Author Topic: Spovednica baj bik7  (Read 81904 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Spovednica baj bik7
« Reply #195 on: February 26, 2010, 12:31:51 PM »
kaj ima parjenje opraviti z ljubeznijo

Anonymous

• Guest
« Reply #196 on: February 26, 2010, 01:24:36 PM »
kaj ima parjenje opraviti z ljubeznijo

ah no dej, zakaj želiš sedaj obračati stvari, ja saj vem hočešoblatiti definicijo, ali ni tako, mislim .....ne vem ko se dva privlačita je nekaj več, tisto o parjenju sem enostavno spregledala, punca že ve ali fant, kdorkoli je bil....pustimo to njima, če pa bi hotel/a razčiščevat naprej le povej, ali jaz sem svoje povedala....namreč gledam tako na stvar
pa pa

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #197 on: February 26, 2010, 02:20:11 PM »
hehehe eni se parijo eni se ljubijo eni pa planktonsko se razdajajo, pa ki kot vsakemu paše. Glavno da se on ali ona dobro počutijo in brez občutka krivde. Če bi bli na kirem drugem koncu tega planeta bi na stvar drugače gledali. Kaj je prav in kaj narobe lahko smo on tam gori ve. Mi vsi pa smo on tam gore. Bogovi smo in tako kot si krojimo življenje v teh raznolikih zakonih (prepovedih) tako imamo.

hehehehehehehe :D :D :D :D :D :D :D :D

Življenje je lepo in vsak dan se lahko zahvalimo da smo tu in zvečer da smo preživeli lep dan.

bik7 da ne bo pomote
Theta Practitioner™

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #198 on: March 11, 2010, 07:18:15 AM »
Taku je mras vne da še nobenemu se noče grešit hehehehehe :D
Theta Practitioner™

Anonymous

• Guest
« Reply #199 on: March 11, 2010, 07:20:38 AM »
Kako da ne, jaz grešim  ;D

kakšna bo kazen?

Anonymous

• Guest
« Reply #200 on: March 11, 2010, 09:02:44 AM »
Nimam besed, tudi misli ni, nič več ni, samo še megla, praznina, povsod, od glave do pete, kakor da se je vse zaključilo, ni motiva, živim le toliko da diham, saj ni slabo, ali....lahko bi se končalo, hočem mene nazaj, tisto ta pravo, tisto ki ji je bilo vse ravno........ali pa ne, saj ne vem kaj hočem, nič več ne vem..........vem samo to, določen čas življenske poti me spremenil, v meni je pravo razdejanje....oziroma v meni ni nič več, kar bi lahko rekla da je........sem jaz, moje telo in to sva že dva, dovolj za družbo, več ne potrebujem......včasih se takole zazrem skozi okno, premišljujem, nič ne mislim.......tavam po preteklosti, ne po sedanjosti, ne mogoče pa v danino, mogoče v prejšnja življenja......ne vem, nič več ne vem....kdo sem, od kod prihajam, kam grem in  kaj hočem...........česa nočem, NIČ, skratka jama........brezno, votlo,prazno, ali še kanček je življenja, na tenutke je, dovolj da vozim naprej......Nekoč bila bolj vitalna, to sedaj drugi opažajo.......pravijo, ja kaj je s teboj, zamišljena zjutraj, zamišljena popoldan, in zvečer.....no in kaj bi vi želeli od mene vprašam: oni pa, več življenja......ha lep odgovor...zakaj ga ni, ne vem, vem, a ker nočem svojega bremene drugim natrpat na ramena, saj v končni fazi, zakaj tako je! Sama se si za to kreator, sama sem vse to napravila, se ve narava oz ......... mi je pa pomagal/a...........malo na roke mi je prišla/el, če mi je napravljena usluga ne vem, vem le eno............da nič več ne vem  :-\ :'(

Anonymous

• Guest
« Reply #201 on: March 18, 2010, 10:03:04 PM »
Mika me sladki greh!

Anonymous

• Guest
« Reply #202 on: March 19, 2010, 06:55:55 AM »
Ti povem, da je boljši domača čokolada  :P

Anonymous

• Guest
« Reply #203 on: March 22, 2010, 04:11:57 PM »
Ti povem, da je boljši domača čokolada  :P
Jaz bi kar oboje!  :P
njami  :D

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #204 on: March 23, 2010, 01:22:03 PM »
Kako da ne, jaz grešim  ;D

kakšna bo kazen?

Me veseli da vsaj en greši ali ena greši. Kako se res v anonimnost zavil a da še spola ti ne prepoznam. No pa naj bo ker hotu la si tako. Kazen vzgojna mora bit zato podi ti nalagam, da se v kopalnico pod mrzlo vodo greš umit. Sprati s sebe vse smeti. Pa nej bo res mrzla voda.

(Sn mislu na začetku da bi samo rit ma bi bla premila kazn)

By bik7
Theta Practitioner™

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #205 on: March 23, 2010, 01:48:07 PM »
Nimam besed, tudi misli ni, nič več ni, samo še megla, praznina, povsod, od glave do pete, kakor da se je vse zaključilo, ni motiva, živim le toliko da diham, saj ni slabo, ali....lahko bi se končalo, hočem mene nazaj, tisto ta pravo, tisto ki ji je bilo vse ravno........ali pa ne, saj ne vem kaj hočem, nič več ne vem..........vem samo to, določen čas življenske poti me spremenil, v meni je pravo razdejanje....oziroma v meni ni nič več, kar bi lahko rekla da je........sem jaz, moje telo in to sva že dva, dovolj za družbo, več ne potrebujem......včasih se takole zazrem skozi okno, premišljujem, nič ne mislim.......tavam po preteklosti, ne po sedanjosti, ne mogoče pa v danino, mogoče v prejšnja življenja......ne vem, nič več ne vem....kdo sem, od kod prihajam, kam grem in  kaj hočem...........česa nočem, NIČ, skratka jama........brezno, votlo,prazno, ali še kanček je življenja, na tenutke je, dovolj da vozim naprej......Nekoč bila bolj vitalna, to sedaj drugi opažajo.......pravijo, ja kaj je s teboj, zamišljena zjutraj, zamišljena popoldan, in zvečer.....no in kaj bi vi želeli od mene vprašam: oni pa, več življenja......ha lep odgovor...zakaj ga ni, ne vem, vem, a ker nočem svojega bremene drugim natrpat na ramena, saj v končni fazi, zakaj tako je! Sama se si za to kreator, sama sem vse to napravila, se ve narava oz ......... mi je pa pomagal/a...........malo na roke mi je prišla/el, če mi je napravljena usluga ne vem, vem le eno............da nič več ne vem  :-\ :'(

Ti si pa res grešnica. Največji greh si storila ko si sebe obsodila. Tu nič ne bom razmišljal. Zato vsako uro boš pokoru pela. vsko uro si ponavljaj kako lepa si in kako te božanska energija napaja in te osvobaja. kako vredna greha si da tisti ki te v to stanje spravil je vreden ni. Zravn pa še z rokami se po telesu božaj.

če to ne bo pomagalo bom pa še strožjo kazn dal. heheheheh

Če še to ne bo pomagalo

by bik7
Theta Practitioner™

Anonymous

• Guest
« Reply #206 on: March 23, 2010, 04:40:35 PM »

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #207 on: March 23, 2010, 06:23:29 PM »
Mika me sladki greh!
vedno bolj  >:D

He he sn te malo pustu da vidim do kje prideš. Sladki greh je prepovedan sadež, ker pa toliko ustrajaš glej da si ga čimprej privoščiš s sladkim grehom namazanega. hehehehehhehehehe
Theta Practitioner™

Anonymous

• Guest
« Reply #208 on: March 23, 2010, 07:20:23 PM »

Ti si pa res grešnica. Največji greh si storila ko si sebe obsodila. Tu nič ne bom razmišljal. Zato vsako uro boš pokoru pela. vsko uro si ponavljaj kako lepa si in kako te božanska energija napaja in te osvobaja. kako vredna greha si da tisti ki te v to stanje spravil je vreden ni. Zravn pa še z rokami se po telesu božaj.

če to ne bo pomagalo bom pa še strožjo kazn dal. heheheheh

Če še to ne bo pomagalo

by bik7
[/quote]

Nisem grašnica ker sem grešila samo v mislilh, ali že 3 dni opažam le eno prišla sem na dno, saj se ne tožim, ali nikoli si v življenju nebi mislila, da bom okusila  nekaj podobnega. Nimam besed, če ne poskusiš ne veš samo to in nič več....... Je kar je, sama sem si kriva, veš vsa lepota, simpatičnost, odbrota tega sveta ti ne da' želenega. Eno in edino ti tisti čas šviga po glavi  ang: :'(

Hvala bik7

Anonymous

• Guest
« Reply #209 on: March 23, 2010, 07:23:25 PM »
A ja pekel se tako ali tako odvija v meni, ne rabim ga še drugače, preveč me para, muči, maltratira, skratka z mene bo napravil čevapčiče... :-*