Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte

<< < (26/78) > >>

nensi:

--- Quote from: Princes on November 07, 2007, 01:09:55 PM ---Nensi, pripravljam se na en izpit. Prosim te, potegni enega angelčka zame :)

--- End quote ---

živjo Princes

sem delala z delfinskimi kartami ki so mi posebej pri srcu, ne s klasičnimi angelskimi, pa samo z eno karto, kot si želela:

situacija je optimalna prav v tem obdobju, poglobi se v stvar s polnim srcem in ti bo zelo dobro uspelo, čeprav se zdi, da si glede tega malo negotova, ni potrebno, z malimi in velikimi koraki greš v pravo smer, tempo odmerjaj po občutku, ki ga čutiš v srcu, pa kdaj pa kdaj kar kakšno manj pomembno stvar ki ni povezana s tvojimi cilji mirno komu drugemu prepusti, da jo naredi namesto tebe, malo "delegiraj" kot je zdaj ta uveljavljen moderni termin

Držim pesti, angelčki pa itak... :D

Princes:
Draga Nensi, čudovito napisano. Hvala tebi in angelom.
 :)

Darja:
Pozdravček Nensi ;)

...preveč čustveno reagiram na vsako zadevo,katerega angela si naj prikličem :)

Lep dan,Darja :)

nensi:

--- Quote from: Darja on November 09, 2007, 11:03:55 AM ---Pozdravček Nensi ;)

...preveč čustveno reagiram na vsako zadevo,katerega angela si naj prikličem :)

Lep dan,Darja :)

--- End quote ---

živjo

poskusi z Šantijem, angelom miru, lahko pa kar na splošno pokličeš angele miru, brez imena in pridejo tisti, ki imajo nalogo pomagati v takih težavah.

Sem pa konkretno glede na tvoje vprašanje še pogledala tvojo trenutno situacijo:

pomembno je, da veš, je tisto najtežje obdobje skozi katerega si šla za tabo in da se počutiš varno
do dogodkov, ki si jih želiš, bo prišlo kmalu, bodi potrpežljiva, ne poskušaj prehitevati

Malo sem pogledala še k boginjam, ker nekako čutim, da ti lahko tudi one pomagajo v tem obdobju, saj uravnavajo notranje ženske energije.

Tudi tukaj je razvidno, da se bo situacija v kateri si ali si bila in vpliva na sedanjost, reševala na pravičen, pošten način.

Egipčanska boginja Maat je boginja skladnost, pravičnosti, poštenosti.
Lahko jo pokličeš, pomagala ti bo kadar boš v stiski (med sporom).

Iz vsega tega čutim, da je zate najvažneje, da se ne obremenjuješ z občutkom krivde, saj taki občutki vlečejo nase negativne energije.

Svoje predstave in zamisli o tem, kako bi se stvari morale reševati predaj božanskemu in se ne obremenjuj z njimi, saj ko si nekaj predstavljamo ali vizualiziramo, se le to zgodi, ker tja usmerimo našo energijo, lahko pa s tem izgubimo nekaj še dragocenejšega, ker so naša pričakovanja preozka, premalo pogumna.

V prošnjah se osredotoči raje na željo po razrešitvi tiste situacije, ki te obremenjuje, na način, ki je zate najboljši in skladen s tvojim življenjskim poslanstvom.

Saj vprašanje je bilo čisto jasno, preprosto, pa vidiš kaj je nastalo iz odgovora... bo pa kmalu tvoja situacija tudi preprostejša. ;)

Darja:
Hvala Nensi ...zlata si :) ;)

Lep večer ,Darja

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version