Hmmm ... Kolektivnost. Zase bi rekla, da sem zelo poudarjen individualist. Sicer imam delo z ljudmi, pretežno s strankami, ampak najraje vse opravim sama. Mogoče bo tole zvenelo kot samohvala, ampak jaz sama stvari naredim v precej krajšem času, a z enako učinkovitostjo, kot večina ljudi (to je pokazal tudi rezultat testov pri psihologu). Mogoče mi je pa izziv začeti sodelovati z drugimi ljudmi?
Kolektivnost v smislu, da je to tvoje glavno področje delovanja. Socialno življenje, prijatelji, služba, vprašanja pomembna za širše dobro...
Ja, manipulirati znam, delujem tudi zelo prepričljivo in avtoritativno, a le v določenih situacijah, v določenem okolju ... Ne kažem vsem svoje moči, svojega pravega obraza, zato sem ljudem prava uganka. Velikokrat sem že slišala, da sem se po tem, ko so me spoznali, dobili povsem kontra mnenje o meni, kot so ga dobili na prvi pogled. Če se opišem, kot se vidim sama, izgledam nedolžno, mirno dekletce, v meni se pa skriva pravi vihar strasti, moči ... No, saj to naj bi bilo značilno za škorpijone. Na zunaj delujem na prvi pogled hladna, ampak imam izredno močan in poudarjen karakter.
V bistvu še sama ne vem, kako naj se sploh opredelim ... Sem nežna ali močna? V meni je tolkiko nasprotij - oz. bolje bi bilo, če bi rekla pestrosti. V vse se lahko vživim.
Tako je, pestrosti.
Ascendent je to kako te ljudje vidijo, tvoja (nezavedna) maska za množice. Ti imaš kozoroga, ki je zadržan, a ambiciozen, pragmatičen in discipliniran, moder, stanoviten in preudaren. Skratka, tvoj prvi nastop je zelo zemeljski, formalen, konkreten, praktičen.
Imaš prav o distanci in objektivnosti. Velikokrat me vodi strast, ravnam v afektu ... Čeprav bi rekla, da v precej manjši meri, kot se je to dogajalo prej. Bi rekla, da se je ta transformacija zgodila v zadnjem letu, dveh ... Bolje se obvladam.
So pa transformacije pri meni izredno močne, totalno me porušijo, ampak, ko je vse skupaj mimo, se mi zopet povrne vsa tista življenjska energija.
Lepo da napreduješ. Zato mi je všeč astrologija, da lahko ozavestiš stvari, kajti ko so ozaveščene, lahko kaj narediš.
Sporočila iz podzavesti ... Ja, ogromno tega. Naj bi se moja intuicija šele dobro razvila - tudi to je pri meni povsem novo. Nikoli nisem bila nek močan intuitivec ... Muči me le to, da ne vem, ali je to res intuicija ali nekaj namišljenega in to me pogosto muči.
To je zdaj tako... kar pač nekdo pod določeno besedo razume.
Lahko pa rečemo da si dovzetna za subtilna sporočila (od kjerkoli že) in da boš, ob vloženi volji, vse bolje znala ta sporočila brat in uporabljat za svoje dobro.
Vsekakor se lahko na to zaneseš, kar čutiš, a ostani prizemljena. Nenazadnje živimo v fizičnem svetu in zato ti tudi veliki trigon s Kironom na čelu govori: racionaliziraj to kar se v tebi dogaja in tako okonkretiziraj, loči zrno od plevela, potem pa ravnaj.
Merkur me tvoj zanima.. ko ima Kiron tako močno opozicijo to kaže na področje, s preseganjem katerega lahko postanemo zelo močni na tem istem področju. Jaz te tako vidim, da boš ti vzpostavljala kontakt med (kolektivnim) zavednim in nezavednim, med realnostjo in fantazijo... spajala tisto kar se težko spoji (Merkur 12H). To bo tebe tudi emocionalno izpolnilo in ti dalo varnost (Luna 12H). Kiron v opoziciji v 6H kaže na pretirano ali preslabo: disciplino, fokusiranost na detajle, diferenciacijo, sterilnost, perfekcionizem... Za reševanje Kiron se pravi, da je dobro pogledati v njemu nasprotno hišo, ti pa imaš kar direktno povezavo do tja.
Vsekakor pa bo pot do rešitve te dinamike šla na zračen način, intelektualno, racionalno, iz distance, miselno, analitično, z veliko prilagajanja in preizkušanja (dvojček). Veliki zračni trigon ima po moje velik pomen in je, ne samo pri tebi, vedno as v rokavu.