Author Topic: Natalne karte članov foruma--tretji del  (Read 152378 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
Re: Natalne karte članov foruma--tretji del
« Reply #195 on: August 19, 2010, 11:42:19 PM »
u, to sem včasih tudi študirala, pa nisem nikamor prišla...če mate voljo....bi bila hvaležna...zanimivosti na plan :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #196 on: August 24, 2010, 08:56:56 AM »
Zarja dobrodošla v astroloških sobanah

Najbrž nam boš morala dati kakšno kost. Kaj si pa doštudirala? iz tvoje karte?  oz. kje se je zataknilo.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #197 on: August 24, 2010, 09:26:11 AM »
Tko je blo, dobila sem gradivo, o planetih, pa o hišah, pa nisem znala vsega skupi povezat v celoto. Vse kar sem dobila odgovor o mojem življenju je to, da je že astrologija kriva, da morem o  vsaki stvari nekaj vedet, pa o nobeni 100% tko sem pol tud natalno karto pospravila v predal, pa vsake toliko spet na plan potegnem, pa si kej poskušam razložiti :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #198 on: August 24, 2010, 10:01:31 AM »
Tko je blo, dobila sem gradivo, o planetih, pa o hišah, pa nisem znala vsega skupi povezat v celoto. Vse kar sem dobila odgovor o mojem življenju je to, da je že astrologija kriva, da morem o  vsaki stvari nekaj vedet, pa o nobeni 100% tko sem pol tud natalno karto pospravila v predal, pa vsake toliko spet na plan potegnem, pa si kej poskušam razložiti :)

No ja, to je splošna trditev za  :Me  :dv, če pa vidimo, da ima kvadrat na sovladarja horoskopa  :Sa v Devici, bi rekla, da če hočeš, znaš dobro analizirati stvari in it tudi v globino /8h/, še posebno, ker ti domišljije in zdrave pameti  ne manjka  :J :sek :Me
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #199 on: August 24, 2010, 10:05:51 AM »
u, to sem včasih tudi študirala, pa nisem nikamor prišla...če mate voljo....bi bila hvaležna...zanimivosti na plan :)

;D Zanimivo, tipično za "brihtne in firbčne" dvojčke, ki se lotijo sto stvari, pa nobene ne dokončajo. ;) K temu pripomore tudi položaj lune, ki je tudi v dvojčku. Zelo dobro postavljena konjukcija sonca in merkurja v peti hiši pa bi lahko bila pogoj, da se lotiš bolj poglobljenega učenja astrologije, ki bi ti bil kot hobi precej dobro pisan na kožo, saj imaš dobršno mero intuicije.

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #200 on: August 24, 2010, 10:19:10 AM »
Ja, samo pri sebi ugotavljam problem, da se na neki točki ustavim, pa se prepričam, da nisem na pravi poti, pa da nisem dovolj dobra....pa zdej to s theto poskušam odpravljat. Prvi projekt mi je bil masaža, na ktere tečaj sem šla z mislijo, da bom najboljša....pa da vam ne povem, da me je masaža odpeljala naprej, da bom še mal fizioterapije se naučila...kam pa naprej pa tud ne vem...dejstvo pa je, da odgovora "ne znam" noben več ne sprejme pri meni...Lahko si pa mislite, kaj vse sem že počela, pa kaj vse me zanima.... :-\ 8)

Offline vrana

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #201 on: August 25, 2010, 11:39:54 AM »
Lep pozdrav

Sem šele odkrila natalno karto in se mi zdi zanimiva, na žalost je pa ne znam še brati glih dobri.Če ima kdo čas mi naj prosim pogleda karto in mi pove par dobrih in slabih stvari, ki so razvidne :)

Najlepša hvala že vnaprej!
lp

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #202 on: August 25, 2010, 09:46:58 PM »
Mi je od bratove punce mama dala njeno karto za pogledat, potem pa še karto njenega partnerja. Svašta. Smo ga kar v Niš klicali, če lahko na forum nalimam tole :o. Bohpomagi bi bila moja prva asociacija, ki jo delim z vami. Res mu ni fajn.

Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #203 on: August 26, 2010, 07:17:30 AM »
Ulalala  :o So pravi podatki tole?? In kakšno se ti kaj zdi njegovo življenje zdaj ko lahko primerjaš? Jaz mam sodelavko s  :Sa v dvanajsti  v  T  :kv, same hude preizkušnje v življenju so bile.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #204 on: August 26, 2010, 07:32:02 AM »
Ulalala  :o So pravi podatki tole?? In kakšno se ti kaj zdi njegovo življenje zdaj ko lahko primerjaš? Jaz mam sodelavko s  :Sa v dvanajsti  v  T  :kv, same hude preizkušnje v življenju so bile.
So ja. Ura je sicer verjetno zaokrožena, vendar je taka v rojstnem listu. Ko sem pogledala karto me je skoraj kap. Dejansko ima človek za seboj eno obupno življenje. Že če gledaš otroštvo. Mame ne pozna, oče je bil nasilen in kasneje pristal v zaporu zaradi umora... Naprej pa same krize in groze. Sva malo podebatirala po telefonu (no ja imela sem malo pomoči, ker moja srbšina ne gre spljoh ;D) in me je kar stiskalo, ko sem iskala kaj pozitivnega v karti in nikakor nisem našla, ker so mi v oči butali sami T :kv :-\
Kar naenkrat se mi zdi moja karta čisto ok, vključno s :Sa :op :Ve, :PL :kon :Lu, in vso ostalo štalo vred ::)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #205 on: August 26, 2010, 08:16:57 AM »
Ja res, kar naenkrat je moja karta čist fajn, kljub unim morilskim stopinjam, po novem dveh.
Res pa ne vem, kaj takemu človeku s to karto sploh povedat, kje je tukaj izhod?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #206 on: August 26, 2010, 08:22:08 AM »
Kaj pa je bilo z mamo, umrla?

Moja astro karta

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #207 on: August 26, 2010, 10:28:57 AM »
Hmmm verjetno, ga nisem spraševala, ker mi je že tako povedal precej osebnih stvari. Ga pa osebno še nisem srečala in mi je zato še toliko bolj nerodno spraševat ;)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #208 on: August 29, 2010, 10:14:21 PM »
Kako sem lahko zgrešil tole temo  ???  ::)  ;D
Če se komu ljubi gledat, tule sta linka:
Podatki - tabelarično (.pdf)
Karta (.gif)

Pravzaprav me je ta forum spodbudil, da sem jo šel podrobno analizirat in iskat informacije, kaj vsi tisti znaki gor pomenijo, kaj so hiše in aspekti in vse ostalo :P Tako, da: hvala.
Če se komu kaj posebej zapiči v oči, pa tudi lahko omeni...

Sem se spomnila nate, pa sem ravno karto odprla, mi je malo v uč padla tale tvoja 7 hiša in partnersko življenje. Ločen?

Moja astro karta

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #209 on: August 29, 2010, 10:54:08 PM »
Sem se spomnila nate, pa sem ravno karto odprla, mi je malo v uč padla tale tvoja 7 hiša in partnersko življenje. Ločen?
Hvala, Jane. Ločen samo v smislu, da sem imel enkrat malo daljšo (tri leta plus drobiž) vezo, ki se je potem končala. Poročen pa nikoli. Si niti ne znam predstavljat tega čisto dobro :)
« Last Edit: August 29, 2010, 10:59:26 PM by Jernej »