Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte
Darja:
Joj ,res sta pisali istočasnoin kako se to vse dopolnjuje,točno to kar sta napisali je res,hvala obema in angeloim :-* :-* :-*
Lep angelski dan obema :)
Darja :)
Princes:
--- Quote from: Tea on May 21, 2008, 06:36:05 AM ---Kako zanimivo Princes. Pisali sva istočasno :D
naj bodo angeli še naprej s tabo
--- End quote ---
Vesela sem, da sva bili na isti valovni dolžini :)
Tea, čudovit dan ti želim v objemu angelčkov
apemaya:
Pozdravljene, angelcice!
Vem, da je casovno obdobje tezko napovedat ob vsakrsnem vpogledu v prihodnost. Angelske kart pa naj bi odgovarjale glede na sedanje stanje, razmisljanje...sprasevalca.
V prilozeni knjizici angelskih kart je v uvodu, kjer je opisano kako sprasevati in postavljati karte, omenjeno tudi, da lahko postavljamo vprasanja: Kdaj bom spoznal... (mislim, da je to vprasanje za ljubezen). In ce recimo res nekdo tako postavi vprasanje, kako naj zve kdaj? Torej ne razumem, zakaj je moznost postavljanja takega vprasanja, ce pa dobimo lahko zelo meglene odgovore: priblizuje se vam, potrpite se malo...
kakorkoli ze: jaz sem vceraj postavila vprasanje in sem rekla, naj ena karta predstavlja obdobje 3 mesecev. Odgovor je bil casovno ravno tak, kot mi je ena vedezevalka (zelo dobra) napovedala ze pred leti. Nakljucje ali je odgovor res bil na moje vprasanje? Ce se pa vse skupaj uresnici bom pa se videla.
Kaj mislite ve?
Princes:
--- Quote from: apemaya on May 21, 2008, 11:47:55 AM ---Pozdravljene, angelcice!
Vem, da je casovno obdobje tezko napovedat ob vsakrsnem vpogledu v prihodnost. Angelske kart pa naj bi odgovarjale glede na sedanje stanje, razmisljanje...sprasevalca.
V prilozeni knjizici angelskih kart je v uvodu, kjer je opisano kako sprasevati in postavljati karte, omenjeno tudi, da lahko postavljamo vprasanja: Kdaj bom spoznal... (mislim, da je to vprasanje za ljubezen). In ce recimo res nekdo tako postavi vprasanje, kako naj zve kdaj? Torej ne razumem, zakaj je moznost postavljanja takega vprasanja, ce pa dobimo lahko zelo meglene odgovore: priblizuje se vam, potrpite se malo...
kakorkoli ze: jaz sem vceraj postavila vprasanje in sem rekla, naj ena karta predstavlja obdobje 3 mesecev. Odgovor je bil casovno ravno tak, kot mi je ena vedezevalka (zelo dobra) napovedala ze pred leti. Nakljucje ali je odgovor res bil na moje vprasanje? Ce se pa vse skupaj uresnici bom pa se videla.
Kaj mislite ve?
--- End quote ---
Apemaya, angelčica naša :) Že samo dejstvo, da se z angelskimi kartami pogovarjaš pove veliko. Takrat si skupaj z angeli z dušo in telesom. Takrat stopiš v nevidni svet in tu dobiš ravno tiste odgovore, za katere si iskreno prostila. Če si se z določeno karto domenila, da pomeni določeno obdobje ali časovni potek, potem je to zate dobro. Ti in angeli že veste, kaj je prav :) :).
Moram reči, da sem do časovne opredelitve malo neopredeljena. Mislim, da se v angelskem svetu dogaja dogodek točno tisti moment, ki je zate najboljši oz. se bo določen dogodek zgodil točno takrat, ko bo to potrebno in ugodno.
Sem pa zasledila pri kartah Boginj nekatere, ki določajo čas pa še to "ko bo vse cvetelo.." iz tega razbereš, da je to pomladanski čas....
Prisluhni tvoji globoki intuiciji in počni s kartami točno to, kar ti ona svetuje :)
Lep dan ti želim,
apemaya:
Hvala, Princes!
Tole pa se nisem pogruntla, je pa zanimiva interpretacija!
...Sem pa zasledila pri kartah Boginj nekatere, ki določajo čas pa še to "ko bo vse cvetelo.." iz tega razbereš, da je to pomladanski čas....
Pozdravcek ;)
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version