9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: nensi on September 22, 2009, 11:25:07 AMQuote from: Nena on September 22, 2009, 09:21:29 AMDanes pa malce drugače, če katera želi..."naključno" sporočilo iz knjige THE SECRET. Obratujem do 13h Razvajanje tukaj pri angelčkih, veš da bi jaz tudi prosim, hvala ti. Nensi tebi tokrat:"Zakon privlačnosti je naravna zakonitost. Nepristranski in neoseben je, tako kot zakon težnosti. Poleg tega je tudi natančen in točen. "
Quote from: Nena on September 22, 2009, 09:21:29 AMDanes pa malce drugače, če katera želi..."naključno" sporočilo iz knjige THE SECRET. Obratujem do 13h Razvajanje tukaj pri angelčkih, veš da bi jaz tudi prosim, hvala ti.
Danes pa malce drugače, če katera želi..."naključno" sporočilo iz knjige THE SECRET. Obratujem do 13h
Quote from: Nena on September 22, 2009, 11:56:45 AMQuote from: nensi on September 22, 2009, 11:25:07 AMQuote from: Nena on September 22, 2009, 09:21:29 AMDanes pa malce drugače, če katera želi..."naključno" sporočilo iz knjige THE SECRET. Obratujem do 13h Razvajanje tukaj pri angelčkih, veš da bi jaz tudi prosim, hvala ti. Nensi tebi tokrat:"Zakon privlačnosti je naravna zakonitost. Nepristranski in neoseben je, tako kot zakon težnosti. Poleg tega je tudi natančen in točen. "težko domačo nalogo si mi dala, ja kaj čmo, jo že zaslužimgrem dihat, pa čitat, pa javim kaj bom s temja priznam, rabim to ogledalohvala ti draga Nena
Quote from: nensi on September 22, 2009, 01:55:54 PMQuote from: Nena on September 22, 2009, 11:56:45 AMQuote from: nensi on September 22, 2009, 11:25:07 AMQuote from: Nena on September 22, 2009, 09:21:29 AMDanes pa malce drugače, če katera želi..."naključno" sporočilo iz knjige THE SECRET. Obratujem do 13h Razvajanje tukaj pri angelčkih, veš da bi jaz tudi prosim, hvala ti. Nensi tebi tokrat:"Zakon privlačnosti je naravna zakonitost. Nepristranski in neoseben je, tako kot zakon težnosti. Poleg tega je tudi natančen in točen. "težko domačo nalogo si mi dala, ja kaj čmo, jo že zaslužimgrem dihat, pa čitat, pa javim kaj bom s temja priznam, rabim to ogledalohvala ti draga Nena Ti moram priznat, da sem bila tudi jaz kar mal zmedena ob tem sporočilu Ampak sem si rekla, Nensi bo že razbrala ven iz tega kar ji rabi..že tak mora bit Malce skrivnostno...
Tale naključna sporočila iz knjige The secret so pa krasna zadeva. A to si sama prišla na to idejo ali jo povzela? Ne vem za druge, ampak moje sporočilo govori točno to, česar se zavedam, pa ne upam ...
Quote from: Gaja on September 22, 2009, 12:18:14 PMNena, prosim še meni sporočilo. Gaja izvoli:"Vesolje je mojstrovina obilja. Ko se odprete, da bi začutili obilje, ki ga vsebuje Vesolje, doživite čarobnost, radost, blaženost in vse čudovite stvari, ki jih vesolje hrani za vas- trdno zdravje, premožnost in dobrodušnost."
Nena, prosim še meni sporočilo.
Quote from: Gaja on September 22, 2009, 12:26:40 PMQuote from: Nena on September 22, 2009, 12:23:42 PMQuote from: Neska on September 22, 2009, 11:35:28 AMNena, tudi meni proooosim Draga moja zate pa tole sporočilce:" Hvaležnost je pravi način, da v svoje življenje pritegnete več. Vsak moški ve, kaj želi storiti kadar ga njegova žena ceni zaradi drobnih stvari, ki jih počne. Želi narediti še več drobnih stvari. Vedno gre za spoštovanje. Stvari namreč polveče k sebi in pritegne podporo"Hvaležna sem ti za to sporočilo. Hvala. Hehehehehe...tale pa je dobra Hvala Nena, sporočilo ob pravem času, bi rekla, zgleda da pozabljam na to Gaja, očitno je to sporočilo tudi tebi namenjeno, če te je tako potegnilo, da si ga za svojega vzela
Quote from: Nena on September 22, 2009, 12:23:42 PMQuote from: Neska on September 22, 2009, 11:35:28 AMNena, tudi meni proooosim Draga moja zate pa tole sporočilce:" Hvaležnost je pravi način, da v svoje življenje pritegnete več. Vsak moški ve, kaj želi storiti kadar ga njegova žena ceni zaradi drobnih stvari, ki jih počne. Želi narediti še več drobnih stvari. Vedno gre za spoštovanje. Stvari namreč polveče k sebi in pritegne podporo"Hvaležna sem ti za to sporočilo. Hvala.
Quote from: Neska on September 22, 2009, 11:35:28 AMNena, tudi meni proooosim Draga moja zate pa tole sporočilce:" Hvaležnost je pravi način, da v svoje življenje pritegnete več. Vsak moški ve, kaj želi storiti kadar ga njegova žena ceni zaradi drobnih stvari, ki jih počne. Želi narediti še več drobnih stvari. Vedno gre za spoštovanje. Stvari namreč polveče k sebi in pritegne podporo"
Nena, tudi meni proooosim
Tea, jes bi prosila angelčke za nasvet, kako naj reagiram danes v zvezi z določeno situacijo, bi potrebovala malo vodenja.. hvala tebi in angelčkom že vnaprej
Tea, tudi jaz bi te prosila za karto. Danes jo prav rabim.
no, pol te pa lepo prosim, da se še mene spomniš :*