Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte
isis:
Kam postaviš vprašanje in kam ti odgovorim ali ti kar na splošno?
Pozdrav
Isis
taja6:
Isis,
kakšen pa so te nadangelske karte? Kakšni pomeni, simboli so na njih npr.? Da si lažje predstavljamo ;)
LP, Taja
isis:
Zdravo
Na teh kartah so nadangeli in njihova sporočila. Jaz gledam bolj individualno in se teorije le delno poslužujem.
isis
taja6:
Lahko postavim vprašanje? ;D Me zanima, kaj mi nadangeli sporočajo glede ljubezenskega področja oz. mojega dela na sebi, da bom ustvarila uspešno partnersko zvezo? ;D
LP in hvala ti,
Taja :D
nensi:
--- Quote from: taja6 on May 24, 2007, 08:57:47 PM ---Lahko postavim vprašanje? ;D Me zanima, kaj mi nadangeli sporočajo glede ljubezenskega področja oz. mojega dela na sebi, da bom ustvarila uspešno partnersko zvezo? ;D
LP in hvala ti,
Taja :D
--- End quote ---
živjo,
jaz se predvsem za svojo lastno uporabo ter za prijatelje nekaj malega ukvarjam z angelskimi kartami, ter kartami svetnikov in boginj. Vedno sem to do sedaj dela ob prisotnosti osebe ki je vprašanje zastavila. Katere karte izberem je odvisno od intuicije. Pritegnilo me je tvoje vprašanje, pa sem za hec poskusila prvič kar takole na daljavo pogledati odgovor zate.
1. sprejemanje: dovoli si sprejemati, to bo povečalo tvojo sposobnost in energijo dajati drugim
2. osredotočena namera: osredotoči se na svoj cilj, najprej razčisti kaj od zveze sploh pričakuješ, šele potem boš lahko uspela
3. konci in začetki: najprej morašopustiti stare vzorce, da bodo lahko nastopili novi; ne boj se tistega kar je videti kot izguba, to je le prehod energije, ki omogoča začetek nečesa novega
Tako, me zanima kaj se ti zdi, ali je uspelo?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version