Author Topic: Dedovanje  (Read 16266 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tweety8

• Grupa Biokibernetika
  • Uporabnik
  • Give your dream a chance.
Re: Dedovanje
« Reply #30 on: October 13, 2015, 04:56:39 PM »
pri meni se tudi dobro vidijo dedne sledi.

jaz:      AC v  :Le,  :So :rak, :Lu :B, :Ve :Le   Imam vkleščena znamenja škorpion-bik os 4.-10.
mami:  AC v :rak :So :Le :Lu :de, :Ve :Le     Vkleščena ista znamenja škorpion-bik os 5.-11.
oče:     AC v :B :B,  :So :rak:Lu :dv,            Vkleščen znamenja tehtnica-oven os 6-12  (jaz imam MC vc  :ov in Sev. vozel v :dv)
sestra 1: AC v :rak,  :So :ov :Lu :te, sev.vozel v :ov, vkleščenih znamenj nima
sestra 2: AC v :dv,  :So :vo:Lu :ko, sev. voz. v :rak  vkleščena znamenja tehtnica oven os 5-11 (znamenja enaka kot oče, osi pakot mama) Je pa več vodnarke energije pri njej kot kjerkoli drugje v naši ožji družini, a če gledam še malo nazaj, je imela babica sonce v vodnarju in s. Vozel v  :ko, dedek sonce v ovnu,...
tudi pri nečakih se opazi "dedovanje",
prvi nečak ima AC v  :dv, je pa po  :So :te:Lu :PL, ima vkleščena enaka znamenja škorpion-bik os 6-12
druga: AC :rak,  :So :ri ampak v konjukciji z uranom,  :Lu :Le:Ve :ov, sev. vozel v :vo,  vkleščena strelec dvojček os 6-12

tretja nečakinja: AC v :Sk,  :So :rak:Lu :ov
četrta: AC v :B,  :So :dv :Ve :rak :Lu :Le,

V bistvu lahko najdem povezave čez korenine med vsemi, je pa v eni smeri bolj poudarjen rak in lev, po drugi pa vodnar in dvojček...

Bi bilo pa zanimivo opazovati, katere in če se aspektne strukture tudi podedujejo. Jaz imam naprimer zmaja v karti, tako kot moj oče in moja babica po mamini strani. Sama sestavljenost planetov zmaja je različna. Imam pa tudi prst usode, ki ga ne najdem pri nikomer od sorodnikov(naštetih) in magični štirikotnik, ki ga pravtako nima nihče.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #31 on: October 13, 2015, 09:01:57 PM »
Resnično me šopate na pot k raziskovanju. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #32 on: October 14, 2015, 08:02:46 AM »
Bi bilo pa zanimivo opazovati, katere in če se aspektne strukture tudi podedujejo. Jaz imam naprimer zmaja v karti, tako kot moj oče in moja babica po mamini strani. Sama sestavljenost planetov zmaja je različna. Imam pa tudi prst usode, ki ga ne najdem pri nikomer od sorodnikov(naštetih) in magični štirikotnik, ki ga pravtako nima nihče.

Pri nas ima Taj prst usode kot jaz, tamala pa zmaja kot mož.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #33 on: October 14, 2015, 09:08:37 AM »
Oba moja otroka imata tudi vkleščena znamenja v 4. in 10. hiši in sicer škrpijon bik in oba plutona v škorpijonu v 4. hiši....
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #34 on: October 26, 2015, 04:04:00 PM »
Jaz severni vozel na 24'  :te, mama ima na isti stopinji ASC, oče pa na isti stopinji sonce.
Zelo močna karmična vez. Mogoče smo celo preveč povezani....
Pa še bi se našlo. Povezave v znamenju :vo:Sk in :te.
Sestra pa recimo je čist kontra. Po očetovih starih starših. ASC ima v  :Le, od očeta mama ima  :So v  :Le:Lu:st, isto kot očetova mama,  :So pa v  :ko, isto kot od očeta -oče.
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #35 on: October 28, 2015, 06:33:19 AM »
V naši družini se tudi lepo vidi

Se pravi, se lepo vidi, da se genski zapis lepo odrazi v astrološki karti, ki je seveda božji rokopis ali kot ji sama rečem, zemljevid našega življenja.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #36 on: October 28, 2015, 08:46:52 AM »
Oba moja otroka imata tudi vkleščena znamenja v 4. in 10. hiši in sicer škrpijon bik in oba plutona v škorpijonu v 4. hiši....

Hehehe tole je pa tudi moje... Vkleščena  :B in  :Sk, pa  :PL :kon IC   ;D

Mulca imata vkleščeni isti znamenji. Tomaž 1. in 7. (asc  :ov), Samo pa 11. in 5. (asc :rak)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #37 on: October 28, 2015, 10:38:32 AM »

Hehehe tole je pa tudi moje... Vkleščena  :B in  :Sk, pa  :PL :kon IC   ;D
Mulca imata vkleščeni isti znamenji. Tomaž 1. in 7. (asc  :ov), Samo pa 11. in 5. (asc :rak)

jap 8)
tale pluton konj. ic ali pa pluton v 4. hiši, precej plutonske dinamike v družini...potrebno gledati pozitivno, se pravi, lahko se skozi transformacije pridobi precej moči, notranje moči, potrebno je opuščati ego in ne dopuščati, da družina (oče ali mati ali kar oba) manipulirata s tabo, potrebno sploh najprej prepoznati,
da se manipulacija dogaja in potem najti moč ter se dvigniti nad to "sranje" staršev, se preobraziti, odvreči kačjo kožo in iti nov naprej, z novimi spoznanji....
pri plutonu so itak vse transformacije tako zeloooo močne,samo so potem večne, nikoli nisi več tak kot si bil prej, jaz pravim,da imaš zapis v dnk celici, ta sprememba se zapiše in je večna...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #38 on: November 03, 2015, 08:38:19 AM »
Pri nas imata mami in brat take podobnosti v karti, da te na rit vrže ...
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #39 on: November 03, 2015, 09:35:09 AM »
Pri nas imata mami in brat take podobnosti v karti, da te na rit vrže ...

sta si podobna?
ne mislim toliko fizično ampak ostalo.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #40 on: November 03, 2015, 11:09:16 AM »
Bi morala prav extra razmislit, v katerih pogledih bi si lahko bila zelo podobna, ker na hitro bi rekla, da si nista. Sta pa, če tako na oko rečem, mogoče drug drugemu karma (ne v slabem pomenu besede) oz. imata definitivno neko pomembno poslanstvo.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #41 on: November 03, 2015, 11:14:06 AM »
Bi morala prav extra razmislit, v katerih pogledih bi si lahko bila zelo podobna, ker na hitro bi rekla, da si nista. Sta pa, če tako na oko rečem, mogoče drug drugemu karma (ne v slabem pomenu besede) oz. imata definitivno neko pomembno poslanstvo.

poglej še njun kompozit,da vidiš kaj je njuna skupna naloga.
kompozit je meni nadgradnja nad natalno in sinastrijo, poveže oz. pokaže smiselnost skupnega bivanja dveh ljudi, kje so njuni potenciali in kje so njune ovire oz prepreke.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #42 on: November 03, 2015, 11:46:09 AM »
Pismo, ravno v tej temi, ki je astrološka, in najbolj potrebujemo znakce za planete, jih ni.

Sanjalka, vse imata v 4. (Merkur, Uran, Jupiter, Sonce in Neptun) in 10. hiši (Severni vozel, Mars, Venera, Luna, Kiron), razen Plutona in Saturna, ki sta v 3 (4° narazen).
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #43 on: November 03, 2015, 12:29:39 PM »
Pismo, ravno v tej temi, ki je astrološka, in najbolj potrebujemo znakce za planete, jih ni.

Sanjalka, vse imata v 4. (Merkur, Uran, Jupiter, Sonce in Neptun) in 10. hiši (Severni vozel, Mars, Venera, Luna, Kiron), razen Plutona in Saturna, ki sta v 3 (4° narazen).

A to imata v kompozitu?

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #44 on: November 03, 2015, 12:44:08 PM »
Ja.
9ZK 656