Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte

<< < (4/78) > >>

nensi:
Živjo tudi tebi

vprašaš lahko za katerokoli življenjsko področje. Lahko vprašaš na splošno ali pa bolj konkretno.
Primeri:
- kaj je zame pomembno da vem v tem obdobju
- kaj mi sporoča moj angel varuh (vsakdo ima svojega "osebnega" angela varuha, ki ga spremlja od rojstva pa do odhoda in mu tudi pomaga pri prehodu v druge dimenzije, da se takrat lažje znajde kam mora naprej, zakaj itd) 
- kdo so angeli ki so trenutno še z mano in zakaj
- za neko osebo ali je tvoja "sorodna duša", torej kakšen je ta odnos, kam vodi
- zdravje
- denar
- življenjsko poslanstvo
- prihodnost
Odgovori niso s konkretnimi datumi, kraji, ampak so bolj razlaga pomena neke situacije in usmeritev kako ravnati oz. katerega angela poklicati v meditaciji za določeno področje.

nensi:

--- Quote from: Darja on October 06, 2007, 07:28:26 PM ---Živjo Nensi...kaj pa moji angeli,me kaj čuvajo ???

Lp,Darja :)

--- End quote ---

živjo Darja,

nadarjena si za delo z otroci, to lahko vključuje tudi pomoč otrokom, poučevanje.

Si pa šla v preteklosti skozi težko obdobje, ki je sedaj za tabo in angeli ti sporočajo, da se sprosti in počuti varno, kajti najhujše je mimo.

Pomembno je da meditiraš o svojih željah in prosiš angele naj ti pomagajo pri stvareh ki jih želiš doseči. Pojdi sama v naravo.

Biti moraš močna, ker je to dobro zate in za tvoje bližnje.

Nadangel Uriel, "angel psiholog" kot mu pravijo pa ti lahko pomaga ozdraviti čustva in psihične blokade. Je zelo nevsiljiv angel, zato ga moraš poklicati in prositi za pomoč.

Jane:
Nensi jaz bi samo vprašala, če je odločitev ki sem jo sprejela prava? Odločam se namreč za naraščaj in nonstop nekaj mencam, ni še čas, najprej šola, potem to..... strah ali mi bo sploh uspelo?

Hvala.

Princes:
Nensi, bravo :) lepo podajaš razlage kart.
Zanima me, ali si obiskovala kakšen organiziran tečaj in kje.

Obenem pa mi prosim vprašaj angelčke KAJ JE DOBRO ZAME V TEM ČASU, KAM NAJ USMERIM POZORNOST.

Lep pozdrav :)

Tea:

--- Quote from: nensi on October 06, 2007, 06:55:12 PM ---Tea živjo,

ker nisi konkretno opredelila tematike sem pogledala na splošno za trenutno in prihajajoče obdobje, odgovore pa apliciraj na področje, ki te v mislih najbolj zaposluje.

Trenutno se ubadaš z neko željo, ki se ti bo izpolnila, je pa za to v tem obdobju pomembno še malo potrežljivosti in pozitivne vizualizacije tega, česar si želiš. Skrbi in dvome lahko predaš angelom, ki ti bodo pomagali iz ozadja.

Možna blokada je v tem, da zate prihaja do neke večje življenske spremembe, ki se je mogoče podzavestno bojiš oz. si skeptična, čeprav je lahko to nekaj pozitivnega, lepega. To je sporočilo nadangela Mihaela, ki je močan zaščitnik ljudi, še posebej tistih z močnim življenskim poslanstvom. Sporoča ti, da nisi sama in nikoli ne boš sama.

Imaš "močne angelske zaščitnike", saj je naslednja karta tudi nadangel, to je Gabriel, kot eden tvojih angelov varuhov. Pomaga tistim, katerih življensko poslanstvo je komunikacija ali umetnost. Odpira ti vrata, da svoje sposobnosti izraziš na način, ki bo koristen čimveč ljudem. Njegova naloga je biti tvoj "trener", zato mu moraš iskreno predati vse svoje strahove, dvome... in pomagal ti jih bo razrešiti.

Zadnji angel zate pa je Serafina, angel družin.
Pravkar greš skozi obdobje sprememb v svoji družini. Več o tem pa veš sama.

Toliko v odgovor in lepo se imej.

ps
pri teh razlagah o obdobjih je potrebno dodati, da lahko trenutno obdobje pomeni tudi npr. leto dni
ljudje smo vse prevečkrat usmerjeni kratkotročno in želimo vse aplicirati na "takoj" ali pa vsaj čimprej, naučiti se moramo potrpežljivosti ter tega, da se vse zgodi ob svojem, pravem času, če želimo prehitevati stvari največkrat poslabšamo ali uničimo

--- End quote ---

Nensi, najlepša hvala za tvoj odgovor in pogovor z angeli. Zanimivo je, da sem pred davnimi 10 leti "govorial" ravno z Mihaelom in Gabrielom v kapeli v Trenti. Ta kapelica je posvečena angelom in ko sem se vsedla na klop se mi je začel odvijati pogovor.
Potem sem dolga leta molila k angelom. Zadnje čase pa sem jih nekako poslala na dopust. Tvoje pisanje me je spomnilo, da jih spet prikličem v svoje življenje.

Hvala Nensi, tvoji odgovori so mi razjasnili marsikater vidik mojega življenja, v katerem se trenutno nahajam.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version