Author Topic: Angelske karte  (Read 153473 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: ANGELSKE KARTE
« Reply #15 on: October 07, 2007, 03:14:15 AM »
Živjo tudi tebi

vprašaš lahko za katerokoli življenjsko področje. Lahko vprašaš na splošno ali pa bolj konkretno.
Primeri:
- kaj je zame pomembno da vem v tem obdobju
- kaj mi sporoča moj angel varuh (vsakdo ima svojega "osebnega" angela varuha, ki ga spremlja od rojstva pa do odhoda in mu tudi pomaga pri prehodu v druge dimenzije, da se takrat lažje znajde kam mora naprej, zakaj itd) 
- kdo so angeli ki so trenutno še z mano in zakaj
- za neko osebo ali je tvoja "sorodna duša", torej kakšen je ta odnos, kam vodi
- zdravje
- denar
- življenjsko poslanstvo
- prihodnost
Odgovori niso s konkretnimi datumi, kraji, ampak so bolj razlaga pomena neke situacije in usmeritev kako ravnati oz. katerega angela poklicati v meditaciji za določeno področje.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #16 on: October 07, 2007, 03:36:41 AM »
Živjo Nensi...kaj pa moji angeli,me kaj čuvajo ???

Lp,Darja :)

živjo Darja,

nadarjena si za delo z otroci, to lahko vključuje tudi pomoč otrokom, poučevanje.

Si pa šla v preteklosti skozi težko obdobje, ki je sedaj za tabo in angeli ti sporočajo, da se sprosti in počuti varno, kajti najhujše je mimo.

Pomembno je da meditiraš o svojih željah in prosiš angele naj ti pomagajo pri stvareh ki jih želiš doseči. Pojdi sama v naravo.

Biti moraš močna, ker je to dobro zate in za tvoje bližnje.

Nadangel Uriel, "angel psiholog" kot mu pravijo pa ti lahko pomaga ozdraviti čustva in psihične blokade. Je zelo nevsiljiv angel, zato ga moraš poklicati in prositi za pomoč.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #17 on: October 07, 2007, 08:39:28 AM »
Nensi jaz bi samo vprašala, če je odločitev ki sem jo sprejela prava? Odločam se namreč za naraščaj in nonstop nekaj mencam, ni še čas, najprej šola, potem to..... strah ali mi bo sploh uspelo?

Hvala.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Princes

• Mojster
« Reply #18 on: October 07, 2007, 10:45:08 AM »
Nensi, bravo :) lepo podajaš razlage kart.
Zanima me, ali si obiskovala kakšen organiziran tečaj in kje.

Obenem pa mi prosim vprašaj angelčke KAJ JE DOBRO ZAME V TEM ČASU, KAM NAJ USMERIM POZORNOST.

Lep pozdrav :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #19 on: October 07, 2007, 10:55:54 AM »
Tea živjo,

ker nisi konkretno opredelila tematike sem pogledala na splošno za trenutno in prihajajoče obdobje, odgovore pa apliciraj na področje, ki te v mislih najbolj zaposluje.

Trenutno se ubadaš z neko željo, ki se ti bo izpolnila, je pa za to v tem obdobju pomembno še malo potrežljivosti in pozitivne vizualizacije tega, česar si želiš. Skrbi in dvome lahko predaš angelom, ki ti bodo pomagali iz ozadja.

Možna blokada je v tem, da zate prihaja do neke večje življenske spremembe, ki se je mogoče podzavestno bojiš oz. si skeptična, čeprav je lahko to nekaj pozitivnega, lepega. To je sporočilo nadangela Mihaela, ki je močan zaščitnik ljudi, še posebej tistih z močnim življenskim poslanstvom. Sporoča ti, da nisi sama in nikoli ne boš sama.

Imaš "močne angelske zaščitnike", saj je naslednja karta tudi nadangel, to je Gabriel, kot eden tvojih angelov varuhov. Pomaga tistim, katerih življensko poslanstvo je komunikacija ali umetnost. Odpira ti vrata, da svoje sposobnosti izraziš na način, ki bo koristen čimveč ljudem. Njegova naloga je biti tvoj "trener", zato mu moraš iskreno predati vse svoje strahove, dvome... in pomagal ti jih bo razrešiti.

Zadnji angel zate pa je Serafina, angel družin.
Pravkar greš skozi obdobje sprememb v svoji družini. Več o tem pa veš sama.

Toliko v odgovor in lepo se imej.

ps
pri teh razlagah o obdobjih je potrebno dodati, da lahko trenutno obdobje pomeni tudi npr. leto dni
ljudje smo vse prevečkrat usmerjeni kratkotročno in želimo vse aplicirati na "takoj" ali pa vsaj čimprej, naučiti se moramo potrpežljivosti ter tega, da se vse zgodi ob svojem, pravem času, če želimo prehitevati stvari največkrat poslabšamo ali uničimo

Nensi, najlepša hvala za tvoj odgovor in pogovor z angeli. Zanimivo je, da sem pred davnimi 10 leti "govorial" ravno z Mihaelom in Gabrielom v kapeli v Trenti. Ta kapelica je posvečena angelom in ko sem se vsedla na klop se mi je začel odvijati pogovor.
Potem sem dolga leta molila k angelom. Zadnje čase pa sem jih nekako poslala na dopust. Tvoje pisanje me je spomnilo, da jih spet prikličem v svoje življenje.

Hvala Nensi, tvoji odgovori so mi razjasnili marsikater vidik mojega življenja, v katerem se trenutno nahajam.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #20 on: October 07, 2007, 05:56:27 PM »
Živjo Nensi...kaj pa moji angeli,me kaj čuvajo ???

Lp,Darja :)

živjo Darja,

nadarjena si za delo z otroci, to lahko vključuje tudi pomoč otrokom, poučevanje.

Si pa šla v preteklosti skozi težko obdobje, ki je sedaj za tabo in angeli ti sporočajo, da se sprosti in počuti varno, kajti najhujše je mimo.

Pomembno je da meditiraš o svojih željah in prosiš angele naj ti pomagajo pri stvareh ki jih želiš doseči. Pojdi sama v naravo.

Biti moraš močna, ker je to dobro zate in za tvoje bližnje.

Nadangel Uriel, "angel psiholog" kot mu pravijo pa ti lahko pomaga ozdraviti čustva in psihične blokade. Je zelo nevsiljiv angel, zato ga moraš poklicati in prositi za pomoč.

Hvala Nensi...imam pa občutek ,da sedaj prihajam v eno takšno obdobje ko ne vem kaj bi...kakorkoli  se odločim ne vem ,če bo prav   ali pa se prepustim toku življenja in se bo samo uredilo tako kot se mora...imam pa veliko notranjo moč.

Za delo z otroci ...sicer ne delam z njimi,delam pa z ljudmi in to zelo veliko.

Še enkrat hvala in lep nedeljski večer

Darja ;) :) ;)

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #21 on: October 07, 2007, 05:59:52 PM »
Živjo tudi tebi

vprašaš lahko za katerokoli življenjsko področje. Lahko vprašaš na splošno ali pa bolj konkretno.
Primeri:
- kaj je zame pomembno da vem v tem obdobju
- kaj mi sporoča moj angel varuh (vsakdo ima svojega "osebnega" angela varuha, ki ga spremlja od rojstva pa do odhoda in mu tudi pomaga pri prehodu v druge dimenzije, da se takrat lažje znajde kam mora naprej, zakaj itd) 
- kdo so angeli ki so trenutno še z mano in zakaj
- za neko osebo ali je tvoja "sorodna duša", torej kakšen je ta odnos, kam vodi
- zdravje
- denar
- življenjsko poslanstvo
- prihodnost
Odgovori niso s konkretnimi datumi, kraji, ampak so bolj razlaga pomena neke situacije in usmeritev kako ravnati oz. katerega angela poklicati v meditaciji za določeno področje.

Nensi,
lepo bi te prosila, če bi mi lahko pogledala za določeno moško osebo ali je moja sorodna duša oz. kam naju pelje najin odnos ( moj namen je sedaj bolj definiran; seveda bi si želela poznati njegov tudi namen)? Vesela bom vsakega tvojega / angelskega namiga  ;) in seveda HVALA!

srčen pozdrav, Taja
« Last Edit: October 08, 2007, 10:14:42 PM by taja6 »

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #22 on: October 07, 2007, 11:28:43 PM »
Nensi jaz bi samo vprašala, če je odločitev ki sem jo sprejela prava? Odločam se namreč za naraščaj in nonstop nekaj mencam, ni še čas, najprej šola, potem to..... strah ali mi bo sploh uspelo?

Hvala.
Jane,

v trenutnem obdobju očitno še dokončuješ neko izobraževanje (študij, diploma), ker stvari še nimaš "popredalčkanih" se ti tudi pojavljajo dvomi o pravem trenutku.
Sprosti se, trenutno je zate pomembno dokončanje študija.
V naslednjih mesecih (6-9) pa bo prišlo do spremembe.
Pomembno je, da ne poskušaš na silo narediti ničesar, počakaj na pravi trenutek, kdaj bo to pa boš čutila. Pusti otročku da te poišče.
V roku enega leta se bodo stvari uredile tako kot se morajo.
Poleg tvojega osebnega angela varuha je tvoj "trenutni" angel ki te spremlja v tem obdobju angel Danijel, ki je angel zakonske zveze.
Poslan ti je bil da ti pomaga najti pravi trenutek. Zupaj mu, se pogovarjaj z njim in usmerjal te bo.
S pomočjo tega angela lahko predelaš tudi vse morebitne nezaceljene rane, zamere preteklih zvez ali bolečine povezane s starši.

Boš poročala  :)
Lepo se imej. 

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #23 on: October 07, 2007, 11:52:58 PM »

Obenem pa mi prosim vprašaj angelčke KAJ JE DOBRO ZAME V TEM ČASU, KAM NAJ USMERIM POZORNOST.

živjo Princes,

hvala za lepe besede, zdaj pa k tvojemu vprašanju.
Zate pa prihaja obdobje, v katerem ti lahko uspe prav vse, česar se lotiš in to zelo dobro (npr. delo, ki izgleda čisto običajno lahko zaključiš kot zelo uspešen in odmeven projekt). Stvari o katerih boš razmišljala se bodo kar začele "dogajati", zato je zate v prihajajočem obdobju pomembno, da res misliš le tisto kar si želiš, ker tako kot lahko prikličeš uspeh, z negativnim razmišljanjem lahko sebi ustvarjaš probleme.
Pomembno je da poenostaviš svoje življenje, razreši nedorečene stvari s svojo mamo. Pa včasih dovoli, da ti kdo pri čem tudi pomaga, brez da imaš pri sprejemanju slab občutek.
Zate bo prihajajoče obdobje romantično (lahko je to nova zveza ali pa bo v obstoječi prišlo do poglobitve občutkov).
Uživaj  :D. Pozdrav.

Bi skoraj pozabila še prvi del vprašanja: ne nisem hodila na noben tečaj, karte so me kar "poiskale", potem sem pa precej brala o teh stvareh, pa razmišljala in po prvih poskusih se je kar začelo dogajati.
Lahko greva pa še kdaj kam skupaj pogledat, kako izgleda na teh tečajih  ;D

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #24 on: October 08, 2007, 12:19:10 AM »

Nensi,
lepo bi te prosila, če bi mi lahko pogledala za določeno moško osebo ali je moja sorodna duša oz. kam naju pelje najin odnos ( moj namen je sedaj bolj definiran kot pred meseci, ko sva se šele spoznala; seveda bi si želela poznati njegov tudi namen)? Vesela bom vsakega tvojega / angelskega namiga  ;) in seveda HVALA!

srčen pozdrav, Taja

[/quote]

živjo Taja,

ja izgleda kar dobro, kar se te veze tiče, v naslednjem obdobju se bodo čustva med vama poglobila.
Težava, ki lahko ovira uspešnost te zveze pa je to, da si ti precej "samostojna" oseba, ki ji neodvisnost veliko pomeni.
Odgovor na vprašanje kam vodi zveza poišči na ta način, da razčisti gornjo dilemo in si odgovori na vprašanje kaj od te zveze pričakuješ.
Daj mi na moj PM pošlji še njegovo ime če hočeš, da še nekaj pogledam.
Pozdrav, lepe sanje in poslušaj njihova sporočila, saj ti angeli tudi tako sporočajo določene namige in odgovore (angel Adriana, ki jo lahko prosiš za dodatne namige).

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #25 on: October 08, 2007, 12:30:12 AM »
Nensi, najlepša hvala za tvoj odgovor in pogovor z angeli. Zanimivo je, da sem pred davnimi 10 leti "govorial" ravno z Mihaelom in Gabrielom v kapeli v Trenti. Ta kapelica je posvečena angelom in ko sem se vsedla na klop se mi je začel odvijati pogovor.
Potem sem dolga leta molila k angelom. Zadnje čase pa sem jih nekako poslala na dopust. Tvoje pisanje me je spomnilo, da jih spet prikličem v svoje življenje.

Hvala Nensi, tvoji odgovori so mi razjasnili marsikater vidik mojega življenja, v katerem se trenutno nahajam.

Tea,

hvala ti za povratno informacijo, ki mi je zelo dobrodošla v nadaljnjem raziskovanju sveta angelov.
So pa angeli zelo potrpežljivi in prav nič zamerljivi, tudi če so kdaj na "dopustu" kot praviš.
V človeški naravi je pa, da nanje kar malo pozabimo ko nam gre dobro.
« Last Edit: October 08, 2007, 01:43:40 AM by Andres »

Offline Princes

• Mojster
« Reply #26 on: October 08, 2007, 06:20:24 AM »

živjo Princes,

hvala za lepe besede, zdaj pa k tvojemu vprašanju.
Zate pa prihaja obdobje, v katerem ti lahko uspe prav vse, česar se lotiš in to zelo dobro (npr. delo, ki izgleda čisto običajno lahko zaključiš kot zelo uspešen in odmeven projekt). Stvari o katerih boš razmišljala se bodo kar začele "dogajati", zato je zate v prihajajočem obdobju pomembno, da res misliš le tisto kar si želiš, ker tako kot lahko prikličeš uspeh, z negativnim razmišljanjem lahko sebi ustvarjaš probleme.
Pomembno je da poenostaviš svoje življenje, razreši nedorečene stvari s svojo mamo. Pa včasih dovoli, da ti kdo pri čem tudi pomaga, brez da imaš pri sprejemanju slab občutek.
Zate bo prihajajoče obdobje romantično (lahko je to nova zveza ali pa bo v obstoječi prišlo do poglobitve občutkov).
Uživaj  :D. Pozdrav.

Bi skoraj pozabila še prvi del vprašanja: ne nisem hodila na noben tečaj, karte so me kar "poiskale", potem sem pa precej brala o teh stvareh, pa razmišljala in po prvih poskusih se je kar začelo dogajati.
Lahko greva pa še kdaj kam skupaj pogledat, kako izgleda na teh tečajih  ;D

Nensi, HVALA :)

Občudujem tvoj način podajanja angelskih sporočil. Tako nežno in lahkotno prenašaš njihova sporočila na "papir". Zelo očitno je, da imaš močno intuicijo, tako, da jasno čutiš, slišiš,vidiš...kar nato napišeš.

Veš, nekateri pač moramo preko učiteljev priti do teh pretanjenih občutij, ker si enostavno ne priznamo, da nekatere od teh sposobnosti imamo.

Ker sem že načela to, te prosim, če mi lahko odgovoriš, na kakšen način občutiš prisotnost angelov. Sama jih bolj občutim kot vidim ali slišim (telesni občutki in vonj).

Kakor koli, hvala angelom, da so te poslali na ta forum, da nam  korajžno pomagaš. :)

Lep pozdrav

"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #27 on: October 08, 2007, 07:38:33 AM »

Hvala.
Jane,

v trenutnem obdobju očitno še dokončuješ neko izobraževanje (študij, diploma), ker stvari še nimaš "popredalčkanih" se ti tudi pojavljajo dvomi o pravem trenutku.
Sprosti se, trenutno je zate pomembno dokončanje študija.
V naslednjih mesecih (6-9) pa bo prišlo do spremembe.
Pomembno je, da ne poskušaš na silo narediti ničesar, počakaj na pravi trenutek, kdaj bo to pa boš čutila. Pusti otročku da te poišče.
V roku enega leta se bodo stvari uredile tako kot se morajo.
Poleg tvojega osebnega angela varuha je tvoj "trenutni" angel ki te spremlja v tem obdobju angel Danijel, ki je angel zakonske zveze.
Poslan ti je bil da ti pomaga najti pravi trenutek. Zupaj mu, se pogovarjaj z njim in usmerjal te bo.
S pomočjo tega angela lahko predelaš tudi vse morebitne nezaceljene rane, zamere preteklih zvez ali bolečine povezane s starši.

Boš poročala  :)
Lepo se imej. 

Kaj naj ti rečem, vse je točno tako kot si napisala. Prav še enkrat sem šla brat, ker ne morem verjeti, da je vse res. Čeprav so mi angeli enkrat že poslali pravo sporočilo. Sem bila enkrat ne neki delavnici in že par dni se mi je po glavi vrtelo neko vprašanje in na tisti delavnici so imeli košaro, v njej pa "angelska sporočila". Enega sem potegnila ven in je bil točno odgovor na moje vprašanje, da je stvar ki jo delam pravilna. Listek imam shranjen in ga še danes kdaj pogledam.

Hvala.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #28 on: October 08, 2007, 08:01:08 AM »
Nensi,

sedaj pa tudi mene fibec matra :) Mene pa vse skupaj bolj na splosno zanima- prihodnost in pa zivljensko poslanstvo. Razumem, da je casovni okvir tezko opredeliti, ampak me zanima bolj za naslednjih par let.

Hvala, hvala!

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #29 on: October 08, 2007, 11:39:25 AM »

[/quote]

Daj mi na moj PM pošlji še njegovo ime če hočeš, da še nekaj pogledam.

[/quote]

Srčna hvala ti Nensi za tvoje spodbudno sporočilo, sem ti poslala na ZS; se bom priporočila za dodatne namige, kot si mi svetovala.  ;) :D

hvala Nensi in sve dobro ti želim  :D