Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte

<< < (77/78) > >>

Princes:

--- Quote from: Darja on May 20, 2008, 10:13:19 AM ---
--- Quote from: Princes on May 20, 2008, 10:09:18 AM ---
--- Quote from: Darja on May 20, 2008, 10:00:58 AM ---Ojla

Jaz bi danes tudi rabila enega angela.... :-* ;) :)

--- End quote ---

Draga Darja, žal v službi nimam kart s seboj. Če želiš, bom z veseljem vprašala angelčke. A imaš kako posebno vprašanje?

--- End quote ---

O Princes...vprašanj cel kup,rada bi kaj iz sebe nardila pa ne vem kje naj začnem? Saj sem na poti... :)

--- End quote ---

Darja, za prvo silo poglej pod angelske številke :)

apemaya:

--- Quote from: Princes on May 19, 2008, 02:44:35 PM ---
--- Quote from: apemaya on May 19, 2008, 02:15:20 PM ---Ceprav vidim, da je tema na zalost na stranskem tiru, bom vseeno vprasala, morda pa kdo zna odgovorit.

Ko angelske karte premesam, postavim vprasanje in jih na koncu pospravljam, vedno pogledam zadnjo (spodnjo) karto v kupcku. In v 80% je ena in ista karta. Sicer karta govori o tem, o cemer razmisljam. Kaj naj razumem iz tega?

Lp apemaya

--- End quote ---

Draga apemaya, karkoli narediš, katerokoli karto izvlečeš in takrat ravnaš po intuiciji - potem vedno ravnaš prav. Pri angelih, saj po mojih izkušnjah, vedno deluje intuicija - notranji glas in ta je vedno pravi.

Ja, ta tema kar sameva, žal. Ni povpraševanja po angelskih readingih.

Vse lepo apemaya :)

--- End quote ---

Hvala, Princes!

Saj tako si tudi jaz razlagam. Se mi zdi pa zanimivo, da ta karta predstavlja moje resnicne zelje. No, bomo videli, ali se bo v tej smeri kaj dogajalo v kratkem.

Vse lepo tudi tebi! ;)

Princes:
Draga angelčica Darja,

Nadangel Uril te prosi, da opustiš jezo in se osvobodiš negativnih čustev, ki so se uskladiščili v tvojem srcu. Predaj se zdravljenju preko nadangela Uriela, zaprosi ga, da pride k tebi v tvojo auro in ti pomaga očistiti ves strup iz tvojih misli in čustev. Dovoli mu, da ti priskoči na pomoč. Začni korak za korakom, ko se poglobiš vase in odkrivaš tančico za tančico. Vsak tak korak je boleč, vendar se splača, saj ti je za vsako negativno situacijo, ki jo predelaš, bogato poplačano. Predvsem se poglobi v zamere, ki so  shranjene nekje v globini. Reci si,"dovolj imam. Zdaj je čas, da opustim vse zamere. Pozabiti mi ni potrebno, lahko pa odpustim, saj nisem pripravljena več nositi te bolečine s seboj. Prepuščam jo Bogu in angelom. Hočem se osvoboditi tega".

Da bo proces zdravljenja lažji te angeli prosijo, da si vzameš čas samo zase. Bodi nežna s sabo, pojti na zabavo, pojdi na dopust. Naredi odklop. Zdaj si v ospredju ti. Za drugih si garala dovolj. Angeli bodo poskrbeli, da bo dovolj časa za obveznosti in za tvoje razvajanje. Dovoli si vzeti čas zase.

Naslednji korak je pot k višjemu jazu. Dnevno te spremljajo misli, ki te nagovarjajo, da je napočil čas, da stopiš korak naprej. Da pričneš z aktivnostmi, ki te bodo vodile do uresničitve tvojega življenjskega poslanstva. Začni še danes  in pri tem prosi angele za vodstvo. Skozi tvojo intuicijo te bodo vodili do pravega učitelja, ki ga potrebuješ ravno v tem trenutku.
Na pravi poti si, zato se ne obračaj nazaj. Glej samo naprej, kajti temelji so postavljeni in čas je, da začneš graditi prvo vrsto, zidak za zidakom......

Naj te angeli varujejo Darja, 

Tea:

--- Quote from: Darja on May 20, 2008, 10:13:19 AM ---
--- Quote from: Princes on May 20, 2008, 10:09:18 AM ---
--- Quote from: Darja on May 20, 2008, 10:00:58 AM ---Ojla

Jaz bi danes tudi rabila enega angela.... :-* ;) :)

--- End quote ---

Draga Darja, žal v službi nimam kart s seboj. Če želiš, bom z veseljem vprašala angelčke. A imaš kako posebno vprašanje?

--- End quote ---

O Princes...vprašanj cel kup,rada bi kaj iz sebe nardila pa ne vem kje naj začnem? Saj sem na poti... :)

--- End quote ---

Darja

Zate sem danes izvlekla angela PATIENCE, ki ti odgovarja na vprašanje: "Kje naj začnem?"

Angel Patience govori, da si v odločilni fazi zbiranja, učenja, preučevanja, zato se ne obremenjuj s tem, da imaš občutek, da stojiš na mestu. Mislim, da precej intenzivno delaš prav na učenju, meditacijah, pogovorih in da pridobivaš informacije, da bi se potem podala na novo življenjsko pot. si namreč tik pred pomembno akcijo, v katero te bodo Angeli poklicali in uporabili tvoje bogato znanje.

Dovoli si, da odvržeš vse stare omejujoče vzorce in prepričanja in bodi prazna posoda v katero nebesa in angeli zlivajo kozmično znanje. Tvoji talenti in znanje se bodo spojili na način, ki bo pomemben za ves planet in za ljudi, ki jim boš lahko pomagala na njihovi poti razvoja.

Angelski pozdrav

Tea:
Kako zanimivo Princes. Pisali sva istočasno  :D

naj bodo angeli še naprej s tabo

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version