Author Topic: Angelske karte  (Read 153518 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: Angelske karte
« Reply #360 on: February 15, 2008, 03:41:43 PM »

...
Vedenje, ta beseda mi pa je tudi že znana. Res! :o :) Nensi, zakon si. In ravno to je pri meni point! :) Prosil bi te le, če mi lahko o teh starodavnih vedenjih kaj več razložiš, lepo prosim! :) ;)
...

Tale prošnja je pa iz rubrike, ki sem jo omenila prej: hitro, prehitro.
Ko bo prišel tvoj čas bo vedel oziroma čutil sam. Prehitevanje v ovinke ni dobro, sploh brez vozniškega izpita.
Najprej avtošola, pa dober inštruktor, pa izpit, pol se pa slišiva. ;)

Bova pa vmes sigurno lahko še veliko drugega pogledala pa poklepetala.
Čimprej se pozdravi, lep vikend nensi

Patrik

• Guest
« Reply #361 on: February 15, 2008, 04:09:53 PM »

Hvalam, za vse Nensi! :) ;) Res si mi veliko pomagala. To mi daješ potrditev! :)

Se slišva, sedaj pa bom vozil previdno in brez ovinkev! ;) :)

Pozdravček in pa,pa*

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #362 on: February 16, 2008, 10:43:34 AM »
Seveda Patrik lahko potrdim toliko, kot mi je poznano. :)

Pa tudi ti si dobil lepo potrdilo kajne?

Pozdravček obema :-*

Patrik

• Guest
« Reply #363 on: February 16, 2008, 10:45:14 AM »
Seveda Patrik lahko potrdim toliko, kot mi je poznano. :)

Pa tudi ti si dobil lepo potrdilo kajne?

Pozdravček obema :-*

Hvala, Nataša! :) ;D To je res tako super, da ti osebe stojijo ob strani! :) Hja, tudi jaz sem dobil potrdilo, da moram v tej smeri delati naprej in ne obupavat. Počasi se resnično pride daleč! :) ;D

Hvala vsem in pozdravček! ;) :-*

Offline klarus

• Mojster
« Reply #364 on: February 16, 2008, 11:11:10 AM »
počasi, ja.....pa po možnosti z nogami na zemlji :D

ps. tvoja riba v podpisu je svetovna :-*
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Patrik

• Guest
« Reply #365 on: February 16, 2008, 11:13:05 AM »
počasi, ja.....pa po možnosti z nogami na zemlji :D

ps. tvoja riba v podpisu je svetovna :-*

Hja, Klarus, počasi se pride do cilja. In na zemlji, hja, težka bo, vendar upam, da bo! ;) ;D

Hvala, ribico sem včeraj full dolgo iskal. Lepa, ne! ;) :D ;D ;D Ta me sedaj varuje. Moja zaščitni znak! :) ;)

Offline klarus

• Mojster
« Reply #366 on: February 16, 2008, 11:14:31 AM »
bres skrib....te bomo pa z kamni obtežil ;D :-*
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Patrik

• Guest
« Reply #367 on: February 16, 2008, 11:15:59 AM »
bres skrib....te bomo pa z kamni obtežil ;D :-*

Ja, lepo prosim. Se priporočam! ;) ;D :-* Kar dajte, to resnično sedaj potrebujem!!! :) ;)

p.s. opazil, da imaš tudi ti lepo ribico želja! :) ;)

Offline Valerija

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #368 on: March 02, 2008, 09:18:35 AM »
Pozdravljeni :)

Pred kratkim se mi je zgodilo nekaj zelo zanimivega z angelskimi kartami :) Se z eno prijateljico pogovarjama o raznih zadevah in vmes vržem karte. Kot blokada ji je prišla Astara in jaz ji začnem razlagati o tem kako si nekaj ne upa povedat... Me začne čudno gledat--predvsem zato ker prej ni verjela v dejstvo, da se iz kart da marsikaj razbrat :D :) In ko ji razlagam zadnjo karto, me začne gledat še bolj čudno tak da me je že čisto zmedla. Ob njenem vprašanju če so imena angelov pomembna pa me je že čisto zmešala :) Pove mi, da je ime na karti, ime osebe kateri mora povedat nekaj in da se je nanjo spomnila že pri Astari :)
V glavnem, to je bila še ena zanimiva izkušnja s kartami, ko so karte dejansko govorile s prijateljico in ne z mano :) Pa naj še kdo reče, da angelčki nimajo domišljije ;) :)
Opažam pa tudi, da velikokrat pridejo iste barve kart skupaj. Ali so vse vijoličastega odtenka, ali modrikastega.... :)
Ah joj, le kaj bi brez mojih kart :D :)

Uživajte v prečudoviti nedelji in naj vas angelčki čuvajo;) :)

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #369 on: May 19, 2008, 02:15:20 PM »
Ceprav vidim, da je tema na zalost na stranskem tiru, bom vseeno vprasala, morda pa kdo zna odgovorit.

Ko angelske karte premesam, postavim vprasanje in jih na koncu pospravljam, vedno pogledam zadnjo (spodnjo) karto v kupcku. In v 80% je ena in ista karta. Sicer karta govori o tem, o cemer razmisljam. Kaj naj razumem iz tega?

Lp apemaya

Offline Princes

• Mojster
« Reply #370 on: May 19, 2008, 02:44:35 PM »
Ceprav vidim, da je tema na zalost na stranskem tiru, bom vseeno vprasala, morda pa kdo zna odgovorit.

Ko angelske karte premesam, postavim vprasanje in jih na koncu pospravljam, vedno pogledam zadnjo (spodnjo) karto v kupcku. In v 80% je ena in ista karta. Sicer karta govori o tem, o cemer razmisljam. Kaj naj razumem iz tega?

Lp apemaya

Draga apemaya, karkoli narediš, katerokoli karto izvlečeš in takrat ravnaš po intuiciji - potem vedno ravnaš prav. Pri angelih, saj po mojih izkušnjah, vedno deluje intuicija - notranji glas in ta je vedno pravi.

Ja, ta tema kar sameva, žal. Ni povpraševanja po angelskih readingih.

Vse lepo apemaya :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #371 on: May 19, 2008, 08:41:13 PM »
Res spančka tale rubrika....tudi sama doma že dolgo nisem povprašala angelske karte....Bi pa sama po dolgem času povrprašala angelčke, kaj mi sporočajo v zvezi s situacijo, v kateri sem trenutno...je moja želja realna oz. kaj moram vedeti v zvezi z njo?

Hvala najlepša  ;)  :D
Taja

Offline Princes

• Mojster
« Reply #372 on: May 19, 2008, 09:51:13 PM »
Res spančka tale rubrika....tudi sama doma že dolgo nisem povprašala angelske karte....Bi pa sama po dolgem času povrprašala angelčke, kaj mi sporočajo v zvezi s situacijo, v kateri sem trenutno...je moja želja realna oz. kaj moram vedeti v zvezi z njo?

Hvala najlepša  ;)  :D
Taja

Draga angelčica Taja6,
premešala sem karte angelov in svetnikov in na tvoje vprašanje sem izvlekla karto Čudež oz. Jezusa. Ta karta ti pravi, da je Jezus s teboj in v zvezi situacijo, za katero sprašuješ, pričakuj čudež. S svojo božjo lučjo varuje tebe in tvoje ljubjene. Ne skrbi, kako se bo uresničilo, saj ti bo božja neskončna modrost preko Jezusa prinesla rešitev situacije. Samo verjemi in zaupaj, saj te opominja, da se le z vero  lahko vse uresniči in ti si to zaslužiš!
Kot oseba ti ni treba biti perfektna, da si zaslužiš to pomoč, enostavno se odpri za sprejem vsega, kar prihaja v tvoje življenje v povezavi s tvojo željo. In želja se bo uresničila :)

Naj te angeli varujejo Taja 
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #373 on: May 19, 2008, 11:45:42 PM »
Draga Princes,

iz srca se ti zahvaljujem za spodbudne besede in kot si dejala, čudež...upam in zaupam, da se bo situacija razrešila točno tako kot je najbolje za vse vpletene. Verjamem v ljubezen in se trudim delati dobro in samo dobro in biti čim bolj odprta za dobro.

Naj te angeli še naprej varujejo, Princes!

Taja

Offline Princes

• Mojster
« Reply #374 on: May 20, 2008, 06:39:33 AM »
Draga Princes,

iz srca se ti zahvaljujem za spodbudne besede in kot si dejala, čudež...upam in zaupam, da se bo situacija razrešila točno tako kot je najbolje za vse vpletene. Verjamem v ljubezen in se trudim delati dobro in samo dobro in biti čim bolj odprta za dobro.

Naj te angeli še naprej varujejo, Princes!

Taja

Draga Taja, od srca ti želim uresničitev in mislim, da nam boš o tem kaj kmalu poročala

DZK 151