Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte

<< < (46/78) > >>

Natasa:
No, kaj pa zdaj to 222 pomeni? Veš, jaz teh številk prav nič ne razumem :'(

Andres:

--- Quote from: Natasa on December 04, 2007, 12:25:09 AM ---No, kaj pa zdaj to 222 pomeni? Veš, jaz teh številk prav nič ne razumem :'(

--- End quote ---

Nataša.  V tej temi je bil odgovor tebi zapisan kot 222. komentar.   To je Nensi mislila.

Andres

nensi:

--- Quote from: Natasa on December 04, 2007, 12:25:09 AM ---No, kaj pa zdaj to 222 pomeni? Veš, jaz teh številk prav nič ne razumem :'(

--- End quote ---

Sem enkrat na začetku ko sem prišla na forum nekaj pisala o ponavljajočih številkah in njihovemu pomenu, če najdem link do posta ti ga prilepim, mislim da je v tematiki ponavljajočih se številk ki jo je začel Laomin, če se prav spomnim.

nensi:
http://www.nenavadno.com/forum/index.php?PHPSESSID=d7cccfc67554550c3e29584093f422e5&topic=122.msg18916#msg18916

Nataša

sem našla, sem prilepila povezavo, vsaj upam da sem, tehnika pa jaz se včasih dobro razumemo, včasih pa ... no ja, nobody is perfect.

Natasa:
O, Nensi, hvala!

To je pa spodbudno. Nisem vedela, da nam tudi v takšni obliki številke sporočajo.

Lep dan ti želim :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version