Author Topic: Natalne karte članov foruma--tretji del  (Read 152240 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Natalne karte članov foruma--tretji del
« Reply #135 on: May 09, 2010, 01:07:37 AM »
Hmmm ... Kolektivnost. Zase bi rekla, da sem zelo poudarjen individualist. Sicer imam delo z ljudmi, pretežno s strankami, ampak najraje vse opravim sama. Mogoče bo tole zvenelo kot samohvala, ampak jaz sama stvari naredim v precej krajšem času, a z enako učinkovitostjo, kot večina ljudi (to je pokazal tudi rezultat testov pri psihologu). Mogoče mi je pa izziv začeti sodelovati z drugimi ljudmi?

Kolektivnost v smislu, da je to tvoje glavno področje delovanja. Socialno življenje, prijatelji, služba, vprašanja pomembna za širše dobro...

Ja, manipulirati znam, delujem tudi zelo prepričljivo in avtoritativno, a le v določenih situacijah, v določenem okolju ... Ne kažem vsem svoje moči, svojega pravega obraza, zato sem ljudem prava uganka. Velikokrat sem že slišala, da sem se po tem, ko so me spoznali, dobili povsem kontra mnenje o meni, kot so ga dobili na prvi pogled. Če se opišem, kot se vidim sama, izgledam nedolžno, mirno dekletce, v meni se pa skriva pravi vihar strasti, moči ... No, saj to naj bi bilo značilno za škorpijone. Na zunaj delujem na prvi pogled hladna, ampak imam izredno močan in poudarjen karakter.
V bistvu še sama ne vem, kako naj se sploh opredelim ... Sem nežna ali močna? V meni je tolkiko nasprotij - oz. bolje bi bilo, če bi rekla pestrosti. V vse se lahko vživim.

Tako je, pestrosti.
Ascendent je to kako te ljudje vidijo, tvoja (nezavedna) maska za množice. Ti imaš kozoroga, ki je zadržan, a ambiciozen, pragmatičen in discipliniran, moder, stanoviten in preudaren. Skratka, tvoj prvi nastop je zelo zemeljski, formalen, konkreten, praktičen.

Imaš prav o distanci in objektivnosti. Velikokrat me vodi strast, ravnam v afektu ... Čeprav bi rekla, da v precej manjši meri, kot se je to dogajalo prej. Bi rekla, da se je ta transformacija zgodila v zadnjem letu, dveh ... Bolje se obvladam.
So pa transformacije pri meni izredno močne, totalno me porušijo, ampak, ko je vse skupaj mimo, se mi zopet povrne vsa tista življenjska energija.

Lepo da napreduješ. Zato mi je všeč astrologija, da lahko ozavestiš stvari, kajti ko so ozaveščene, lahko kaj narediš.

Sporočila iz podzavesti ... Ja, ogromno tega. Naj bi se moja intuicija šele dobro razvila - tudi to je pri meni povsem novo. Nikoli nisem bila nek močan intuitivec ... Muči me le to, da ne vem, ali je to res intuicija ali nekaj namišljenega in to me pogosto muči.

To je zdaj tako... kar pač nekdo pod določeno besedo razume.
Lahko pa rečemo da si dovzetna za subtilna sporočila (od kjerkoli že) in da boš, ob vloženi volji, vse bolje znala ta sporočila brat in uporabljat za svoje dobro.
Vsekakor se lahko na to zaneseš, kar čutiš, a ostani prizemljena. Nenazadnje živimo v fizičnem svetu in zato ti tudi veliki trigon s Kironom na čelu govori: racionaliziraj to kar se v tebi dogaja in tako okonkretiziraj, loči zrno od plevela, potem pa ravnaj.

Merkur me tvoj zanima.. ko ima Kiron tako močno opozicijo to kaže na področje, s preseganjem katerega lahko postanemo zelo močni na tem istem področju. Jaz te tako vidim, da boš ti vzpostavljala kontakt med (kolektivnim) zavednim in nezavednim, med realnostjo in fantazijo... spajala tisto kar se težko spoji (Merkur 12H). To bo tebe tudi emocionalno izpolnilo in ti dalo varnost (Luna 12H). Kiron v opoziciji v 6H kaže na pretirano ali preslabo: disciplino, fokusiranost na detajle, diferenciacijo, sterilnost, perfekcionizem... Za reševanje Kiron se pravi, da je dobro pogledati v njemu nasprotno hišo, ti pa imaš kar direktno povezavo do tja.

Vsekakor pa bo pot do rešitve te dinamike šla na zračen način, intelektualno, racionalno, iz distance, miselno, analitično, z veliko prilagajanja in preizkušanja (dvojček). Veliki zračni trigon ima po moje velik pomen in je, ne samo pri tebi, vedno as v rokavu.

Očitno napredujem in se trudim v pravi smeri ... Glede na vse napisano. Malo me dajejo včasih tiste temne misli, za katere ne vem, od kod so, neko notranje trpljenje ... Mogoče iz prejšnjih življenj, ko imam 12. hišo tako polno? Te se moram še naučiti obvladati.
9ZK 656

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #136 on: May 09, 2010, 10:57:20 AM »
Pika, karte je treba shranit nekam, recimo na shrani.si.

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #137 on: May 09, 2010, 11:28:29 AM »
Očitno napredujem in se trudim v pravi smeri ... Glede na vse napisano. Malo me dajejo včasih tiste temne misli, za katere ne vem, od kod so, neko notranje trpljenje ... Mogoče iz prejšnjih življenj, ko imam 12. hišo tako polno? Te se moram še naučiti obvladati.

Take stvari je dobro deliti, da razbremeniš samo sebe. Z nekom ki mu zaupaš.

Mislim da to nima veze s prejšnjim življenjem. In tudi če ima, je to zdaj za tebe irelevantno.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #138 on: May 09, 2010, 04:49:55 PM »
Aja, samo še vprašala bi, kaj pomeni pri Lari škorpijon v 12. hiši?
Hvala!  :-*

pozdravljena,

toliko se pa spoznam na branje, da te lahko popravim, da je vrh Larine 12  hiše v tehtnici; ta hiša je hiša samote, modrosti, prejšnjih življenj. Vladar tehtnice je Venera, ki ima z ostalimi planeti lepa kotna razmerja - aspekte. V 12 hiši pa ima Lara planet Jupiter, planet sreče in obilja.

srečno ti želim,  ang:

Hvala, Cvetka!  :-*
Prebrala sem izpis na lunin.net... in očitno res nimam pooojma. Jojojooooj.  ;)
Bo treba na kakšen tečaj. Hvala!
:-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #139 on: May 09, 2010, 06:14:53 PM »
Hej Pika,

ti bom kar tukaj odgovorila, OK? Nažalost tistega kar sem ti poslala na ZS nisem shranila, tako da ne morem tukaj pripeti, da bi mogoče še drugi imeli vpogled, v konkretno kaj sva se pogovarjale. Če boš hotela boš lahko sama, citirala sem, OK?

V glavnem šlo se je za to, da sem Piki omenila, da se iz Larine karte vidi, neobičajno otroštvo, da bo mogoče eden od staršev nekako bolj odsoten fizično ali psihično. ( Uran v četrti, vrh 4 je riba ). To ali se bosta ločila ne vem, ne znam še toliko interpretirat - to je bolj stvar tranzitov in  itak je to tudi zgolj tvoja odločitev  ;)

Ampak glede na to kako si mi opisala vaš vsakdanjik, mislim da Lara že živi tole neobičajno otroštvo. Koliko otrok pa je v bioveganskem vrtcu  ;) In se vsak dan seli iz kraja v kraj  :) Fizična odsotnost ja znaš biti tudi ti to, ker gledam tvojo 5 hišo,( otroci )  katere vladar gre v deveto, te tujina zelo mika in znaš mogoče kdaj še vedno iti malo pogledat čez mejo.

Aja bratje in sestre so seveda lahko tudi polbratje in polsestre  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #140 on: May 09, 2010, 06:43:04 PM »
Hvala!  :-*

Vladar je tehtnica, ki gre v deveto hišo. 12 hiša je hiša skrivnosti, nezavednega, preizkušenj itd.
Verjetno bo v tujini imela kakšne življenjske preizkušnje. ( sem šele zdaj opazila, da imata obe venero in saturna v deveti ), zanimivo, si imela kakšna ljubezenska razmerja v tujini???
Lara ima še sonce v deveti hiši, kar pomeni, da bo verjetno tam "doma", ker je še merkur v deveti ji bosta tujina in potovanja res veliko pomenila.
Sonce in saturn delata kvadrat z jupitrom,v 12 hiši ( ki je sicer doma v deveti hiši)  lahko pomeni, da bo nekako v konfliktu s svojo filozofijo. In da jo v tujini res čakajo tiste preizkušnje, kjer bo odkrivala kdo in kaj je.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #141 on: May 09, 2010, 09:14:27 PM »
Hvala!  :-*

pozdravljena,

V 12 hiši pa ima Lara planet Jupiter, planet sreče in obilja.

srečno ti želim,  ang:

pozdrav še 1x na tole temo,

tudi jaz imam jupitra v 12 hiši; mislim, da je ta pozicija razlog za to, da zelo hitro pozabim slabe stvari, nikoli(skoraj  ;)) ne kuham mule, enostavno vzamem v zakup takšne, kot so.

lp  ang:

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #142 on: May 09, 2010, 11:23:21 PM »

Take stvari je dobro deliti, da razbremeniš samo sebe. Z nekom ki mu zaupaš.

Mislim da to nima veze s prejšnjim življenjem. In tudi če ima, je to zdaj za tebe irelevantno.

Na srečo sem našla partnerja, s katerim se lahko res odkrito pogovorim. Saj imam tudi krasno kolegico, ki ji lahko vse zaupam, ampak vedno mi je manjkala "moška roka".  ;D
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #143 on: May 10, 2010, 06:26:23 AM »
Se da mogoče iz astrološke karte določiti starost duše?
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #144 on: May 10, 2010, 07:48:17 AM »
Ojla,
samo en namig rabim. Kam naj gledam tisti korak naprej, ki me zafrkava in povzroča boleče koleno? Danes je še slabše :(
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #145 on: May 10, 2010, 08:24:37 AM »
Ojla,
samo en namig rabim. Kam naj gledam tisti korak naprej, ki me zafrkava in povzroča boleče koleno? Danes je še slabše :(

Tisti korak je povezan z tvojim Saturnom op. Venera. Najbrž te skrbijo računi, preživetje ipd.... pa to, da si od nekoga odvisna, ali pa da ti tisti ne da tiste podpore, ki si jo želiš.

Navezuje se tudi na službo - s katero nisi zadovoljna - tukaj veš, da boš morala narediti določen korak dalje. V petek bomo pa tebe obravnavali in se pozabavali s tem.

Torej dispozicija Saturna /vl.6/ je merkur - obni se nanj v tem primeru. Tvori veliki trigon /UR-JU-ME/
Kaj ti preprečuje bit optimistična

Uranov dispozitor je Pluton - ki je skupaj z Luno - kvadrat Jupiter - opozicija Sonce na vrh - torej nehaj se toliko obremenjevat z tvojo mamo. Tam je neplodna zadeva.

Uporabi raje Jupitrov trigon z Marsem in Merkurjem v 9

Jaz bi na tvojem mestu začela služit denar z astrologijo in sicer na ta način, ki bi ti pomagala najti prave odgovore za zdravljenje in preventivo za male živali. Npr. da svetuješ prehrano, vitamine, minerale. Lahko tudi oblikovanje oblačil za male kužke, košare, ustrezne prostore zanje, striženje in nega dlake ipd.....

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #146 on: May 10, 2010, 08:33:09 AM »
KOLENO: odpuščanje, strpnost in sočutje.
             BREZ VSAKEGA OBOTAVLJANJA STOPAM DALJE.
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #147 on: May 10, 2010, 08:38:39 AM »
Ojla,

Tisti korak je povezan z tvojim Saturnom op. Venera. Najbrž te skrbijo računi, preživetje ipd.... pa to, da si od nekoga odvisna, ali pa da ti tisti ne da tiste podpore, ki si jo želiš.

Navezuje se tudi na službo - s katero nisi zadovoljna - tukaj veš, da boš morala narediti določen korak dalje. V petek bomo pa tebe obravnavali in se pozabavali s tem.

Torej dispozicija Saturna /vl.6/ je merkur - obni se nanj v tem primeru. Tvori veliki trigon /UR-JU-ME/
Kaj ti preprečuje bit optimistična

Uranov dispozitor je Pluton - ki je skupaj z Luno - kvadrat Jupiter - opozicija Sonce na vrh - torej nehaj se toliko obremenjevat z tvojo mamo. Tam je neplodna zadeva.

Uporabi raje Jupitrov trigon z Marsem in Merkurjem v 9

Jaz bi na tvojem mestu začela služit denar z astrologijo in sicer na ta način, ki bi ti pomagala najti prave odgovore za zdravljenje in preventivo za male živali. Npr. da svetuješ prehrano, vitamine, minerale. Lahko tudi oblikovanje oblačil za male kužke, košare, ustrezne prostore zanje, striženje in nega dlake ipd.....

Uf marsikaj mi hoče optimizem ubit (tudi mama - dvomim, da namenoma).

Hmmm nekaj v smislu oblikovanja teh zadev sem že razmišljala pred leti. Pa majice za lastnike mi hodijo po glavi. Bom resno začela študirat kako in kaj bi se dalo, čeprav je izbire na trgu več kot preveč ;)
« Last Edit: May 10, 2010, 08:42:19 AM by Tejka »
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #148 on: May 10, 2010, 08:40:39 AM »
Že res da je konkurenca, ampak lej koliko ti lastnikov malih živali poznaš  ;) Mislim da je to absolutna prednost. in to smo že zadnjič ugotovili, da bi imela lahko kak theta healing za male živali, še astrologijo nekako noter daš pa si zmagala  ;)

Kastro bo tvoja prva stranka  ;D

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #149 on: May 10, 2010, 08:52:00 AM »
Ne na lastnike, usmeri se na male živali Tejka

Jane tako je. Oven na vrhu, Kiron v Biku v 10 - Kiron zdravitelj na bikovski način /prehrana, nega, masažice za kužke in male živali ipd....

Zmisli se nekaj kar še nihče nima, Tejka. Oven je vedno pionir. In tukaj ni konkurence.

Glej če pogledaš sam da jim s theto daš lahko imunost na klope in uši hehe. Z astro jim določiš prehrano ipd...
Ja kakšna konkurenca neki. Kdo pa to dela?

Odpri neke vrste kozmetični, maserski, frizerski in sprostitveni studio za živali. Lahko delaš psihološko za tiste lastnike in pse, ki so težave ipd....
« Last Edit: May 10, 2010, 08:53:45 AM by Tea »
www.Astro-Star.net