Za vikend me ne bo ... grem na trgatev

, zato vam napišem kako in kaj preko teh prostih dni.
V petek imamo rastočo luno v Kozorogu. Dopoldanski čas utegne biti kar konstruktiven, kajti Luna gre v trigon na Merkurja /zemeljska zadeva brez dosti filozofiranja/. Uredite uradne zadeve, dogovorite se za kakšen klepet, pa bo.
Najbrž pa bomo čutili že sobotno pozicijo planetov. Gre za celodnevne vplive in že v petek bo pravzaprav čutno to približevanje.
Torej Luno imamo v soboto itak v praznem teku do nedelje 0.35 ko bo vstopila v znamenje Vodnarja.
Potem je Merkur v kvadratu na Jupitra, kar bo prinašalo neugodne nakupe ali neuspešne dogovore. Pravzaprav bomo več pričakovali, kot pa dobili
Popoldan bo Merkur še v kvadratu na Marsa, kar bo dalo nekaj ostrih besed. Prenagljenost pa vodi v težave. /Pazite na svoje okončine, nože, škarje itd...../
Ob 23.48 pa se dovrši še aspekt Venere /Retro/ v opozicijo na Neptuna, kar opozarja na nevarnost romantičnih blodenj in fantaziranj. Ta dva dni bomo pač pod vtistom prevelike zaupljivosti. Torej pazite na denar.
Seveda ti dnevi niso bili namenjeni kakšnemu uspešnemu randiranju

.. pa kot sem rekla, za dežjem posije sonce.
V nedeljo je rastoča luna v Vodnarju. Luna bo naredila lep sekstil na Jupitra, potem pa še trigon na Marsa, kar bo popravilo vtis celega tedna, ko smo bili precej "klofani" s strani planetarnih vplivov.
Kaj naj rečem .... lepo se imejte in uživajte. Naredite si lepe dneve. Jaz upam, da si v soboto ne odrežem kakšnega prsta v vinogradu.