Author Topic: Natalne karte članov foruma--tretji del  (Read 152220 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Natalne karte članov foruma--tretji del
« Reply #150 on: May 10, 2010, 08:56:36 AM »
Sem se spomnila še tole, ker je ravno 9

Lahko začneš z delavnicami za lastnike kužkov, ki so začetniki z nasveti ipd. Pa ne kot pasja šola in trening ubogljivosti. Bolj da jim narediš karto za značaj kuža, ki ga imajo in v tej smeri potem delaš
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #151 on: May 10, 2010, 08:58:48 AM »
Ne na lastnike, usmeri se na male živali Tejka

Jane tako je. Oven na vrhu, Kiron v Biku v 10 - Kiron zdravitelj na bikovski način /prehrana, nega, masažice za kužke in male živali ipd....

Zmisli se nekaj kar še nihče nima, Tejka. Oven je vedno pionir. In tukaj ni konkurence.

Glej če pogledaš sam da jim s theto daš lahko imunost na klope in uši hehe. Z astro jim določiš prehrano ipd...
Ja kakšna konkurenca neki. Kdo pa to dela?

Odpri neke vrste kozmetični, maserski, frizerski in sprostitveni studio za živali. Lahko delaš psihološko za tiste lastnike in pse, ki so težave ipd....

Ma s tem si zmagala, absolutno  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #152 on: May 10, 2010, 10:10:25 AM »
Sem se spomnila še tole, ker je ravno 9

Lahko začneš z delavnicami za lastnike kužkov, ki so začetniki z nasveti ipd. Pa ne kot pasja šola in trening ubogljivosti. Bolj da jim narediš karto za značaj kuža, ki ga imajo in v tej smeri potem delaš
To sem ravno razmišljala, samo redki so, ki vedo datum/uro, ko  je bil psič poležen... Da bi pa izhajala iz lastnikove karte pa tudi ne vem, če bi šlo, saj se recimo še za svojo ne znajdem katera žival sploh je (ne vem katere štet kot svoje in katere ne :o ;D).
Za theto bi mogla resnično več delat, saj imam kar precej nekih prepričanj o svojih sposobnostih (tako po pravici povedano), tudi za kakšna svetovanja nisem ravno kompetentna...
Vem, da je moj smisel nekje pri živalih (mi življenje samo daje to krepko vedet, ker se jim enostavno ne morem izognit), bom preštudirala predloge in poskusila zvlečt ven kaj takega za kar se čutim sposobno ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #153 on: May 10, 2010, 09:12:02 PM »
Aja, samo še vprašala bi, kaj pomeni pri Lari škorpijon v 12. hiši?
Hvala!  :-*

pozdravljena,

V 12 hiši pa ima Lara planet Jupiter, planet sreče in obilja.

srečno ti želim,  ang:

pozdrav še 1x na tole temo,

tudi jaz imam jupitra v 12 hiši; mislim, da je ta pozicija razlog za to, da zelo hitro pozabim slabe stvari, nikoli(skoraj  ;)) ne kuham mule, enostavno vzamem v zakup takšne, kot so.

lp  ang:

Ojla!  :)
Bo kar držalo. Mulo redko kuha, če pa že kaj zameri, pa traja največ minuto. Potem je vse pozabljeno.  :)
Hvala!

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #154 on: May 10, 2010, 09:23:24 PM »
Aja, samo še vprašala bi, kaj pomeni pri Lari škorpijon v 12. hiši?
Hvala!  :-*

Vladar je tehtnica, ki gre v deveto hišo. 12 hiša je hiša skrivnosti, nezavednega, preizkušenj itd.
Verjetno bo v tujini imela kakšne življenjske preizkušnje. ( sem šele zdaj opazila, da imata obe venero in saturna v deveti ), zanimivo, si imela kakšna ljubezenska razmerja v tujini???
Lara ima še sonce v deveti hiši, kar pomeni, da bo verjetno tam "doma", ker je še merkur v deveti ji bosta tujina in potovanja res veliko pomenila.
Sonce in saturn delata kvadrat z jupitrom,v 12 hiši ( ki je sicer doma v deveti hiši)  lahko pomeni, da bo nekako v konfliktu s svojo filozofijo. In da jo v tujini res čakajo tiste preizkušnje, kjer bo odkrivala kdo in kaj je.

Ljubezenska razmerja v tujini so bila, ampak veliiiiko pred Laro.  ;)
V tujini sem sama doživljala velike življenjske preizkušnje, lahko bi rekla, da me je tujina precej izoblikovala. Utrdila.
Tam sem tudi na nek način prišla v konflikt s svojo filozofijo. Hecno ,da naj bi se Lari dogajale podobne stvari...
Je mogoče razvidno, ali jo bom spremljala na teh potovanjih... oz. ali naj bi se kar skupaj podali na tuje?
Hvala za prijaznost!  :-* :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #155 on: May 10, 2010, 09:33:01 PM »
Pika bi te prosila samo če daš lahko svojo in Larino karto v podpis, mi je malo zoprno nonstop iskati po straneh nazaj. Hvala  :-*  :-*  :-*

Tea tebe pa fehtam za namig, kje bi lahko pogledala, ali bosta z mamo skupaj v tujini? Je to stvar tranzitov?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #156 on: May 10, 2010, 10:07:56 PM »
Oj!

Če ima kdo čas, bi prosila, če lahko vrže uč na mojo karto. Se gibljem v mlačnih vodah kar se tiče astrologije  ;D  Nekaj vem, ne pa vsega. Ali se da razbrati iz karte otroci, poroka? jooj, zadnje čase je preveč nosečnic okoli mene in se bojim, da bo še mene povleklo  :P >:D
9ZK 674

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #157 on: May 12, 2010, 01:43:11 PM »
Me pa nekaj zanima - Bojan, ko si omenil odnos z mamo... bi priložila še svojo karto, če se vidi kaj konkretnejšega... trenutno namreč nimam občutka, da bi to bila lahko jaz, prej morda partner (imava težaven odnos, bom prilepila še njegovo karto, če je potrebno. Ne vem, ali bova ostala skupaj, čeprav trenutno nekako gre).

Prosila bi za kakšen vpogled tudi glede tega (družinske razmere v otroštvu, kako bi to utegnilo vplivati nanjo itd.).

Težaven odnos že ne bo dobro vplival. Ampak to je tako, zdaj boš ti morda paniko zganjala okoli tega in zakaj in kako in kaj bo z moje hčerke... ampak stvari se dogajajo z nekim namenom, ni treba paničarit okoli tega. Seveda pa je dobro, da probaš zagotoviti dobro okolje za njo.

Sicer pa se Saturn pogosto tolmači kot fizični oče, ampak tule bom raje tiho, ker nisem točno prepričan kako in kaj.
Torej da vidimo tebe... Kar močen oven si, način komunikacije (Merkur) je direkten, brez dlake na jeziku, odločen, fokusiran na zunanje okolje in hitro reagira na spremembe. Oven je simbol akcije. Verjetno imaš neke ideje kaj je dobro in prav zate in za njo, pa jih kar intenzivno zastopaš.
Tvoja hči pa je, kot sem že napisal, občutljiva in čustvena oseba. Čustva so z Luno v kozorogu prikrita, je pa hkrati zelo skrbna, zato pazi, da ona počne res nekaj kar hoče in ne tisto kar zadovoljuje druge. Otrok se lahko močno prilagaja v teh letih in razvija vzorce, ki služijo zadovoljitvi potreb odraslih, ker ko so ti zadovoljni tudi otrok lažje dobi pozornost in naklonjenost, ki jo rabi.
Za info preberi kaj od Alice Miller, recimo "Drama je biti otrok".

Ker si močna v zemlji te zanimajo konkretni rezultati, tisto kar se lahko vidi, kar je napisano na papirju (diplome, priznanja) ali sicer oprijemljivo. Imaš pa Luno v svojem znamenju, torej ti je družina in pripadnost zelo važna za tvoj občutek varnosti in sreče. Dvomim, da ti bo hčerka na tak način kazala svoja čustva, kot ti morda želiš/pričakuješ, Luna v kozorogu je nekaj povsem drugega. Ampak ti ji vseeno moraš dajat ljubezen in naklonjenost in to brezpogojno. Kot prvo je to esencialno za otrokov razvoj, kot drugo pa ji bo to dalo občutek sprejetosti in tega, da lahko pokaže svoj pravi obraz. Tisto svojo mehko, vodeno plat... ker Luna kozorog in Sonce konj. Saturn to ne dopuščata. Taka Luna kot jo ima hči se bo dobro počutila, ko lahko pomaga, ko se ljudje zaradi nje dobro počutijo, bo pa zadržana v izkazovanju čustev pri tem, bolj pragmatičen nastop bo imela.
Seveda to ne pomeni, da taka Luna ni zmožna nežnosti ali kaj podobnega, le da to kaže res samo z zelo ozkim krogom ljudi.

Če pogledamo družinsko os, je MC v devici, torej družina, kjer je struktura važna, detajli, dobro opravljeno delo, nagnjenost k perfekcionizmu. Hčerka ti bo dala to kar želiš videti, ker je zelo odgovorna...
Tak da težava, ki jo jaz vidim, je v tem, da boš ti njo vpisovala na tečaje in vodila sem in tja, vse v dobri veri, da storiš najboljše za njo, oni ti bo kimala, da bo mama vesela, hkrati pa (nevede) svoje potrebe postavljala na stranski tir.

Ti si očitno imela zelo težko otroštvo, imaš tako kvadrat Luna Pluton, kot opozicija Sonce Pluton. Ti trije planeti pa skupaj z Jupitrom tvorijo tudi "veliki križ". In iz tega bi rekel da izvira močna želja, da se izkažeš kot dobra mati. Poleg tega imaš ogromne (neizpolnjene) čustvene potrebe, samo pazi, da ne bo hči postala nadomestek za zadovoljevanje tvojih potreb.

Vem, to se zdaj morda grobo sliši, ampak takšne stvari so se mi pojavljale, ko sem gledal karti.
Kakorkoli že, bolje je, da si prekomerno opozorjena na kaj, kot pa sploh ne.
« Last Edit: May 12, 2010, 01:47:24 PM by Bojan The Bojan »

Offline buttafly

• Novinec
  • *
« Reply #158 on: May 16, 2010, 07:20:36 PM »
Pri tebi jaz vidim "težavo" v močni konjunkciji Lune in PLutona.
Preberi pa povej če kaj zveni znano: 1. del 2. del

Izstopa še Mars, ki je v kvadratu s 3 od 4 osebnih planetov. Edini planet v zraku, v nekonformnem vodnarju in 5H se zna to kazat kot nekdo ki ima precejšen ego. Nekdo ki hoče biti glaven. Načeloma je to dobro za samozavest in splošno identiteto,  a v tvojem primeru je mogoče tega preveč, pa si na nek način sama mečeš polena pod noge. Ker pa si tako močno škorpijonska pa to v nedogled analiziraš in si zelo kritična do sebe. A nič ne pokažeš, škorpijon je distanciran in neoprijemljiv in isto je vodnar.

Toliko za izhodišče, če želiš, lahko še kako rečeva   ;)

HVALA bojan! Sem že takrat prebrala, samo nism vedela kaj točno naj ti napišem:) ker je to res, da ful ne rada o seb govorim. Hvala za linka, in da si mi povedu za tole konjunkcijo. Bo kr držalo. Jz sem pa mislila, da je konjunkcija dobra haha:). Mam kr velik kvadratov z Marsom ja (Sonce, Luna, VENERA!, Pluton), vem pa samo kaj pomen Luna K Mars. Mi lahko na kratko poveš za Venero kvadrat Mars kaj pomeni?
Nimam precejšnega ega:) to sem prav kolege vprašala, in so rekli isto. Nočem bit glavna. Okej v nekaterih zadevah že.. samo ne pa kar vse povprek. Zato tud nimam samozavesti..
Ja ono pa drži… non stop analiziram, v nedogled!!!  >:( To mi res muri. Pa tud zelo sm kritična do sebe ja.
Hvala ti res, pa sori ker ti nisem že prej odpisala, sm bla pa vesela, da si mi odgovoru.

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #159 on: May 17, 2010, 03:24:41 PM »
Mi lahko na kratko poveš za Venero kvadrat Mars kaj pomeni?

Zanimivo je, da Jupiter iz 6. ter mars iz 5. tvorita aspekte z istimi osebnimi planeti, s torazliko seveda, da so v prvem primeru trigoni v drugem pa kvadrati.

Venera kv. Mars je vsekakor sexualna kombinacija, kar se kaže po eni strani s tem, da se ljudje s tem aspektom hitro zapletajo v zveze, ker so precej obletani od nasprotnega spola. S kvadratom še bolj, kot z mehkimi aspekti po moje, ker je zadeva bolj orientirana k dejanski realizaciji, akciji. Je pa tudi neke vrste tekmovalnost v zvezi oz. še bolj z drugimi predstavniki istega spola. Baje je pogosto občutek, da nam drugi hočejo speljati partnerja... Ker imaš Mars v 5. hiši bi rekel da si zelo aktivna kar se tiče afer ali spoznavanja ljudi... ampak bolj na zabavni, ne toliko resni ravni.
Ampak... to je zdaj tista opča razlaga, ti si toliko škorpijonska in fixna, da si jaz težje predstavljam, da si kaj dosti odprta in sproščena pri spoznavanju novih ljudi, oz. da preteče kar nekaj vode prej kot se zapleteš s kom.

Je pa to tudi aspekt povdarjen pri ljudeh, ki imajo dobre ročne spretnosti, a kaže tudi na napeto situacijo okoli denarja oz. lastništva.

Offline buttafly

• Novinec
  • *
« Reply #160 on: May 17, 2010, 08:24:43 PM »
hvala za razlago  8)
jaja kar težko se zapletem. oziroma iščem pol zakaj ne morva bit skup in same slabe stvari...pol k zapali:) čudno je vse skup.. morm še velik delat na seb.

lp

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #161 on: May 17, 2010, 08:39:59 PM »
Saj to je blo bolj na hitrco... Poleg tega pa se tudi še jaz komaj učim.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #162 on: May 17, 2010, 08:42:09 PM »
no no bojan, kolikor sem uspela čez poste tukaj it, se mi zdi, da si kar vesten učenec  :D če se kdo še komaj uči, sem to jaz  ;D :P
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #163 on: May 18, 2010, 06:57:25 AM »
no no bojan, kolikor sem uspela čez poste tukaj it, se mi zdi, da si kar vesten učenec  :D če se kdo še komaj uči, sem to jaz  ;D :P

Bojan ma marsa v Devici pa je bolj sramežljiv in skromen  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #164 on: May 18, 2010, 10:04:03 AM »
hehe, mava neki skupnega potem  :D
9ZK 674