Jaz sem končal. Raport je takšen. Predvsem zanimivo, da je med nas prišla ena, edina oblečena in sicer je bila videti v sinje modro. Ne vem točno, če je bila to sinje modra kombineža, pižama, obleka, skratka, ona niti nisem prepričan, če je bila pogosto, če sploh kdaj, med nami. Opis je tak, da malo špehca ima, oziroma kar nekoliko več, kot tista ta blond poleg nje. Blondinka je bila tu tudi pred eno uro, očitno bolj svobodnega značaja, kot vi vsi ostali, kadar se sprostie.
Zanimivost gre celo dlje, saj imamo švercerja med nami. Ne vem zakaj se ne prijavi, ali pa gre za partnerja od kakšne naše članice. Kako naj ga opišem? Bolj suh je in okoli 19 cm ima dolgega. Bržkone mu je cel čas naše terapije tudi stal. Če ne, je po naravi tako obdarjen, da rabi zanko za okoli kolena privezati.
Gogo sem posebno videl. V detajle ne grem, so pa se neki srčki okoli njene glave nabrali, predvsem desno zgoraj nad desno obrvjo pa je izstopalo eno veliko srce.
Ena je bila tudi hudo sramežljiva. Ta je med nami in se noče pojaviti, ali povedat, da kar koli počne z nami. Mogoče gre samo za njen osebni kompleks. Škoda, ker babnica je v redu, nenazadnje pa celo tista, ki sem jo videl ob 21 uri s hemeroidi nima kompleksa, ali ni sramežljiva, kot ravno tista prej omenjena.
Zanimivo, da nekaterih sploh nisem mogel videti. Ali pa sem bil toliko nekulturen, da sem vam kar hrbet pokazal. Pridite in poglejte me še od strani.

Andres