Author Topic: TRANZITI LUNE /komu lunca danes nagaja?/ II.  (Read 86518 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: TRANZITI LUNE /komu lunca danes nagaja?/ II.
« Reply #195 on: September 06, 2007, 05:57:45 AM »
Danes bom napisala gibanje lune preko vikenda

četrtek - luna upada in je v raku, potem pa gre ob 19.04 v prazni tek, kjer bo do sobote do 19.00, ko vstopi v znamenje leva. Torej dan brez aspektov. V soboto so lunini aspekti lepi, vse dni bomo čutili tranzit Marsa v trigonu na Neptuna, kar pomeni, da bomo podprti z intuicijo kaj nam je prazaprav napraviti, kajti te dni bo tudi Sonce v opoziciji z Uranom, ki bo dajal nepričakovane obrate, aspekta se bosta zaključila šele v nedeljo.
V ponedeljek bo luna vstopila v znamenje Device, kjer bo tudi v torek, ko je DAN SONČNEGA MRKA, poleg tega podprt še s slabimi drugimi aspekti lune.

Torej, vse dni smo pod dinamiko mrka in večinoma se nam bodo dogajale spremembe in nepričakovani rezi situacij, ki so bili potrebni, da jih pripeljemo do konca.
Spravite se zgodnje jesenskega čiščenja, pospravite poletno garderobo, naredite tihi načrt za naprej in počivajte, pa poskrbite za svoje zdravje.
Ne pričenjajte pa z novimi projekti, kajti obsojeni bodo na neuspeh.

Prijetno čiščenje vam želim

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #196 on: September 06, 2007, 01:18:33 PM »
četrtek - luna upada in je v raku, potem pa gre ob 19.04 v prazni tek, kjer bo do sobote do 19.00, ko vstopi v znamenje leva.

::) Tea, po moji razpredelnici gre luna v znamenje leva, torej iz praznega teka že jutri, v petek ob 19 uri. A drži, a nimam pravilne razpredelnice?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #197 on: September 06, 2007, 01:40:46 PM »
Ahja Lunca maš prav. Hvala ker si opazila. Sem se zatipkala in namesto petek napisala sobota

Torej luna gre v prazni tek ob 19.04 v četrtek in bo v znamenje leva vstopila v petek ob 19.oo /torej je v petek cel dan v praznem teku do 19. ure/
Petek je tudi dan brez aspektov.

Hvala Lunca
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #198 on: September 08, 2007, 09:06:56 PM »
Danes sem bil v veleblagovnici in glede na hudo deževno vreme zunaj je bilo notri zelo veliko ljudi.  No, problema ni, vendar posebno so mi ostali v spominu otroci, ki so jokali na vsakem vogalu. Sprva nisem vedel kaj naj bi to pomenilo, če na istem mestu toliko otrok joka, toda nazadnje sem le pomislil, da gre bržkone za kakšno planetarno nastavitev.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #199 on: September 08, 2007, 09:50:16 PM »
Si mi dal za misliti Andres, v naši ulici, ki je drugače zelo mirna, se je danes ena skupina otrok od nekod pojavila in so se loviliter skrivali po sosedovih vrtovih( zelo različne starosti ) in celo popoldne je vsake toliko časa nekdo od teh otrok jokal. Takšno dritje je bilo , da sem šla ven pogledati, kaj se sploh dogaja. Mogoče že vpliv torkovega mrka? ::)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #200 on: September 09, 2007, 01:01:11 AM »
MOgoče je pa res to vpliv torka. SIcer pa če sem malo pozoren okrog sebe, kaj drugega, ki bi tako izstopalo od vsakdanjika tačas sploh ni. Bom napisal, če se česa spomnim.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #201 on: September 10, 2007, 12:35:38 PM »
Mogoče že vpliv torkovega mrka? ::)

Sem pregledovala črno kroniko. Koliko katastrofalnih masovnih nesreč v Indiji (Močne eksplozije , Nadvoz padel na pešce, Romarji padli v prepad), vpliv na mase, več smrtnih žrtev, verjetno vpliv jutrišnjega sončnega mrka?
Večkrat smo pred mrki slišali o masovnih nesrečah. Mi je padla v oči Indija.
Tea, povezuješ mundano ta mrk z Indijo?

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #202 on: September 10, 2007, 02:59:15 PM »
Pri nas jih čez vikend ta pijane kar s kombiji vozijo na policijo, ker v mestu delajo nered. Opažam tudi večjo organiziranost  policije in pritožbe prebivalcev v strogem centru.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #203 on: September 10, 2007, 08:52:05 PM »
moja VD tasca, je ravno danes pripovedovala, da se je po 2 tednih dopusa vrnila v sluzbo in je izvedela, da sta prejsnji teden umrla dva njena sodelavca- eden je bil na motorju, drugi na kolesu :'(

kakrsenkoli vpliv ze je, upam, da ga bo kmalu konec :-\

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #204 on: September 11, 2007, 05:33:19 AM »
Danes ob 14.45 imamo na nebu Sončni mrk v znamenju device.

Malo pred tem bo luna naredila opozicijo na Urana, ki bo obarvalo dopoldanski čas nekoliko nemirno, zvečer pa gre luna še v kvadrat z Marsom, kar nas bo delalo v popoldanskem času prepirljive in nemirne.

Najbolje je, če se da preživeti dan doma, delati sprostilne vaje in se zamotiti s pospravljanjem stanovanja in omar.

Bodite lepo in srečno .... jutri je nov dan
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #205 on: September 11, 2007, 07:08:15 AM »
Mah teli mrki, pa vse skupaj  >:( padla sem na izpitu, ki je bil zelo pomemben, sem čisto nesrečna. Baje je vse za nekaj dobro, pa mi trenutno ne deluje tako. Jutri grem na dopust, pa mi je še to čisto odveč.... Upam, da ne bo jutri še kak avion dol padel.  ???
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #206 on: September 11, 2007, 09:44:08 AM »

Bodite lepo in srečno .... jutri je nov dan

Upajmo, da je bil vpliv mrka pred njim težji, čeprav pravijo, da vpliv drži še nekaj časa po njem.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #207 on: September 12, 2007, 05:57:49 AM »
Najbrž bo prej in potem /občutljiva je 100 ura kot so včasih rekli, torej četrti dan pred mrkom in 4 dan po mrku/
Je pa sigurno, da bomo posledice mrka občutili v mesecu decembru, ko bomo zvedeli, kaj nam je prinesel septemberski mrk. Takrat namreč luna in sonce naredita kvadrat na mrk, nekaj zaključnih besed pa bo še aprila, ko bo opozicija sonca in lune na tale mrk.

Seveda bomo vmes ... torej Januarja imeli že novo serijo mrkov .... in  ;D pa o tem naslednjič, danes pa še nekaj o luni in njenih prehodih.

Luna bo v praznem teku do 13.32, potem pa vstopi v znamenje Tehtnice. Čutili bomo že približevanje Merkurja v sekstilu Jupitru, zato mislim, da bo že popoldanski čas precej živahen.

Če se imate kaj za menit, dogovorit, potem to opravite v teh dneh. Kajti 18. septembra gre v svojo senco že Mars, ki bo začel retrogradnost 15 nov., Merkur pa 22. septembra v senco, retrogradnost pa nastopi 12. oktobra.

Torej nadaljujemo s serijo neugodnih vplivov glede dogovorov, novih začetkov itd....... Mars je med drugim tudi planet, zaslužen za ljubezni in seksualnost, torej novosti na tem področju zdaj niso pod ugodnimi vplivi in sicer do konca januarja. Poleg tega je skupaj s Saturnom zaslužen tudi za gradnjo, popravila, glede na to, da vlada nad stroji in orodji pa tudi vemo, da za novoletno darilo ne bomo kupovali avta, ali pa kakšnega stroja /žage, vrtalnega stroja itd./ No, pa o tem bomo še kakšno tudi povedali na ustreznem topicu./

Preživite lep dan
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #208 on: September 13, 2007, 06:08:53 AM »
Danes je 13 september ... že nekaj časa je 13. moj srečen dan ... le kaj mi prinaša današnji?  ;D

Glede na rastočo luno in na lep Merkurjev sekstil k Jupitru vas mora obvestiti, da sem včeraj zvečer začela z plesnimi vajami.  :P Angleški valček in Ča ča ča ....

Danes bomo precej optimistični. Saj je konec koncev že čas, po kar nekaj dnevih napetostnih aspektov, ki nam niso dali dihati.

Torej omenila sem že, lep merkurjev sektil z jupitrom ki se bo dovršil ob 12.43, vendar še cel dan nekako vplival na nas. Merkurju in Jupitru se približuje tudi Luna, ki bo dovršila aspekt ob 13.24, tako da bo dan družaben, razigran in iskriv.
Popoldansko družabnost pa bo dopolnil še aspekt lune v sekstilu z Venero, veselje in druženje, klepetanje in še in še ... iskoristite dan, bodite srečni in se ljubite.

www.Astro-Star.net

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #209 on: September 13, 2007, 06:46:58 AM »
Tea...hvala bogu ,da je minil včerajšnji dan,sem misla ,da me bo razneslo..pa kar na jok mi je šlo.

Lep dan ,Darja :) ;)