Nensi, bravo
lepo podajaš razlage kart.
Zanima me, ali si obiskovala kakšen organiziran tečaj in kje.
Obenem pa mi prosim vprašaj angelčke KAJ JE DOBRO ZAME V TEM ČASU, KAM NAJ USMERIM POZORNOST.
Lep pozdrav 
živjo Princes,
hvala za lepe besede, zdaj pa k tvojemu vprašanju.
Zate pa prihaja obdobje, v katerem ti lahko uspe prav vse, česar se lotiš in to zelo dobro (npr. delo, ki izgleda čisto običajno lahko zaključiš kot zelo uspešen in odmeven projekt). Stvari o katerih boš razmišljala se bodo kar začele "dogajati", zato je zate v prihajajočem obdobju pomembno, da res misliš le tisto kar si želiš, ker tako kot lahko prikličeš uspeh, z negativnim razmišljanjem lahko sebi ustvarjaš probleme.
Pomembno je da poenostaviš svoje življenje, razreši nedorečene stvari s svojo mamo. Pa včasih dovoli, da ti kdo pri čem tudi pomaga, brez da imaš pri sprejemanju slab občutek.
Zate bo prihajajoče obdobje romantično (lahko je to nova zveza ali pa bo v obstoječi prišlo do poglobitve občutkov).
Uživaj

. Pozdrav.
Bi skoraj pozabila še prvi del vprašanja: ne nisem hodila na noben tečaj, karte so me kar "poiskale", potem sem pa precej brala o teh stvareh, pa razmišljala in po prvih poskusih se je kar začelo dogajati.
Lahko greva pa še kdaj kam skupaj pogledat, kako izgleda na teh tečajih