IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Tko je blo, dobila sem gradivo, o planetih, pa o hišah, pa nisem znala vsega skupi povezat v celoto. Vse kar sem dobila odgovor o mojem življenju je to, da je že astrologija kriva, da morem o vsaki stvari nekaj vedet, pa o nobeni 100% tko sem pol tud natalno karto pospravila v predal, pa vsake toliko spet na plan potegnem, pa si kej poskušam razložiti
u, to sem včasih tudi študirala, pa nisem nikamor prišla...če mate voljo....bi bila hvaležna...zanimivosti na plan
Ulalala So pravi podatki tole?? In kakšno se ti kaj zdi njegovo življenje zdaj ko lahko primerjaš? Jaz mam sodelavko s v dvanajsti v T , same hude preizkušnje v življenju so bile.
Kako sem lahko zgrešil tole temo ??? Če se komu ljubi gledat, tule sta linka:Podatki - tabelarično (.pdf)Karta (.gif)Pravzaprav me je ta forum spodbudil, da sem jo šel podrobno analizirat in iskat informacije, kaj vsi tisti znaki gor pomenijo, kaj so hiše in aspekti in vse ostalo Tako, da: hvala.Če se komu kaj posebej zapiči v oči, pa tudi lahko omeni...
Sem se spomnila nate, pa sem ravno karto odprla, mi je malo v uč padla tale tvoja 7 hiša in partnersko življenje. Ločen?