hvala Bojan. Moja prva misel zdajle je bila : "Kje ima univerzum urad za reklamacije?" Ampak verjetno mi je garancija že pretekla.
Da odgovorim.
1) Odnosi. Predvsem stremim, da jih imam čimmanj. In za tiste velja, da je bolj ugodno, če so harmonični. Zakaj bi bil z ljudmi v trajnem konfliktu? Se mi ne zdi logično, da bi se hotel človek poleg vsega še s tem dodatno psihično trpinčit.
2) Kompromisi? A se da brez njih? Potem vedno nekdo kuha zamero, kar nas pripelje nazaj na točko 1. Razen, če obstaja skupen cilj, ki se ga namerava dosečt s podobnimi strategijami. Ampak to je spet domena harmoničnosti

3) Lepilo? Ne da bi vedel. Če je s tem mišljeno, da bi nek krog ljudi razpadel, ko bi šel proč - ne.
4) Ziheraš. Večinoma ja. To sklepaš iz

, mar ne? Velja tudi večina ostalega iz tega aspekta. Tu moram fajtat kvečjemu samega sebe.
5) Emocionalen. Zelo zmerno.

prej povzroča, da mi je že več sogovornikov reklo, da imam nanje zelo pomirjujoč učinek. Mogoče sem naravni nadomestek za Persen.

Taja, bi bil bolj hvaležen, če bi za lastne darove uporabljat dobil knjižico z navodili in mogoče škatlo orodja. Kadar omaro sestavljaš po navodilih ali pa po občutku, je na koncu vedno (nekako) sestavljena. Mogočei kdo zagovarja, da je doživel večje zadovoljstvo, ker je "sam pogruntal". Meni je bolj važno, da dam knjige noter.
Je pa kljub vsemu zanimivo intuicijo razvijat tako, za hobi.
Saj vem, da obstaja metoda preokvirjanja, kjer neželeno povratno informacijo pretvoriš v nekaj pozitivnega. Ampak za trenutek vzamiva primer, ko človek izgubi vse, kar ima. Kako bi to preokviril v zadetek sedmice na lotu? Lahko si kvečjemu misli: "Super, zdaj si lahko grem skopat v gozd tisto jazbino, ki sem jo že od nekdaj želel. Pa borove iglice noter nasujem, da bo dišalo."
Za zaključek: ne vem, če je ravno intuicija. Bolj posledica opazovanja in branja, po moje. Zdi se mi, da bi se na forumu kaj kmalu znašel citat moje prve vrstice v bližnji prihodnosti. Spodaj pa bi pisalo, da je tista pisarna pri meni in moram sam uredit stvari. Verjetno bi komentirala neka ženska, in nekako se mi zraven zdi še, da imam prav.