »
Jaz bom pa takole rekla, je že vredi, sigurno si dolgo premlevala predno si napravila tale korak, vem nekateri mogoče me bodo obsojali, ali jaz te podpiram, če si ljibila ali če nisi, očitno ti je bilo, oziroma vama je bilo namenjeno. Verjetno je to šola, nekaj si iz tega iztržila: ali to da drugje je bolje in to potrebuješ, ali pa  doma je ok le da si se hotela samo prepričat. Punca si že pravilno ravnala, tako kakor si.
Ker ljudje smo čudna bitja, bojimo se kaj bo okolica rekla, sosedje......kaj me brigajo sosedje, niso oni z menoj v postelji, ne delijo oni z menoj radosti...
Povedala bom anekdoto; Nekoč mi je znanka, sicer se ukvarja z astrologijo, amatersko dejala, Kaj ti nucajo jabolka katera ti jih ponujajo, če tebi se luštajo in najraje imaš hruške?
Nauk te zgodbe pa lahko potegne vsak sam. Saj tudi bik ima svoj prav, dokler ni dobil svoje je taval, torej......Nismo sodniki, lahko iz izkušen povemo svoje, soditi pa nimamo pravice. Naj sodi tisti kateri je za to postavljen, če kdo sploh je. Vsakdo napravi sebi najbolje, tako kakor čuti v danem trenutku. ZATO, punca nič bat... :-* Drži se  :)

Hvala lepa vsem!!!
Pokora bo pa sladka, mmm...  ;D >:D

Anonymous

• Guest
« Reply #191 on: February 26, 2010, 11:42:00 AM »
Saj zato pa gre ta svet v maloro. Ni vrednot, noben se ne drži besede, vsi samo na juhuhu in instant rešitve. Ta družba je gnila in gnilo je vse do zakona, ki bi moral biti intimnost dveh, če se drugače ne dogovorita.

Nespoštovanja v odnosih, pa naj bodo to poslovni ali osebni je toliko, da kar glava peče

Anonymous

• Guest
« Reply #192 on: February 26, 2010, 11:43:00 AM »
Karmo si vsak sam nabira

Anonymous

• Guest
« Reply #193 on: February 26, 2010, 12:24:16 PM »
Saj zato pa gre ta svet v maloro. Ni vrednot, noben se ne drži besede, vsi samo na juhuhu in instant rešitve. Ta družba je gnila in gnilo je vse do zakona, ki bi moral biti intimnost dveh, če se drugače ne dogovorita.
Nespoštovanja v odnosih, pa naj bodo to poslovni ali osebni je toliko, da kar glava peče
lej zakaj je toliko negative v teh parih besedah, kaj gre v maloro, kje in kdo je rekel da ni intimnosti, nihče, le tebi se tako zdi....Jaz drugače gledam na vse to, če boš ti v službi se borila in napravila tako da bo tebi najbolje, ne ozirajoč se na to: dajem in nič ne dobim, zakaj ne iztrživš tisto dobro iz vsega tega, le iščeš kaj vse je napak.Saj ne obsojam, le očke ti hočem odpret, pa ne mislit da sama tudi na zapadem v depresijo in črnogledo pomislim, ali ni prav, tako le sebi škodimo, črv dela...100/h, zakaj mu dati zadoščenje, se mazohirati.
Še je dobrih ljudi, ozri se okoli in videl/a boš da so, ko boš v to prešričan/a se bodo vili okoli tebe, zaupaj, je v redno tega, iz izkušenj povedano. Saj so vzponi in padci, ali slednji nam pomagajo, ko se dvignemo smo zrelejši za izkušnjo ta pa je opora za nadaljne dni.
Le tako naprej verjemi pa bo šlo.
In ne mislit da hočem pamet delit, le izkušnje in zaupanje.
Saj ti si edinstven/a največji čudež tega sveta.... :-* :-* ang: na te čuvajo ker ti si  ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #194 on: February 26, 2010, 12:26:40 PM »
Karmo si vsak sam nabira

ja ja  :-* :-* ljubezen pa delimo vsi  ;D ;D ;D ;D ;D ;D :-* ang: