Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte

<< < (50/78) > >>

Amfitrita:
Nensi, prosim te za nasvet.... včeraj sem se pogovarjala z angeli in preko kart so mi napovedali spremembo, vsaj upam da sem jih prav razumela... na nek način se mi to kaže tudi skozi sanje ... prosim še za tvoje mnenje...
karte pa so si sledile v naslednjem zaporedju: Vanesa, Nadangel Mihael, Izaija, Serafina (postavitev kart Kaj si angeli želijo, da bi vi vedeli iz kart Doreen Virtue)

nisem postavljala nobenega konkretnega vprašanja, samo na moje srce sem se skoncentrirala...

hvala za pomoč, Nensi

nensi:

--- Quote from: Amfitrita on December 18, 2007, 05:57:43 PM ---Nensi, prosim te za nasvet.... včeraj sem se pogovarjala z angeli in preko kart so mi napovedali spremembo, vsaj upam da sem jih prav razumela... na nek način se mi to kaže tudi skozi sanje ... prosim še za tvoje mnenje...
karte pa so si sledile v naslednjem zaporedju: Vanesa, Nadangel Mihael, Izaija, Serafina (postavitev kart Kaj si angeli želijo, da bi vi vedeli iz kart Doreen Virtue)

nisem postavljala nobenega konkretnega vprašanja, samo na moje srce sem se skoncentrirala...

hvala za pomoč, Nensi

--- End quote ---

živjo

jaz bi po tem kar si napisala rekla da je to tako. Sem pogledala še jaz karte zate pa kar drži: nadangel Mihael, Serafina, Tereza, Grace&Antonija, Celestina.
Malo si oddahni, se ti dogajajo spremembe, včasih preveč prizadevanja ne pomaga, je bolje da se malo umirimo, ustvarimo praznino (vakum) ki v naše življenje, dogajanje pritegne nove, ustvarjalne energije ki nam pomagajo dalje.
Naj se ti uresniči... ;)

Amfitrita:
joj, hvala nensi... moram reči, da sem si zdaj ravnokar spet zavrtela ave mario in moram prizanati, da je tako božanska, da vsakič, ko jo poslušam, občutim angelsko energijo ob sebi, in očitno so mi jo angeli poslali, da lažje vzpostavim kontakt z njimi. in zdaj se je izkazalo, da si ravno v tem času vrgla ti karte zame... in spet se je izpostavil nadangel Mihael, do katerega čutim še posebno močno povezavo...

hvala ti, hvala za vzpodbudne besede in za to, da si me spomnila na to, da moram biti potrpežljiva. če bom v karkoli "silila" bom blokirala pomoč angelov....saj vem, vem vse to...ampak včasih me morajo angeli spet spomniti na to... tokrat si bila ti tisti angel....  :-*

vse ob svojem času  :) kajne?

nensi:
Je tako, saj veš: hiti počasi, pa kaj lepega sanjaj danes.  :-*

Amfitrita:
hvala  :-*
enako  :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version