Author Topic: Natalne karte članov foruma--tretji del  (Read 152242 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Natalne karte članov foruma--tretji del
« Reply #120 on: May 06, 2010, 10:49:19 PM »
Evo jo  :D Mi deluje pretezno dolgocasna, glede na vase karte  ;)

Če bo kdo imel čas in vrgel uč na tole, bom vesela kaksne analize oz. na kaj se naj osredotocam v tem zivljenju :-*

Malo spominja na mojo ...
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #121 on: May 07, 2010, 03:29:21 AM »
Ženska. Tvoja je bolj podobna tistemu mrku, ki bo leta 2025, medtem, ko Daina je le nekoliko bolj atraktivna. :) S tem nočem reči, da pri tebi ni nič atrakcija. Vsekakor je.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #122 on: May 07, 2010, 07:31:11 AM »
Evo jo  :D Mi deluje pretezno dolgocasna, glede na vase karte  ;)

Če bo kdo imel čas in vrgel uč na tole, bom vesela kaksne analize oz. na kaj se naj osredotocam v tem zivljenju :-*

Osredotačaj se predvsem nase, na svojo ženskost. Otresi se principov in uživaj lepoto. Poskrbi za svojo neodvisnost.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #123 on: May 07, 2010, 08:44:01 AM »
Hvala Tea  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #124 on: May 07, 2010, 05:05:01 PM »
Ženska. Tvoja je bolj podobna tistemu mrku, ki bo leta 2025, medtem, ko Daina je le nekoliko bolj atraktivna. :) S tem nočem reči, da pri tebi ni nič atrakcija. Vsekakor je.

Andres

Kaj to pomeni? Mrk in to??

Na kaj se moram pa jaz osredotočati?
9ZK 656

Offline buttafly

• Novinec
  • *
« Reply #125 on: May 07, 2010, 07:27:50 PM »
Oj, jz mam tud use nabutan v škorpijonu in strelcu, sam druge hiše kot ti.

Mi lahko kdo pove kaj o R Veneri, navadni in progresivni, ki ju mam v karti? Sej neki že vem, trpim že ful cajta, pa me zanima, če se to kdaj obrne al sm doomed do konca lajfa.
Raj bi mela vse druge retrogradne, mam pa lih Venero grrrrrrrr. Se da to sploh kako omilit s čim? Al morm sam prežvet:)
« Last Edit: May 07, 2010, 07:33:07 PM by buttafly »

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #126 on: May 07, 2010, 08:55:21 PM »
Jst nimam pojma niti malo o astrologiji, tak da se iz karte ne spoznam ama nič  8) 
Do teh sfer še nisem prišla, niti me trenutno ne vleče, vendar mi je vsak namig namig za življenje dobrodošel..in ja..kaj  >:D me ovira, da sm karierno tolk švoh..ne spacam faksa, delam rada in sem skoz na šihtu, vendar nikol na takih, da bi lahk izrazila sebe in svoje talente..mi je pa definitivno na prvem mestu družina in odnosi  :)

Tea..kaj si mislila z neodvisnostjo..finančno ali čustveno (ali oboje)?

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #127 on: May 07, 2010, 09:27:42 PM »

Andres

Kaj to pomeni? Mrk in to??

Da pomagam razvozljati tale mrk - Andres je objavil astro sliko mrka za l. 2024, ang:

http://www.shrani.si/?3Q/K3/2kYamGMg/solaratendramadan8april2.gif

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #128 on: May 08, 2010, 10:34:04 AM »

Kako zanimivo, Saturn in Sonce neaspektirana, tvorita edino šibko konjunkcijo en z drugim.
Potem pa še močni konjunkciji Luna Uran in Venera Pluton... Vse kar je kolektivno te privlači (povdarjena 4. hemisfera), to je tvoje področje delovanja, a kljub močno povdarjeni samosvojosti (LU-UR) in manipulativni moči (VE-PL) ti želiš svoje cilje doseči na harmoničen in human način (Mars tehnica 9H).
Zanimiva je opozicija Merkur Kiron, ampak tukaj nisem siguren kar bi napisal, ker je Merkur poleg tega še v 12H. Je pa Kiron prominenten v karti, je del velika trigona v zraku. Zrak pa je element misli...
Nekaj v zvezi s komunikacijo, nezavednim sporazumevanjem... zdi se mi, kot da bi te želel Kiron povleči na realna tla, v detajle, kot da to marsikdaj spregledaš. Trivialnosti so ti verjetno mučne, vsi ti vsakodnevni opravki... 

Zgoraj sem napisal da hočeš delat na human in harmoničen način, a ne vem če to počneš. Mogoče moraš to razviti, distanco in objektivnost.
Podvržena si tudi močnim impulzom iz podzavesti, neracionalnim sporočilom... in ta zračni veliki trigon to balansira.

Daj mi malo odpiši kaj na vse to.

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #129 on: May 08, 2010, 10:47:46 AM »
Oj, jz mam tud use nabutan v škorpijonu in strelcu, sam druge hiše kot ti.

Mi lahko kdo pove kaj o R Veneri, navadni in progresivni, ki ju mam v karti? Sej neki že vem, trpim že ful cajta, pa me zanima, če se to kdaj obrne al sm doomed do konca lajfa.
Raj bi mela vse druge retrogradne, mam pa lih Venero grrrrrrrr. Se da to sploh kako omilit s čim? Al morm sam prežvet:)

Pri tebi jaz vidim "težavo" v močni konjunkciji Lune in PLutona.
Preberi pa povej če kaj zveni znano: 1. del 2. del

Izstopa še Mars, ki je v kvadratu s 3 od 4 osebnih planetov. Edini planet v zraku, v nekonformnem vodnarju in 5H se zna to kazat kot nekdo ki ima precejšen ego. Nekdo ki hoče biti glaven. Načeloma je to dobro za samozavest in splošno identiteto,  a v tvojem primeru je mogoče tega preveč, pa si na nek način sama mečeš polena pod noge. Ker pa si tako močno škorpijonska pa to v nedogled analiziraš in si zelo kritična do sebe. A nič ne pokažeš, škorpijon je distanciran in neoprijemljiv in isto je vodnar.

Toliko za izhodišče, če želiš, lahko še kako rečeva   ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #130 on: May 08, 2010, 01:15:21 PM »
Bojan kako je naslov knjige za katero si dal link? Moram rečt, da se strinjam vsaj glede mama - hči problema. Moja luna je tudi aspektirana s plutonom in mama je bila pravi psihološki morilec zame.

Moj sin ima na srečo s plutonom trigon, tko da mogoče ne bo tako hudo, ima pa kvadrat s soncem  ???
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #131 on: May 08, 2010, 01:23:11 PM »
Bojan kako je naslov knjige za katero si dal link? Moram rečt, da se strinjam vsaj glede mama - hči problema. Moja luna je tudi aspektirana s plutonom in mama je bila pravi psihološki morilec zame.

Kot sem že tukaj pisal, Luna-Pluton v trdem aspektu zelo pogosto kažejo na težave hči-mama. Vse ženske, s katerimi sem "mel opravka" in imajo ta aspekt govorijo to zgodbo. Jaz bi rekel, da je ta aspekt precej bolj težaven za ženske.
A po drugi strani... kdo pa nima nekih težav z mamo? Tukaj pa se spet vrnemo k vprašanju intenzivnosti, kajti vsi ljudje imamo vse elemente horoskopa, le različno močno izražene. Tukaj je tudi največja težava astrologije - sugestija. A to je že druga zgodba.

knjiga
« Last Edit: May 08, 2010, 01:24:53 PM by Bojan The Bojan »

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #132 on: May 08, 2010, 03:50:34 PM »

Kako zanimivo, Saturn in Sonce neaspektirana, tvorita edino šibko konjunkcijo en z drugim.
Potem pa še močni konjunkciji Luna Uran in Venera Pluton... Vse kar je kolektivno te privlači (povdarjena 4. hemisfera), to je tvoje področje delovanja, a kljub močno povdarjeni samosvojosti (LU-UR) in manipulativni moči (VE-PL) ti želiš svoje cilje doseči na harmoničen in human način (Mars tehnica 9H).
Zanimiva je opozicija Merkur Kiron, ampak tukaj nisem siguren kar bi napisal, ker je Merkur poleg tega še v 12H. Je pa Kiron prominenten v karti, je del velika trigona v zraku. Zrak pa je element misli...
Nekaj v zvezi s komunikacijo, nezavednim sporazumevanjem... zdi se mi, kot da bi te želel Kiron povleči na realna tla, v detajle, kot da to marsikdaj spregledaš. Trivialnosti so ti verjetno mučne, vsi ti vsakodnevni opravki... 

Zgoraj sem napisal da hočeš delat na human in harmoničen način, a ne vem če to počneš. Mogoče moraš to razviti, distanco in objektivnost.
Podvržena si tudi močnim impulzom iz podzavesti, neracionalnim sporočilom... in ta zračni veliki trigon to balansira.

Daj mi malo odpiši kaj na vse to.

Hmmm ... Kolektivnost. Zase bi rekla, da sem zelo poudarjen individualist. Sicer imam delo z ljudmi, pretežno s strankami, ampak najraje vse opravim sama. Mogoče bo tole zvenelo kot samohvala, ampak jaz sama stvari naredim v precej krajšem času, a z enako učinkovitostjo, kot večina ljudi (to je pokazal tudi rezultat testov pri psihologu). Mogoče mi je pa izziv začeti sodelovati z drugimi ljudmi?

Ja, manipulirati znam, delujem tudi zelo prepričljivo in avtoritativno, a le v določenih situacijah, v določenem okolju ... Ne kažem vsem svoje moči, svojega pravega obraza, zato sem ljudem prava uganka. Velikokrat sem že slišala, da sem se po tem, ko so me spoznali, dobili povsem kontra mnenje o meni, kot so ga dobili na prvi pogled. Če se opišem, kot se vidim sama, izgledam nedolžno, mirno dekletce, v meni se pa skriva pravi vihar strasti, moči ... No, saj to naj bi bilo značilno za škorpijone. Na zunaj delujem na prvi pogled hladna, ampak imam izredno močan in poudarjen karakter.
V bistvu še sama ne vem, kako naj se sploh opredelim ... Sem nežna ali močna? V meni je tolkiko nasprotij - oz. bolje bi bilo, če bi rekla pestrosti. V vse se lahko vživim.

Vsakdanjih stvari ne maram ... Oz. me ne privlačijo, ne naredijo vtisa name ... Vse me mora fascinirati.

Imaš prav o distanci in objektivnosti. Velikokrat me vodi strast, ravnam v afektu ... Čeprav bi rekla, da v precej manjši meri, kot se je to dogajalo prej. Bi rekla, da se je ta transformacija zgodila v zadnjem letu, dveh ... Bolje se obvladam.
So pa transformacije pri meni izredno močne, totalno me porušijo, ampak, ko je vse skupaj mimo, se mi zopet povrne vsa tista življenjska energija.

Sporočila iz podzavesti ... Ja, ogromno tega. Naj bi se moja intuicija šele dobro razvila - tudi to je pri meni povsem novo. Nikoli nisem bila nek močan intuitivec ... Muči me le to, da ne vem, ali je to res intuicija ali nekaj namišljenega in to me pogosto muči.

Uf, sem se razpisala ...  :P
9ZK 656

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #133 on: May 08, 2010, 08:45:04 PM »
Hmmm ... Kolektivnost. Zase bi rekla, da sem zelo poudarjen individualist. Sicer imam delo z ljudmi, pretežno s strankami, ampak najraje vse opravim sama. Mogoče bo tole zvenelo kot samohvala, ampak jaz sama stvari naredim v precej krajšem času, a z enako učinkovitostjo, kot večina ljudi (to je pokazal tudi rezultat testov pri psihologu). Mogoče mi je pa izziv začeti sodelovati z drugimi ljudmi?

Kolektivnost v smislu, da je to tvoje glavno področje delovanja. Socialno življenje, prijatelji, služba, vprašanja pomembna za širše dobro...

Ja, manipulirati znam, delujem tudi zelo prepričljivo in avtoritativno, a le v določenih situacijah, v določenem okolju ... Ne kažem vsem svoje moči, svojega pravega obraza, zato sem ljudem prava uganka. Velikokrat sem že slišala, da sem se po tem, ko so me spoznali, dobili povsem kontra mnenje o meni, kot so ga dobili na prvi pogled. Če se opišem, kot se vidim sama, izgledam nedolžno, mirno dekletce, v meni se pa skriva pravi vihar strasti, moči ... No, saj to naj bi bilo značilno za škorpijone. Na zunaj delujem na prvi pogled hladna, ampak imam izredno močan in poudarjen karakter.
V bistvu še sama ne vem, kako naj se sploh opredelim ... Sem nežna ali močna? V meni je tolkiko nasprotij - oz. bolje bi bilo, če bi rekla pestrosti. V vse se lahko vživim.

Tako je, pestrosti.
Ascendent je to kako te ljudje vidijo, tvoja (nezavedna) maska za množice. Ti imaš kozoroga, ki je zadržan, a ambiciozen, pragmatičen in discipliniran, moder, stanoviten in preudaren. Skratka, tvoj prvi nastop je zelo zemeljski, formalen, konkreten, praktičen.

Imaš prav o distanci in objektivnosti. Velikokrat me vodi strast, ravnam v afektu ... Čeprav bi rekla, da v precej manjši meri, kot se je to dogajalo prej. Bi rekla, da se je ta transformacija zgodila v zadnjem letu, dveh ... Bolje se obvladam.
So pa transformacije pri meni izredno močne, totalno me porušijo, ampak, ko je vse skupaj mimo, se mi zopet povrne vsa tista življenjska energija.

Lepo da napreduješ. Zato mi je všeč astrologija, da lahko ozavestiš stvari, kajti ko so ozaveščene, lahko kaj narediš.

Sporočila iz podzavesti ... Ja, ogromno tega. Naj bi se moja intuicija šele dobro razvila - tudi to je pri meni povsem novo. Nikoli nisem bila nek močan intuitivec ... Muči me le to, da ne vem, ali je to res intuicija ali nekaj namišljenega in to me pogosto muči.

To je zdaj tako... kar pač nekdo pod določeno besedo razume.
Lahko pa rečemo da si dovzetna za subtilna sporočila (od kjerkoli že) in da boš, ob vloženi volji, vse bolje znala ta sporočila brat in uporabljat za svoje dobro.
Vsekakor se lahko na to zaneseš, kar čutiš, a ostani prizemljena. Nenazadnje živimo v fizičnem svetu in zato ti tudi veliki trigon s Kironom na čelu govori: racionaliziraj to kar se v tebi dogaja in tako okonkretiziraj, loči zrno od plevela, potem pa ravnaj.

Merkur me tvoj zanima.. ko ima Kiron tako močno opozicijo to kaže na področje, s preseganjem katerega lahko postanemo zelo močni na tem istem področju. Jaz te tako vidim, da boš ti vzpostavljala kontakt med (kolektivnim) zavednim in nezavednim, med realnostjo in fantazijo... spajala tisto kar se težko spoji (Merkur 12H). To bo tebe tudi emocionalno izpolnilo in ti dalo varnost (Luna 12H). Kiron v opoziciji v 6H kaže na pretirano ali preslabo: disciplino, fokusiranost na detajle, diferenciacijo, sterilnost, perfekcionizem... Za reševanje Kiron se pravi, da je dobro pogledati v njemu nasprotno hišo, ti pa imaš kar direktno povezavo do tja.

Vsekakor pa bo pot do rešitve te dinamike šla na zračen način, intelektualno, racionalno, iz distance, miselno, analitično, z veliko prilagajanja in preizkušanja (dvojček). Veliki zračni trigon ima po moje velik pomen in je, ne samo pri tebi, vedno as v rokavu.
« Last Edit: May 08, 2010, 08:47:40 PM by Bojan The Bojan »

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #134 on: May 08, 2010, 11:23:46 PM »
Aja, samo še vprašala bi, kaj pomeni pri Lari škorpijon v 12. hiši?
Hvala!  :-*

pozdravljena,

toliko se pa spoznam na branje, da te lahko popravim, da je vrh Larine 12  hiše v tehtnici; ta hiša je hiša samote, modrosti, prejšnjih življenj. Vladar tehtnice je Venera, ki ima z ostalimi planeti lepa kotna razmerja - aspekte. V 12 hiši pa ima Lara planet Jupiter, planet sreče in obilja.

srečno ti želim,  ang: