Lepo prosim, če zame kdo vrže angelske karte glede situacije, ki me trenutno obremenjuje. Hvala od srca.
Evo, sm ti jest...vlekla sm pet kart in tole pravjo:
1. Sedanjost: KUPID v vaše srce in misli pošiljamo velike valove ljubezni in prebujamo vašo ljubezen do življenja samega. Jasna odločitev, da boste sprejeli romantično zvezo in v njej uživali, je vzpodbudila to vnovično prebujenje. Dovolite si spontano slaviti ljubezen v vseh njenih veličastnih podobah.
2. Bližnja prihodnosti: SPUSTITE IN PREDAJTE zasipamo vas z blagoslovi žareče ljubezni. Razširite svoje roke in sprostite izzive, ki ste jih trdno držali. Odprite dlani, odprite roke in srce naši ljubezni in pomoči.
3. Čez tri mesece: IGRA Ljubljeni, čas je, da za nekaj časa delo postavite na stran. Ne skrbite: mi bomo nadzorovali vaše obveznosti do njihovega zaključka. Igrivost, veselje in smeh bodo dvignili vašo energijo, tako da se boste na delo vrnili s prerojenim pogledom na prihodnost in višjo energijo.
4. Čez pol leta: BODITE ODKRITI DO SEBE Poglejte si v srce in videli boste resnico o tej situaciji. Varno je, da si o tem priznate resnico, saj vas bomo vodili in podpirali skozi vse potrebne spremembe. Zanesite se na nas, da vam bomo nudili pogum in moč, da boste dobro skrbeli zase. Osredotočite se le na svoje resnične želje in uresničene bodo prišle do vas na angelskih krilih.
5. Čez devet mesecev: DRUŽINA Ta situacija ima korenine v čustveni izkušnji z družinskim članom. Pomagamo vam lahko, da jo razumete in ozdravite. V svojem umu in srcu obdajte to osebo, sebe in dogodek s pomirjujočo modro svetlobo in mnogimi angeli. Odprite se darovom, ki vam jih ta situacija lahko nudi in dovolite si čutiti mir.
Sama najbolj veš, kaj točno te trenutno obremenjuje in sem prepričana, da boš iz teh kart sama lahko razbrala odgovore in reštev. Lepo se mej *