Author Topic: Angelske karte  (Read 153478 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: Angelske karte
« Reply #315 on: January 22, 2008, 09:01:44 PM »
hvala ti Nensi...ti mi kar link pošlji  ;)  :D

Sem ti karto rezervirala, danes ponoči imaš direkt povezavo brez prestopanja, pa sončna očala vzemi, bo svetlo  8)

Tako, zdaj pa še malo zares:
V karieri in ljubezenskem življenju se rojevajo nove energije, ki so posledica tvojih prošenj za več sreče. Bodi pozorna na znamenja, ponavljajoče se misli in jim sledi, saj so to odgovori na tvoje pogovore z angeli. Ne misli, da so to le tvoje "ideje" ali sanje, tvoje misli se na visokih frekvencah spreminjajo v inspiracijo. Spremlja te Uriel, ki je znan po tem, da naše misli presvetli z božansko inspiracijo (verjetno odtod svetloba v tvojih sanjah). Če želiš ga prosi za pomoč in prepoznala jo boš v ponavljajočih se ljubečih mislih, odgovori bodo kar "padali" v tvoje misli.
Mogoče se ti v prihajajočem obdobju nakazuje sprememba v karieri.
Si kreativna, močna ljubeča osebnost. Božansko vodstvo glede tega boš dobila skozi ponavljajoča se čustva.

Vse lepo, nensi

hvala Nensi,

zanimivo je , da si omenila Uriela, ker običajno med drugim tudi njega nagovarjam  ;)...v sanjah pa si bila ti nekakšna posrednica, saj dejansko tudi si bila  ;) ravno preko tebe se mi je odprl angelski svet ( saj sem ti že rekla hvala  ::) pa vedno znova se zahvaliti ni odveč...torej še enkrat hvala Nensi  :D ).

Mi je tudi zanimivo, da si mi omenila morebitno spremembo v karieri...to enostavno že od lanskega poletja vem, da se bo to nekje  letos zgodilo...ko se sama odprem energiji " nove službe " se ta vedno zgodi, me poišče in enostavno vem, da bo to letos  :D Seveda bom poročala...me veseli, ker resnično čutim, da se zadeve razpletajo korak po korak in da se dejansko tudi sama korak po korak spreminjam v boljšo osebo. Je pa treba delat...je že Adi Smolar pel.  ;)

Hvala Nensi in vse najlepše tudi tebi  :-*
Taja

Offline Princes

• Mojster
« Reply #316 on: January 22, 2008, 10:32:04 PM »
Princes

sem videla tvoje sanje pri Regini, pa sem ti pogledala kaj ti angeli sporočajo v zvezi  s tem, v kakšnem obdobju si, kaj je sedaj pomembno zate.
(vidim da sta medtem z Regino že rešili stvar, mogoče ti bo vseeno zanimivo)

Pozdravi otroka v sebi, poskrbi za svojo notranjo harmonijo, smej se, "igraj", včasih si dovoli kakšen "odklop" od dnevih težav.
Šla si skozi težko obdobje, ki se vglavnem končuje, preplezala si že večino težav. V tem obdobju si si ravno zaradi vsega tega nabrala novih izkušenj, pomembno je, da zaradi tega nisi postala zagrenjena, ampak si se sočutno odprla navzven in razumeš ljudi s podobnimi izkušnjami. Premagala si lekcijo obsojanja in očitanja, zato boš šla zdaj mirno naprej po poti ki te čaka. Ostani pozitivna.
V tebi je ogromno notranjega znanja, zaupaj si in mu prisluhni, saj veš kaj moraš storiti.
Prošnje po osebnem miru se ti bodo zdaj začele uresničevati, našla boš notranji mir in harmonijo. Za urejanje odnosov ti lahko pomaga nadangel Raguel, ki ga lahko pokličeš kot posrednika, zdravi odnose, prinaša harmonijo in red v medsebojne odnose.

Lep večer in lepe sanje  :)

Draga Nensi, presenetila si me z angelskim sporočilom. Od srca hvala za tvojo pomoč. Pomaga mi.
Naj tudi tebe angeli varujejo in vodijo. Hvala tebi in njim.

:-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #317 on: January 22, 2008, 10:34:58 PM »
Ni za kaj Princes, saj včasih je potrebno tako malo, zaleže pa zelo veliko, sploh če je nepričakovano. Meni so presenečenja zelo všeč, prebudijo otroka v meni, ki vse prevečkrat spi. Verjamem, da so večini ljudi lepa presenečenja všeč.

Lepo bodi, nensi

Offline ciklamin

• Trenutno v uvajanju
  • *
:))
« Reply #318 on: January 24, 2008, 10:42:37 AM »
Živjo vsem skupaj,
na tem spletu sem še čist zelenc, vendar pohvalim pa vseeno lahko:)
Zaradi zmede v svojem življenju, sem teden nazaj pomislila na Angelske karte, da bi pa mogoče z njihovo pomočjo dobila jasnejšo sliko. Res sem jih kupila in še preden sem odpeljala, sem morala vsaj malo pokukat v njih. Izvlekla sem karto Chantall, kar sem tisti trenutek res najbolj potrebovala, da mi je dalo moč in okrepilo upanje. Da bi karte in delo z njimi lažje razumela, sem na netu iskala ter naletela na to stran. Že leta verjamem, da imam ob sebi Angela, ki bdi nad mano, a šele sedaj, ko sem tu brala, sem dojela, kako velik pomen imajo angeli v življenju posameznika.
Vem, da se vse dogaja z nekim namenom, nekim razlogom. Smo pa ljudje tisti, ki smo neučakani in bi radi prehitevali dogodke, ko še zreli niso.

Le tolk. Že med samim branjem forma, sem občutila tolko tople energije, tolko pozitivnega  :) , da sem se morala oglasit, da pozdravim vse "angelčke" tu gor in se hkrati zahvalim za obstoj te strani :D

Tatjana

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #319 on: January 24, 2008, 10:47:57 AM »
Kako lepo, da si nas našla in dobrodošla med nami, Tatjana.  :)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #320 on: January 24, 2008, 11:29:50 AM »
Tudi z moje strani dobrodošla, Tatjana  ;)  :D

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #321 on: January 24, 2008, 04:17:09 PM »
živjo Tatjana

uživaj v angelski in naši družbi, lepo uporabljaj karte  :)

Nensi

Offline ciklamin

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #322 on: January 25, 2008, 07:01:44 AM »
hvala vsem za tako toplo dobrodošlico  :D

Tatjana

Offline Princes

• Mojster
« Reply #323 on: January 25, 2008, 10:05:01 AM »
Draga Tatjana, tudi z moje strani ti izrekam prisrčno dobrodošlico. Veš, v življenju ni naključij, in tudi to, da si nas našla ni naklučje, ampak so te angeli vodi do sem :).

Vsak izmed nas ti bo pomagal po najboljših močeh. Imamo enega velikega zemeljskega angela po imenu Nensi, ki bdi nad našimi vprašanji in dilemami in nam neutrudno pomaga. Mislim, da za njo zmeraj stoji četa angelov, ki ji prišepetava, kaj naj nam napiše, katero karto naj potegne, da nam v danem trenutku ponudi pravi odgovor.

Pošiljam ti angelski objem
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #324 on: January 25, 2008, 03:26:54 PM »
 :-*

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #325 on: January 25, 2008, 08:08:59 PM »
Pozdravljena, Tatjana! V življenju resnično ni naključja. :)

Srečno :)

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #326 on: February 05, 2008, 10:07:32 AM »
Zdravo nensi,

jaz bi rabila nasvet od angelčkov...prosim poglej kaj pravijo...kako naj rešim nastali zaplet/prepir, ki je nastal  :-[

Hvala in Lp,

S

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #327 on: February 05, 2008, 12:39:22 PM »
Zdravo nensi,

jaz bi rabila nasvet od angelčkov...prosim poglej kaj pravijo...kako naj rešim nastali zaplet/prepir, ki je nastal  :-[

Hvala in Lp,

S

živjo Sončica

najprej te Jophiel pošilja ven, v naravo, pojdi sama in se nadihaj, ker moraš stres, jezo najprej izdihati, da boš odprta za nove ideje, poglede argumente. Sedaj si ujetnica ustaljenih vzorcev vedenja in reševanja sporov. Pogumno se osvobodi starih vzorcev (nekajkrat globoko vdihni, težave ovij v pisan mehurček in ga izdihni, s tem boš naredila prostor notranjim energijam, ki si jih potlačila globoko vase, da pridejo na dan, prisluhni jim, ker to znaš in skozi misli, občutke boš dobila odgovor kako ravnati dalje).
Nadangel Raguel lahko tebi in vsem vpletenim pomaga odpreti srce in se odkrito pogovoriti. V ta prepir, zaplet prinaša harmonijo.
Ariel ti pa sporoča, da bodi pogumna in se zavzemi za tisto, kar misliš da je prav.
Čisto na koncu imaš pa karto potrditve, da se vse dogaja sedaj zato, ker se po tvojem časovnem "planu" mora, trenutno je že prav tako.

Lepo bodi in boš videla, da ko bo mimo in boš kasneje brala te vrstice, se ti bo zdelo, da sploh ni bilo tako strašno kot se mogoče zdi v tem trenutku.  :)

Offline klarus

• Mojster
« Reply #328 on: February 05, 2008, 02:10:13 PM »
te karte so luštne....mi prijatlca vsak dan vrže eno :)
mene pa niso nagovorile..sem imela angelske blagoslove..pa sem jihdala naprej ::)

mam pa magical mermaids and dolphins :-*

zelo podobne angelskim, sam pač na morski način..ki je men več kot očitno bol pisan na kožo :D
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #329 on: February 05, 2008, 02:46:22 PM »
Zdravo nensi,

Hvala in Lp,

S

živjo Sončica

najprej te Jophiel pošilja ven, v naravo, pojdi sama in se nadihaj, ker moraš stres, jezo najprej izdihati, da boš odprta za nove ideje, poglede argumente. Sedaj si ujetnica ustaljenih vzorcev vedenja in reševanja sporov. Pogumno se osvobodi starih vzorcev (nekajkrat globoko vdihni, težave ovij v pisan mehurček in ga izdihni, s tem boš naredila prostor notranjim energijam, ki si jih potlačila globoko vase, da pridejo na dan, prisluhni jim, ker to znaš in skozi misli, občutke boš dobila odgovor kako ravnati dalje).
Nadangel Raguel lahko tebi in vsem vpletenim pomaga odpreti srce in se odkrito pogovoriti. V ta prepir, zaplet prinaša harmonijo.
Ariel ti pa sporoča, da bodi pogumna in se zavzemi za tisto, kar misliš da je prav.
Čisto na koncu imaš pa karto potrditve, da se vse dogaja sedaj zato, ker se po tvojem časovnem "planu" mora, trenutno je že prav tako.

Lepo bodi in boš videla, da ko bo mimo in boš kasneje brala te vrstice, se ti bo zdelo, da sploh ni bilo tako strašno kot se mogoče zdi v tem trenutku.  :)

Hvala lepa nensi  :-* :-* :-*