NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Theta Healing...4444 Posts Primeren čas, da vprašam, katero knjigo mi priporočate kot popolnemu nevednežu hvala December 23, 2009, 11:10:00 AM
Quote from: apemaya on December 16, 2009, 04:56:46 PMZe najmanj en mesec non stop, ampak res non stop videvam 4-ke vse povsod. Mail- eden za drugim, ob 7.44, 10.44...potem cene v trgovini 3,44, si recem, bom kar eno ceno pogledala, da vidim, pa spet 9,44, telefonske st. imajo najmanj dve 4-ke. Ura vedno kaze 44 minut. Po cesti se peljem in si recem, valda tale avto nima 4-ke...in seveda jih ima najmanj 2. racuni, ki jih moram placat vsebujejo 4-ke.Zakaj pisem? Ker mislim, da je tukaj se nekaj vec, se neko drugo sporocilo, kot samo angeli so s teboj. Res, lepo prosim, ce ima, kdo kaksno idejo, kaj naj se naredim, da bom razumela, kaj mi sporocajo angeli? Apemaya,iz lastnih izkušenj ti povem, da je to angelski klic. Kličejo te, da se z njimi povezuješ, se o njih učiš, predvsem pa z njimi živiš, ker veš, da so neprestano ob tebi in te varujejo.Naj te angelčki varujejo noč in dan
Ze najmanj en mesec non stop, ampak res non stop videvam 4-ke vse povsod. Mail- eden za drugim, ob 7.44, 10.44...potem cene v trgovini 3,44, si recem, bom kar eno ceno pogledala, da vidim, pa spet 9,44, telefonske st. imajo najmanj dve 4-ke. Ura vedno kaze 44 minut. Po cesti se peljem in si recem, valda tale avto nima 4-ke...in seveda jih ima najmanj 2. racuni, ki jih moram placat vsebujejo 4-ke.Zakaj pisem? Ker mislim, da je tukaj se nekaj vec, se neko drugo sporocilo, kot samo angeli so s teboj. Res, lepo prosim, ce ima, kdo kaksno idejo, kaj naj se naredim, da bom razumela, kaj mi sporocajo angeli?
Pogovor po telefonu, ki je trajal 00:22:22