Author Topic: Angelske karte  (Read 153546 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ciklamin

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Angelske karte
« Reply #345 on: February 13, 2008, 01:56:46 PM »
bi morali kakšen šnel kurz naredit s temi kartami  ;D Bi bilo vse takoj bolj jasno.. haha..  ;) :D

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #346 on: February 13, 2008, 02:28:09 PM »
Nensi, naj najlepša hvala, se mi je tudi meni vedno pokazal takšen odgovor, ampak sem hotela slišati še iz drugih, objektivnih ust... 100 krat ti hvala.

a lahko še nekaj malega zame pogledaš prosim?

1.kaj pa kaj njegova ( andrejeva ) čustva do mene, so še, se zaveda izgube, hoče nazaj?

2. spoznala sem enega drugega fanta ( tadej ), uživala z njim, sedaj pa se je umaknil? je z njim možna kakšna vezica al pride čisto nekaj drugega?

hvala in lep dan še naprej,

bibi

Kako uspešno ujameš vso količino vode, ki je stekla čez mlin?
Težko, ne moreš, vedno se nekaj izgubi. Ko prvič ne gre, poskusiš drugič, pa tretjič, vsakič izgubiš še malo več vode.
Na koncu ostaneš na suhem.
Pusti času čas, glej naprej in se veseli novih dogodivščin.

Živi tukaj in zdaj.
Kaj ne bi že prišel, če bi hotel nazaj?
Saj vem, da sem kruta, ampak zdaj zate ni čas za iluzije, bo potem še huje, kolikor dlje se jih boš oklepala.

Sveže skuhana juha je definitivno boljšega okusa in bolj zdrava kot pa trikrat pogreta (bog ne daj še v mikrovalovki).

Se slišiva, zaenkrat toliko.  :)

Lepo bodi in uživaj v prelepem sončnem vremenu, v petek bo baje že sneg!

Offline neliada

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: ANGELSKE KARTE
« Reply #347 on: February 13, 2008, 04:26:51 PM »
neliada

saj si si odgovorila sama, preberi še enkrat oba posta, saj čutiš da trenutno nekaj ni ok, torej se malo umiri, počakaj, že ni pravi čas za revolucionarne spremembe, ker kot praviš je to zate trenutno prevelik zalogaj. Saj da si to ugotovila je že ogromno za začetek.
Kot je rekel Lao Tse: vsako še tako dolgo potovanje se začne s prvim korakom.
Kako dolg, velik je pa ta korak, se pa odloči vsak sam glede na svoje trenutno počutje.

Po mojem ni smisel prošenj angelom, da na vse dobimo nek "znanstven, ekzakten" odgovor. Pomagajo nam pa najbolj lahko ravno tako, da nas opozorijo na to, da si najbolje lahko pomagamo prav sami, oni nas le spremljajo in nakazujejo smer, ki je za nas dobra, če jih seveda poslušamo.

Veliko bolj pomembno je, vsaj meni, da v nas prebudijo tisto subtilnost ki počiva v nas in je zaradi stresa, obremenitev... niti ne slišimo oz. poslušamo več, ki pa nam omogoča "po intuiciji" (ali kakorkoli že to imenuješ) zaznavati in razumeti dogodke in dogajanje, to premisliti in iti v smeri, ki se nam za nas zdi primerna.

Čez vikend pojdi na sprehod, ukvarjaj se sama s sabo, ko bo čas boš že začutila kdo in kako ti lahko pomaga, najprej pa si pomagaj sama, to trenutno najbolj rabiš.

Pred časom sem se v trenutku krize obrnila na vas in angele. Upoštevala sem vaš nasvet in se začela ukvarjati sama s sabo. Priznam, da so me nekatera spoznanja prav presenetila. Le kako sem lahko tako zabredla? Zakaj sem dovolila, da sem sama sebe postavila na drugo mesto? Odgovori na ta vprašanja niso bili prijetni...priznam! Sedaj uživam v naravi, na sprehodu s psom, v pogovoru s samo seboj....ampak še vedno nisem pripravljena na naslednji korak.
Tolažijo me tvoje besede, Nensi, da se vsaka pot začne s prvim korakom.....
Ampak ta prvi korak pri meni kar traja....
Povprašaj angelčke zame, če je bil moj korak usmerjen v pravo smer...prosim. Če se dovolj trudim...

Hvala ti,angelski objemček
N.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #348 on: February 13, 2008, 04:30:01 PM »
živjo neliada

lepo te je spet videti tukaj.
Zelo iskreno si napisala kaj se ti dogaja, to je po mojem za začetek ogromen korak v pravo smer, pa vidim da si zakorakala tudi že kar dobro novim izzivom naproti.
Ti pogledam in napišem ko bo malo miru.
Do takrat angelski objem, nensi

Patrik

• Guest
« Reply #349 on: February 13, 2008, 04:43:40 PM »
Neliada! :)

Vse bo bolje. Res je potreben čas, da se te stvari poležejo in požanjejo. Včasih nam samim ni jasno, zakaj se manj lepe stvari dogodijo, a vedno se zgodijo z namenom. Sama veš, da je najbolje potegniti dobro iz teh reči. :) Lepo se sprehajaj, saj boš zunaj dobila marsikateri odgovor. Narava ti je in ti bo blizu. Izkoristi njene lepote in pozabi na vse tegobe. Še predobro vem, kako je to, a to je bistvo! ;) :) Upaj na najbolje, saj še imaš kar nekaj poti pred sabo. In hiti na to pot polna upanja in zajami žličko sreče!!! :) Vse bo dobro, verjemi!

Lep, lep pozdravček in pa,pa :) ;D

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #350 on: February 13, 2008, 07:40:24 PM »
Neliada

na pravi poti si, je pa par stvari ki jih moraš v tem obdobju vedeti oz. upoštevati:
ostani pozitivno naravnana, ker boš skozi to k sebi pritegnila pozitivno energijo, vsako jutro se skozi prošnjo/izrek/meditacijo pozitivno naravnaj, kontroliraj svoje misli.

Misli le tisto, kar želiš, da bi se ti dogajalo, ne ubadaj se s strahovi, ne razmišljaj o stvareh za katere veš, da nočeš da se ti zgodijo, ker jim s tem pošiljaš energijo in jih usmerjaš k sebi.

Zaslužiš si vse dobro, zavedaj se tega in odpri vrata, da začnejo dobre stvari vstopati v tvoje življenje.
Ostano optimistična, stvari za nazaj si počistila in začenjaš znova, imaš vso možnost izbrati le tisto kar ti je všeč, ostalo pusti ob strani.
Čaka te veliko lepega, čeprav mogoče v tem trenutku tega neposredno še ne vidiš.

Začni uživati življenje, veselje bo s seboj prineslo čudeže. Uživaj čimbolj.

ps
poljubčke ti je pa v prejšnjem postu že Patrik nasul, da se ne ponavljam

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #351 on: February 13, 2008, 09:31:18 PM »
Ojla Nensi. Evo pridno upoštevam angelski novoletni nasvet in si vsak dan vzamem vsaj 5 minut zase (več včasih ne gre). Sploh nisem vedela kako zelo to rabim. Bi te pa prosila, če mi malo pogledaš v karte kar tako na splošno kaj mi recimo v tem mesecu (kar ga je še ostalo) svetujejo angelčki. Hvala  :-* :-* :-*
Aha pa tisto, kar sva se po ZS pogovarjali, nič novega, brez sprememb. Sklepam, da torej še bo, ko bo čas...
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #352 on: February 13, 2008, 10:13:12 PM »
Ojla Nensi. Evo pridno upoštevam angelski novoletni nasvet in si vsak dan vzamem vsaj 5 minut zase (več včasih ne gre). Sploh nisem vedela kako zelo to rabim. Bi te pa prosila, če mi malo pogledaš v karte kar tako na splošno kaj mi recimo v tem mesecu (kar ga je še ostalo) svetujejo angelčki. Hvala  :-* :-* :-*
Aha pa tisto, kar sva se po ZS pogovarjali, nič novega, brez sprememb. Sklepam, da torej še bo, ko bo čas...
lp
T.

živjo Tejka

evo takole bo pri tebi:
prav zdaj imaš obdobje, ko doživljaš ogromne spremembe, ki ti n adolgi rok prinašajo veliko dobrega, tvoja situacija v kateri si, se bo reševala pošteno in pravično
primerna si za okoljevarstvene dejavnosti, kjer lahko mnogo spremeniš na bolje
ko se boš osredotočila na svoje cilje , tje usmerila misli in čustva, svojo energijo, ti bo uspelo
ni ti treba skrbeti, vse se bo lepo izšlo

Toliko tvoji angelčki, jaz pa ti želim lahko noč in čimlepše čase.  :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #353 on: February 14, 2008, 11:18:13 AM »
lp
T.

živjo Tejka

evo takole bo pri tebi:
prav zdaj imaš obdobje, ko doživljaš ogromne spremembe, ki ti n adolgi rok prinašajo veliko dobrega, tvoja situacija v kateri si, se bo reševala pošteno in pravično
primerna si za okoljevarstvene dejavnosti, kjer lahko mnogo spremeniš na bolje
ko se boš osredotočila na svoje cilje , tje usmerila misli in čustva, svojo energijo, ti bo uspelo
ni ti treba skrbeti, vse se bo lepo izšlo

Toliko tvoji angelčki, jaz pa ti želim lahko noč in čimlepše čase.  :-*

Madonca teli angelčki me pa res poznajo :o. Spremembe so res, resno sem se začela ukvarjat tudi s sabo, ker sem se prej nekaj let kar krepko zanemarjala. Okoljevarstvo in živali pa sta tako del mene, da brez tega ne znam več ;). Torej sem na pravi poti. Hvala :-* :-* :-*
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Patrik

• Guest
« Reply #354 on: February 14, 2008, 11:19:56 AM »

Hja, Tejka, angelčki res znajo delati včasih čudeže! ;) ;D

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #355 on: February 14, 2008, 12:46:00 PM »
Jaz imam ze en teden angelske karte in se pocasi spoznavamo. Moram pa rect, da s temi kartami res cutim, da se pogovarjam z angelcki, medtem ko pri boginjah imam na trenutek obcutek, da je njihovo sporocilo bolj kompleksno in da ga se ne morem razumet.

Toliko, da povem, da sem navdusena nad temi kartami :)

Pocasi in vztrajno, a ne?  ;)

Offline Valerija

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #356 on: February 14, 2008, 01:23:32 PM »
Jaz imam ze en teden angelske karte in se pocasi spoznavamo. Moram pa rect, da s temi kartami res cutim, da se pogovarjam z angelcki, medtem ko pri boginjah imam na trenutek obcutek, da je njihovo sporocilo bolj kompleksno in da ga se ne morem razumet.

Vem kak je to :) Imam popolnoma iste občutke pri obojnih kartah. Angelčki so pač angelčki, vedno z nami, zato jih tudi lažje razumemo :)

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #357 on: February 14, 2008, 04:14:31 PM »

Uživaj max  :)

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #358 on: February 15, 2008, 03:16:33 PM »
Patrik

energije v tebi in okrog tebe že malo pomladansko razganja, so karte kar ven letele.
Tokrat zate boginje:

Ostara - boginja plodnosti
prihaja obdobje, ko boš poln idej, novih zamisli in projektov, izkoristi ga in usmeri svojo energijo v nove začetke

Izida - boginja lune in božanske alkimije
tvoja sedanja situacija izžareva dogodke iz otroštva, na dan prihajajo zakopani spomini (tudi iz preteklih življenj), dvomi. V tebi je vedenje o starodavnih modrostih, zelo pazljivo in počasi ter dozirano se lotevaj odkrivanja. Saj veš, hitro je hitro prehitro!

Opusti sodbe o sebi in drugih, svojo pozornost usmeri vase, v ljubezen in svetlobo ki sta v vsakem od nas, le poiskati ju moramo.
Prosi za pomoč, ne misli da moraš vse opraviti sam.

Poskrbi zase, pojdi na zrak, poveži se z naravo da se umiriš in si lažje prisluhneš. Rabiš svež zrak. Nadihaj se.

Lepo bodi, nensi in angelčki

Patrik

• Guest
« Reply #359 on: February 15, 2008, 03:24:36 PM »

Nensi, resnično ti hvala, hvala, hvala za vse! :) Hvala, zlata bejba si! ;D

Ne morem verjeti, res obvaldaš! :) :o :o Hvala! :) Res prihaja novo obdobje, ki ga zelo čutim. Od radovednosti me res razganja. In vem, da se počasi daleč pride. A včasih me res malce odnese! ;) :-[ No, saj potrdila si mi vse! :)
In res je v ozadju moja preteklost. Joj, Nataša ti lahko prav vse potrdi, ne Nataša!? ;) :) Dogodki, ki so me pestili, čeravno niso bili lepi! :'( Ampak moja notranjost je trda in vedno bolj me vera krepi. Hvala vsem angelom! :)
Vedenje, ta beseda mi pa je tudi že znana. Res! :o :) Nensi, zakon si. In ravno to je pri meni point! :) Prosil bi te le, če mi lahko o teh starodavnih vedenjih kaj več razložiš, lepo prosim! :) ;)

Zraka mi pa definitivno manjka, saj sem bolan. Ne upam ven, a včeraj sem ves dan preživel zunaj in mi je dobro dal! :) Bom se res potrudil! :)

Hvala za vse Nensi in res si zlata ... :) ;D Se slišiva in lep, lep angelski pozdrav! :)