Author Topic: Merkur 2. del  (Read 33870 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Merkur 2. del
« Reply #30 on: October 06, 2009, 01:47:22 PM »
Nasplosno pa mi je zelo vsec moderna arhitektura, dosti stekla, visoko, tehnolosko ... morda je to vodnarski vpliv tukaj, tudi pri zeljah za destinacije: Tokio, Dubai, Singapur ... uf kako bi  ::)

torej te pridem obiskat v dubaj  :D

To  ;D nekje v visoki stolpnici s pogledom  ;)

hehe, tam boš imela pisarno

doma boš pa s pogledom na zeleno travco  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #31 on: October 13, 2009, 02:10:36 PM »
Tea, prosim, a je kakšno pravilo, koliko dni pred " uradnim " datumom retro Merkurja je le ta v senci? Gledam, da je od 26.12. do 14.1. 2010 Rx merkur  ::) , pa lunin mrk na 10 stop. raka 31.12.letos. To bo pa pestri deceember  ::)

Hvala  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #32 on: October 14, 2009, 07:17:47 AM »
Tea, prosim, a je kakšno pravilo, koliko dni pred " uradnim " datumom retro Merkurja je le ta v senci? Gledam, da je od 26.12. do 14.1. 2010 Rx merkur  ::) , pa lunin mrk na 10 stop. raka 31.12.letos. To bo pa pestri deceember  ::)

No, pa sem šla tudi jaz pogledat. Joj, pa res je december v znamenju retro.

Merkur se bo v senco spravil s tisto stopinjo, ko gre potem v januarju spet direktno: torej s 5° - kjer je že 6. decembra

Po mojih izkušnjaš deluje v tem času kar na precej ljudi močneje, kot bi bil v dejanskem retro.

Mars se obrne 20. decembra, sama bi ga štela za R, vsaj dokler je v stacionarnem položaju, torej na stopinji, kjer se obrne R - tj. 19°- tam stoji od 9. decembra dalje

Mrki:
Lunin mrk imamo 31. decembra - če mrk pade na osebno karto, potem je treba vzeti kar zadnjo polno luno, torej 2. december
Če pa ni tako, potem zadnjo lunino meno, torej krajec - 24. decembra kot orbis delovanja

Sončni mrk je 15. januarja.
Sončni mrk je treba jemati nekoliko širše kot lunin; lunin se namreč večinoma dogaja kot notranji čustveni svet in spremembe v njem, Sončni pa gre le za fizične in zunanje stvari. Če pade na osebne planete je njegovo delovanje vsaj 6 mesecev /prej in kasneje/ .... vsekakor pa december, januar in februar niso primerni meseci, da bi karkoli na novo začenjali.

www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #33 on: October 14, 2009, 07:37:47 AM »

No, pa sem šla tudi jaz pogledat. Joj, pa res je december v znamenju retro.

Merkur se bo v senco spravil s tisto stopinjo, ko gre potem v januarju spet direktno: torej s 5° - kjer je že 6. decembra

Po mojih izkušnjaš deluje v tem času kar na precej ljudi močneje, kot bi bil v dejanskem retro.

Mars se obrne 20. decembra, sama bi ga štela za R, vsaj dokler je v stacionarnem položaju, torej na stopinji, kjer se obrne R - tj. 19°- tam stoji od 9. decembra dalje

Mrki:
Lunin mrk imamo 31. decembra - če mrk pade na osebno karto, potem je treba vzeti kar zadnjo polno luno, torej 2. december
Če pa ni tako, potem zadnjo lunino meno, torej krajec - 24. decembra kot orbis delovanja

Sončni mrk je treba jemati nekoliko širše kot lunin; lunin se namreč večinoma dogaja kot notranji čustveni svet in spremembe v njem, Sončni pa gre le za fizične in zunanje stvari. Če pade na osebne planete je njegovo delovanje vsaj 6 mesecev /prej in kasneje/ .... vsekakor pa december, januar in februar niso primerni meseci, da bi karkoli na novo začenjali.

hvala Tea  :-*

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #34 on: October 15, 2009, 03:53:29 PM »
In spet smo v pričakovanju novega R Merkurja.   Tole je bil prav lep opis vključno z mrkom. Mislim, da je že Mojzes pred meseci opozorila, da ne bo nič kaj prijetno za novo leto, zdaj pa je Taja na novo ta čas obudila. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #35 on: October 24, 2009, 02:46:51 AM »
He, he nisem še pomislila na Tunizijo. Trenutno se z željami (kaj več žal odpade) nagibam k Bora-Bori, Havajem, Sejšelom in podobnim destinacijam :D

Hehe Tejka

vladar tvoje 4 hiše /dom/  je Venera - v ribah /majhno otočje/ - kvadrat Neptun /otočki/ v peto - ljubezen
vkleščeno znamenje Škorpijon - Pluton /temnopolti, cigani, druga vera/ - konjunkcija Luna /dom/ - kvadrat Jupiter /tujina/ v 12 hiši /otočje/

drugi mož 9 hiša - v znamenju Rib

;)

Tkole no na kratko ;)

Zdaj pa študiraj

Študiram in eno vprašanjce imam spet ;D. Nekako pregledujem stopnje in se spet igračkam po karti, pa sem ugotovila, da se 9. hiša začne ovnovi stopnji. Je torej možno, da bi bila to oseba, ki je Oven, AS Riba ali pa obratno Riba AS oven?
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #36 on: November 13, 2009, 11:09:46 PM »

Mrki:

Tea, a bodo tile mrki imeli kaj vpliva name in na moje planete?

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #37 on: November 16, 2009, 07:27:07 AM »
Mrki so mundana  zadeva, torej imajo vpliv na vse nas posledično.

Pri tebi direktno ne padejo na osebne planete, vseeno pa sončni mrk dela kvadrat na Mars, kar bi namigovalo na zdravstvene težave in težave v zvezi z prometom...../gibanje, potovanje, komunikacija itd./
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #38 on: December 11, 2009, 03:20:09 AM »
Merkur je v sencii in včeraj 10. sem dobil nov monitor, saj prvi kupljen med dvema mrkoma je crknil po dveh mesecih in pol. Upam, da bo ta zdržal dlje.  Sicer pa zanimivo.  Kot rečeno, prejšnji je kupljen julija med dvema mrkoma, nalašč sem ga nesel v popravilo, oziroma, da mi ga zamenjanjo takrat, ko je bilo najbolj ugodno.  Mogoče celo, da se slab nakup računalnika z monitorjem držita eden drugega, ter tako novi računalnik, ki občasno sam od sebe restartira le hoče imeti ob sebi tak monitor, ki mu direktni planeti niso po volji. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #39 on: December 11, 2009, 07:51:19 AM »
No sej meni je šel pa avto po gobe, no ne dobesedno, ampak je od majhnega popravila ratalo VELIKO popravilo  ::)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #40 on: December 11, 2009, 06:11:34 PM »
Z današnjim dnem mi spet nekaj serje adsl konekcija. Torej bo tako še kar nekaj časa.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #41 on: December 28, 2009, 11:16:23 AM »
tea kaj mi lahko pove,da bo lunin mrk 31.12.2009 v moji 1.hiši ter r merkur je v 8.hiši v kozorogu???thx ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #42 on: December 28, 2009, 12:22:45 PM »
tea kaj mi lahko pove,da bo lunin mrk 31.12.2009 v moji 1.hiši ter r merkur je v 8.hiši v kozorogu???thx ;)

Odvisno na kakšno stanje je naletel? .... Kaj ti misliš?
www.Astro-Star.net

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #43 on: December 28, 2009, 09:45:47 PM »
hm lunin mr v asc v II mi nekako podžiga spremembe na zunanjosti sem se pravkar pobarvala v živo rdečo barvo ter postrigla se bom na kratko ;D,ne vem že nekaj časa me vleče tem spremembam ::),službo menjam upam da uspešno,čeprav spet v r merkurju ampak mislim da meni ta r merkur ne dela tok slabega,kvečjemu na dobro, kar se pa tiče 8.hiše pa r merkurja hm mogoče kaj v povezavi z določenimi pogledi na življenje kaj pa vem  ang: ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #44 on: December 29, 2009, 07:04:51 AM »
Kaj pa nosečnost? ;D
www.Astro-Star.net